Geef je werknemers een zomerpakket cadeau!

De zomer van 2024 wordt fantastisch! We hebben nog mooi weer tegoed na het natte voorjaar. Om het af te maken wordt het een oranje sportzomer met de Olympische Spelen, het EK voetbal, de Tour de France én Max Verstappen die F1 rijdt. Bij Kranen bestel je eenvoudig de mooiste zomerpakketten.

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waarom een zomerpakket?

Het is belangrijk dat jouw werknemers zich het hele jaar door gewaardeerd voelen. Zij houden jouw bedrijf draaiende en zetten hun beste beentje voor voor jou, hun collega’s en de klanten. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om naast kerstpakketten ook een zomerpakket voor het personeel cadeau te doen. En de verrassing is alleen maar groter! Op het moment dat ze eindelijk aan hun welverdiende zomervakantie beginnen, is een zomerpakket een mooi gebaar van waardering. Met zo’n pakket wordt de vakantie van jouw medewerker nét even iets mooier!

Niet alleen zijn zomerpakketten een mooi gebaar richting jouw werknemers, ook voor relaties is dit interessant. Je wilt immers dat de band tussen jou en jouw relatie goed onderhouden wordt, dus dan kan zo’n zomerpakket een uitkomst zijn! Hiermee wens je jouw relatie een fijne vakantie toe en zorg je ervoor dat deze relatie aan je blijft denken.

Ons assortiment

Wij hebben een aantal mooie zomerpakketten in ons assortiment op kranengeschenken.nl/zomergeschenken die we hieronder graag toelichten. We brengen de perfecte combinatie van zomerse vreugde en zakelijke waardering samen. Wij bieden jou een mooi en gevarieerd aanbod voor zomerpakketten voor jouw personeel. Er zit voor iedereen wel een pakket bij!

 

1. Gezellig samen borrelen

Dit borrelpakket is ideaal voor een relaxt avondje borrelen op de camping, thuis, in een bungalow of bij de barbecue. Dit pakket wordt verpakt in een ice bucket (met flesopener) wat zorgt voor een enorm leuke en verrassende uitgifte. Gevuld met een bijpassend koelelement, twee mocktails van Sir James ter verkoeling en heerlijke borrelitems om het moment compleet te maken. De zomer kan niet snel genoeg beginnen!

2. Tijd voor jezelf

Vakantie is hét moment om even lekker de tijd voor jezelf te nemen en tot rust te komen. Dit heerlijke verwenpakket zal daar zeker bij helpen! Of je nu naar een zonnig strand, bruisende stad, of een rustig bergdorpje gaat, ons reispakket bevat alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en plezierige vakantie!

3. De perfecte zomerdag

Deel de perfecte zomerdag in met bijvoorbeeld een dag in het park. Met een nieuw plaid en gezellige kleine borrelitems ga je voorbereid op pad. In de trendy en handige Tana beker giet je één van je lekkere mocktails, doe daarbij wat ijsblokjes in de vorm van citroen en je houdt je drankje koel! Hiermee geef jij je personeel een perfecte zomerdag cadeau!

4. Een tas vol plezier

Op vakantie is het natuurlijk leuk om spelletjes te spelen met vrienden en familie. Dit zomerpakket is daar perfect voor! Met deze goed gevulde strandtas ben je klaar om naar het strand te gaan! Wat lekkers om te snacken, twee ijsjes met alcohol en een goed koud drankje erbij. Met de opblaasbare strandbal heb je ook gelijk een leuke activiteit vol plezier. Genieten maar!

5. Hello Summer!

De zomer is een tijd van genieten en ontspanning. Na een drukke maar leuke vakantiedag is het heerlijk om ‘s avonds tot rust te komen op het strand met wat te drinken en te snacken, zelfs tot na zonsondergang. En ben je nou toch toe aan een sportieve activiteit? De opblaasbare strandbal is altijd een perfecte metgezel! Deze producten worden verpakt in een “Hello Summer” geschenkdoos.

6. Pole position

Zijn jouw werknemers fan van Formule 1 en wil je ze een pakket geven dat hier perfect bij aansluit? Dan is het “Pole position” pakket perfect en laat je MAXimaal genieten! Je kunt onderweg je drankjes koel houden en je kunt genieten van een lekkere snack. Bijna elk artikel heeft een link met Formule 1, dus perfect voor de echte fans! De producten zitten in de To Sit To Coolerbag bij de uitreiking.

7. Een Oranjezomer

Dit jaar vieren we ook de Oranjezomer! Daarom vind je bij ons ook pakketten samengesteld die perfect zijn om het Nederlands Elftal en het Olympisch Nederlands Team aan te moedigen. Gevuld met de lekkerste snacks en drankjes. Ook vind je leuke items om je steun aan oranje te laten zien of horen.

Meer informatie

Heb je interesse in het geven van een zomerpakket aan jouw personeel en/of relaties? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van de zomerpakketten? We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Daarnaast is het heel gemakkelijk om onze pakketten aan te passen. Denk aan een groter of kleiner budget, wel of juist geen alcohol, een ander of extra geschenkartikel en ga zo maar door. Bij Kranen is niks standaard!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie