Giftcards

Wil je er zeker van zijn dat jouw werknemer of relatie iets krijgt dat ook echt wordt gewaardeerd? Overweeg dan om hen zelf een geschenk te laten kiezen met een giftcard. Dit kan met ons online eigen keuze programma ‘Cadeau4Jou’. Hierbij heeft de ontvanger keuze uit honderden hoge kwaliteitscadeaus en kan, afhankelijk van het bedrag, zelfs meerdere cadeaus kiezen. Ook ideaal voor verjaardagen, jubilea, uitdiensttreding en feestdagen! Daarnaast bieden wij ook veel verschillende giftcards aan van de meest bekende winkelketens.

Ontvanger zelf laten kiezen

Hoe werkt het?

Met Cadeau4Jou kun je jouw eigen webomgeving inrichten, geheel in de stijl van jouw organisatie en met het thema dat je voor ogen hebt. Een medewerker of relatie ontvangt dan een cadeaubon voor de webshop waarmee hij of zij kan inloggen. Hij of zij kan vervolgens kiezen uit een enorm divers assortiment cadeaus, dagjes uit, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en goede doelen. De gekozen cadeaus worden vervolgens kosteloos verzonden naar het opgegeven adres.

Voordelen voor jouw bedrijf

Wat krijg je?

 

Wanneer je jouw medewerkers en relaties de mogelijkheid wilt geven om zelf een cadeau te kiezen, dan is Cadeau4Jou de ideale oplossing! Het geefmoment is zelf te bepalen. Je kunt je medewerkers verrassen met de inlogcode op een vouwkaart, een luxe giftbox of via een e-voucher. Daarnaast zien de ontvangers nooit het besteedbare budget, maar is dit omgezet in een puntenaantal. Hieronder zie je een korte opsomming van de voordelen die Cadeau4Jou biedt:

  • Geefmoment met unieke inlogcode
  • Gepersonaliseerde webshop
  • Ruim cadeau assortiment
  • Snelle levering
  • Hoge tevredenheid

Een keuze maken

Welke cadeaus zijn er?

Bij Cadeau4Jou krijgt jouw medewerker of relatie de keus uit honderden artikelen van hoge kwaliteit. Het assortiment is enorm divers, met producten zoals elektronica, verzorgingsproducten, apparatuur, boeken, tijdschriften, dagjes uit, en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils! Met Cadeau4Jou weet je zeker dat jouw werknemer of relatie een cadeau krijgt dat echt bij hem of haar past.

Enthousiast?

Eigen demo webshop

We maken graag vrijblijvend een demo webshop voor jou op maat.

“Zeer prettige samenwerking. Kranen regelt alles, van het creëren van een leuk geefmoment tot het volledig personaliseren van de webshop. We hebben er weinig omkijken naar en alle contacten gaan via één persoon.”

“In tegenstelling tot andere aanbieders die veelal met vaste waardes werken, kun je met Cadeau4Jou voor ieder budget slagen, tot op de euro precies. Zo konden wij ons geefmoment met een extra presentje nog mooier maken.”

“Wij hebben Cadeau4Jou als zomergeschenk gegeven aan onze medewerkers. Een geschikte en verrassende invulling als een dankjewel naar onze medewerkers”

Gebruikers van Cadeau4Jou

Zij gingen je voor

Alles wat je wilt weten in de

Veelgestelde vragen

In welke waardes kan ik Cadeau4Jou bestellen?

Cadeau4Jou is beschikbaar in waardes van stappen van €5,00!

Zijn er bedragen zichtbaar op de webshop?

Cadeau4Jou werkt met punten. Het te besteden budget wordt omgezet in een aantal punten dat wordt aangegeven in de webshop. De ontvanger ziet niet welk budget er is uitgegeven maar ziet enkel het aantal punten.

Wat kan er gepersonaliseerd worden?

De webshop is geheel naar jouw wensen en ideeën vorm te geven. Zo kunnen het bedrijfslogo, de bedrijfskleuren, een eigen welkomsttekst, een eigen videoboodschap en afbeeldingen toegevoegd worden. Ook het geefmoment kunnen wij personaliseren met een bedrijfslogo en persoonlijke tekst. Uiteraard helpen wij je graag!

Hoe lang is de giftcard geldig?

In principe is de geldigheid onbeperkt. Wanneer je Cadeau4Jou besteld voor jouw medewerkers, kun je een vervaldatum bepalen.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!