De nieuwe favoriet op kantoor: een bedrukte Emaille mok

Als je het hebt over kantoorbenodigdheden is er één item wat bedrijven massaal bij ons inkopen sinds het verbod op plastic bekers: de Emaille mok. En dan vooral op een fraaie manier bedrukt met een bedrijfslogo of op unieke persoonsnamen.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

De nieuwe favoriet op kantoor: een bedrukte Emaille mok

Als je het hebt over kantoorbenodigdheden is er één item wat bedrijven massaal inkopen sinds het verbod op plastic bekers: de Emaille mok. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest! Deze nostalgische, duurzame beker heeft een ware renaissance doorgemaakt en is nu niet alleen een geliefd item voor koffie- en theeliefhebbers, maar ook een symbool geworden van milieubewustzijn en stijl op de werkplek.

De opkomst sinds het verbod op plastic bekers

Vanaf januari 2024 geldt er voor kantoren, bedrijven en instellingen een verbod op wegwerpbekers die plastic bevatten. Met de groeiende bezorgdheid over de impact van plastic op het milieu, hebben veel bedrijven besloten om een stap in de goede richting te zetten door de plastic bekers, zoals de overheid voorschrijft, uit te bannen en te kiezen voor meer duurzame alternatieven. En daar komt de Emaille mok om de hoek kijken, als een perfecte keuze voor zowel praktisch gebruik als esthetische waarde.

Bij Kranen Geschenken was de trend in 2023 al te zien. Met een breed assortiment van alleen al de Emaille mokken, bieden we voor veel bedrijven meerdere opties voor een milieuvriendelijk alternatief. De mokken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Gemaakt van geëmailleerd staal, zijn ze bestand tegen dagelijks gebruik en gaan ze jarenlang mee zonder tekenen van slijtage te vertonen.

Kies voor meerwaarde: bedruk de Emaille mok!

Wat onze Emaille mokken echt onderscheidt, is de mogelijkheid om ze te personaliseren. Bij Kranen bieden we een uitgebreid assortiment aan opties voor het bedrukken van Emaille mokken, zodat bedrijven hun logo, slogan of zelfs individuele namen kunnen toevoegen aan deze iconische bekers. Je kunt de Emaille mok zelfs bedrukken per stuk!
Kies voor graveren als bedrukkingoptie of voor bijvoorbeeld tampondruk om ook de kleuren van je logo terug te laten komen op de mok. Schenk een gepersonaliseerde Emaille mok aan je medewerkers en blije reacties gegarandeerd. Dit versterkt niet alleen de merkherkenning binnen het bedrijf, maar creëert ook een gevoel van trots en verbondenheid onder medewerkers wanneer ze hun gepersonaliseerde mokken gebruiken tijdens hun koffiepauzes.

Een andere unieke optie is het bedrukken van emaille mokken met individuele namen. Dit is vooral populair bij bedrijven die een persoonlijke benadering van hun medewerkers willen tonen. Door elke mok te voorzien van de naam van de gebruiker, wordt niet alleen het gevoel van eigenaarschap vergroot, maar worden ook verwarring en het per ongeluk verwisselen van mokken op kantoor geminimaliseerd.

 

Bestel bij ons een (bedrukte) Emaille mok

In de webshop van Kranen Geschenken, kun je eenvoudig ons aanbod van de Emaille mok terugvinden en ze direct bestellen. Dat geldt ook in het geval je de Emaille mokken wilt bedrukken. Met slechts een paar klikken kunnen bedrijven hun ontwerp uploaden en de gewenste hoeveelheid mokken bestellen, alles met de garantie van hoogwaardige afdrukken en snelle levering.

Bij Kranen begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we ook de mogelijkheid om emaille mokken per stuk te bedrukken. Of het nu gaat om een kleine start-up of een groot multinational bedrijf, wij staan klaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij hun budget en doelstellingen.

De opkomst van de Emaille mok op kantoor markeert niet alleen een verschuiving naar een meer duurzame en milieubewuste werkplek, maar ook naar een grotere nadruk op individualiteit en merkidentiteit binnen bedrijven. Met de mogelijkheid om Emaille mokken te bedrukken met alles, van bedrijfslogo’s tot persoonlijke namen, bieden wij bij Kranen een unieke kans voor bedrijven om zich te onderscheiden en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze webshop en ontdek hoe Emaille mokken kunnen bijdragen aan de uitstraling en het succes van jouw bedrijf!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie