Kerstpakket bestellen? Zo maak je het uniek!

Het is goed om op tijd na te denken over de kerstpakketten die je aan jouw werknemers en/of relaties gaat geven. Je kunt vaak eenvoudig kerstpakketten online bestellen, maar wist je dat er nog veel meer te kiezen valt? Als je op tijd begint zijn er nog alle mogelijkheden in non-food keuze en het personaliseren van geschenkartikelen. In onze blog nemen we je mee in de mogelijkheden die wij bieden.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Begin bij de basis: de inhoud van het kerstpakket

Een goed en leuk kerstpakket is uniek en persoonlijk. Dat wil zeggen dat je jouw werknemers en/of relaties verrast met iets dat van hoge kwaliteit is, dat ze mogelijk nog niet eerder hebben gezien en dat bij hen past. Niemand wil het gevoel krijgen dat ze een kerstpakket hebben gekregen waar totaal geen tijd en aandacht in is gestoken. Kerstpakketten draaien immers om het tonen van waardering. Daarnaast krijgen veel mensen producten waar ze niks aan hebben of die ze niet lekker vinden. Deze worden dan vaak weggegeven of zelf weggegooid. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Maar hoe kies je dan wél een kerstpakket waar jouw werknemers en/of relaties blij van worden?

Kies een thema

Een kerstpakket bestellen moet niet te ingewikkeld zijn, daarom maken wij het je graag makkelijker. Zowel in onze webshop als in onze showroom bieden wij ontzettend veel verschillende thema kerstpakketten. Een thema kerstpakket kan het eenvoudiger maken om iets te kiezen dat past bij jouw werknemers en/of relaties. Weet je bijvoorbeeld dat jouw werknemers en/of relaties erg actief zijn? Dan kan je kiezen voor een “eropuit” kerstpakket, gevuld met food- en non-foodproducten die passen bij een actieve leefstijl. Houden jouw werknemers en/of relaties van biologisch eten? Daar hebben wij biologische kerstpakketten voor! Deze zijn gevuld met heerlijke biologische en lokale producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Maar er zijn ook kerstpakketten met verschillende keukens als thema, zoals Italiaans, Oosters of Mexicaans, of bijvoorbeeld het thema kerst, winter, of wellness. Alle pakketten bevatten producten van de beste kwaliteit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die je online kunt bestellen en er is voor iedereen wel een passend kerstpakket beschikbaar!

Kant-en-klaar kerstpakket bestellen, of zelf samenstellen?

Heb je een leuk thema kerstpakket gezien en wil je deze aanpassen, of wil je compleet zelf iets samenstellen? Dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen waarbij je keuze hebt uit duizenden producten in onze showroom. Als je een leuk thema kerstpakket op het oog hebt maar wat producten wilt weglaten, wisselen of toevoegen, dan helpen wij je hier graag bij. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een hoge kwaliteit Zest fleeceplaid toe te voegen aan een winters kerstpakket, of om twee thema pakketten te combineren tot iets unieks. Maar ook kun je zo makkelijker rekening houden met allergieën en dieetwensen door een producten uit een themapakket te halen of te wisselen. Op deze manier kun je nog beter inspelen op de behoeften en wensen van jouw werknemers en/of relaties. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze showroom!

Zelf kiezen in onze showroom

Wil je liever alle producten zelf kiezen en iets compleets origineels samenstellen? Of wil je de producten van de themapakketten graag eerst zien en voelen? Ook dan kun je een afspraak maken in één van onze showrooms. In onze showrooms kijken wij graag samen met jou naar wat jouw wensen zijn en wat voor boodschap je met jouw kerstpakket wilt uitdragen. Vervolgens nemen wij je mee door onze showroom waar je keuze hebt uit duizenden producten van hoge kwaliteit. Je hebt dan de mogelijkheid om deze producten te bekijken en vast te houden, zodat je precies weet wat je jouw werknemers en/of relaties gaat geven.

Wanneer je een afspraak maakt in onze showroom dan is deze voor jou (en eventueel jouw collega’s) exclusief gereserveerd. Een bezoek duurt ongeveer 1,5 uur en in deze tijd geven wij je alle aandacht en advies. We gebruiken onze jarenlange expertise om je op een eerlijke manier te adviseren in food, non-food, custom made artikelen en geschenken. Zo helpen wij jou om jouw kerstpakket uniek te maken! We zetten jou als klant altijd centraal en halen alles voor je uit de kast. We kunnen zelfs een lunch regelen voor je of onze haal- en brengservice inzetten. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in de avond of het weekend. We willen er alles aan doen om het bezoek voor jou zo makkelijk en prettig mogelijk te maken.

Ben je niet in de gelegenheid om fysiek langs te komen in de showroom? Geen probleem! We kunnen ook digitaal een afspraak maken. We nemen je dan via een videocall mee door de showroom en laten je alles zien. In onderstaande video leggen we je meer uit over hoe we te werk gaan in onze showroom.

Voeg iets persoonlijks toe

Wil je iets persoonlijks toevoegen aan jouw kerstpakket? Denk dan eens aan een gepersonaliseerde kerstkaart met persoonlijke een kerstgroet. In deze persoonlijke boodschap kun je jouw werknemer en/of relatie bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen en op deze manier jouw waardering uiten. Zo’n stukje persoonlijke aandacht voegt nét even wat extra’s toe aan een kerstpakket! Je hebt bij ons de mogelijkheid uit vele verschillende kerstkaarten, maar je kunt ook zelf een kerstkaart aanleveren. We helpen je graag met de realisatie van de gewenste kerstkaarten.

Ook kun je overwegen om deze persoonlijke boodschap toe te voegen in de vorm van een video. Met Create Your Surpise creëer je een videoboodschap voor jouw werknemers en/of relaties waarin je hen bedankt voor hun harde werk en samenwerking. Vervolgens wordt deze video omgezet in een QR-code die eenvoudig kan worden toegevoegd aan een gepersonaliseerd kerstkaartje. Wanneer je medewerkers en/of relaties vervolgens de QR-code scannen krijgen ze de video te zien. Door jouw werknemers en/of relaties persoonlijk aan te spreken krijgen ze echt het gevoel dat ze gewaardeerd worden!

Geef een boom cadeau!

Doet jouw bedrijf aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) of wil je gewoon je steentje bijdragen aan een betere wereld? Overweeg dan om als extraatje jouw werknemers en/of relaties een boom cadeau te geven! Door een boom cadeau te geven help je mee om het CO2-gehalte in de wereld te verminderen en help je dus mee aan een schonere lucht. Wanneer je jouw werknemers en/of relaties een boom cadeau geeft dan kan dit worden verwerkt in jouw kerstpakket. De ontvanger kan dan door middel van een QR-code meer informatie krijgen over de impact van de bomen die geplant worden. Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over!

Hulp nodig bij het bestellen van jouw kerstpakket?

Het bestellen van kerstpakketten kan een hele klus zijn, zeker als je veel werknemers en/of relaties hebt waar je een kerstpakket aan wilt schenken. In onze webshop kun je eenvoudig online kerstpakketten bestellen, maar het kan zijn dat je nog vragen hebt over de mogelijkheden. In dat geval staan wij altijd voor je klaar om je te adviseren. Stuur ons gerust een bericht of bel ons, we helpen je graag met het vinden en samenstellen van jouw ideale kerstpakket!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie