Showroom bezoeken

Ben je opzoek naar hét kerst-/ eindejaarsgeschenk voor 2024? We zijn medio april geopend en ontvangen je graag in één van onze showrooms met een heerlijke kop koffie of thee met uiteraard iets lekkers erbij. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. We nemen graag de tijd voor je om eerst persoonlijk kennis te maken en de wensen en ideeën te bespreken. We willen er immers alles aan doen om het best gewaardeerde kerstgeschenk samen met jou samen te stellen!

N

Persoonlijk zakendoen met één vast contactpersoon

N

Ruim 3.500 producten voor jouw unieke kerstpakket

N

Persoonlijk advies op maat, voor elk budget

N

Vele mogelijkheden in het personaliseren van geschenken

Wat kun je verwachten van

Een showroombezoek

De showroom is voor jou en eventueel jouw collega’s, exclusief gereserveerd. In een bezoek van ongeveer 1,5 uur geven wij je alle aandacht en advies. We geven je graag een tour door onze inspiratie showroom en zullen hierin advies geven op basis van onze ervaringen en expertise. Je mag zelf, óf samen met ons, één of meerdere kerstgeschenk pakketten samenstellen, passend bij jouw bedrijf of organisatie. Wij adviseren graag, op een eerlijke manier, in non-food keuze, custom made artikelen en geschenken om je kerstgeschenk pakket duurzaam én verrassend te maken.

Jij als klant staat centraal en we zijn bereid alles uit de kast te halen voor jouw kerstgeschenken. We regelen graag een lunch voor je of zetten onze haal- en brengservice in. Wil je liever een afspraak maken in de avond of in het weekend? Dan kan dat ook gewoon. Niets is ons te gek!

Geef een boom en

Verklein je footprint

 

 

Wil je meewerken aan het verminderen van CO2? Geef dan een boom cadeau, verwerkt in een fraai kerstgeschenk! Door middel van een QR-code kan de ontvanger de impact volgen van de bomen die geplant worden door Trees for the Future.

Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over in de persoonlijke video!

Ook wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de vermindering van CO2. Met de verkochte eindejaarsgeschenken van vorig jaar hebben wij in samenwerking met onze relaties maar liefst 4.915 bomen geplant. Daardoor is er 8.398 kilogram CO2 opgenomen. Hiermee helpen we klimaatverandering tegen te gaan en draagt het planten van de bomen bij aan negen van de Sustainable Development Goals. Een mooie prestatie die we volgend jaar gaan proberen te evenaren.

 

 

 

Enthousiast? Kom gerust langs!

Maak een afspraak

Voor het maken van een showroomafspraak hanteren wij een minimale orderwaarde van € 1750,00 excl. BTW.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk onze

Lookbook

Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ons lookbook, vol met ideeën voor de beste kerstpakketten.

Liever direct iets bestellen in de

Webshop

In onze webshop vind je een ruim assortiment aan verschillende hogekwaliteit kerstpakketten.

Bekijk reeds samengestelde pakketten als

Inspiratie

Kerstpakket Even uitwaaien

Trek je jas en schoenen maar aan en ga eropuit! Ontdek de mooiste plekjes van Nederland en waan je even helemaal in de natuur.

Kerstpakket Kies bewust

Een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dat staat in dit pakket centraal. Duurzame materialen gecombineerd met (h)eerlijke Biologische producten.

Kerstpakket Building the future

Vuur, een stevige borrelplank, een bierproeverij en een goede beat. Alle ingrediënten voor een ouderwetse mannenavond in eigen tuin.

Kerstpakket Zorg goed voor jezelf

Pak een moment voor jezelf en neem gas terug na hard werken. Beloon jezelf met moois en lekkers voor de innerlijke én uiterlijke mens. Enjoy!

Een culinair hoogstandje op tafel zetten? Of een avondje lekker tafelen en borrelen? Deze pakketten geven je de perfecte voorzet op een smaakvolle avond!

Moment voor jezelf

Pluk de dag! Een trendy geschenk vol natuurlijke tinten en warmte voor je eigen genietmomentjes. Zo lekker kan het leven zijn.

Kerstpakket Sfeervolle kerst

Een échte traditionele Kerst, extra bijzonder met familie en vrienden. Sfeer, warmte, gezelligheid en… veel lekkers op tafel. Hohoho!

Hollands Glorie

Stel jezelf een stoere berghut in de verse sneeuw voor met buiten een knapperend haardvuur en goed gezelschap. Om warm van te worden.

Welverdiende rust

Zo mooi én lekker kan het uitspreken van waardering zijn. De fraaie trendkleuren van nu en de teksten op de verpakkingen brengen jouw boodschap over.

Kunnen wij je binnenkort verwachten?

Bezoek onze showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom.

Maak nu een afspraak, wel zien je graag snel!