Kranen Kerstpakketten

Over ons

Kerstpakketten en (relatie)geschenken zijn er genoeg, evenals het aantal aanbieders. Wij maken onderscheid door niet het pakket centraal te stellen en leidend te maken, maar juist aandacht te besteden aan het doel dat jij als opdrachtgever met het schenken voor ogen hebt. Wat doet jouw pakket met je collega of relatie als ontvanger en waarom past dit bij de ontvanger? Dat stellen wij centraal.

Met meer dan twintig jaar ervaring in kerstpakketten leveren wij met recht geschenken met meerwaarde. Het samenstellen van jouw eigen kerstpakket kan in één van onze twee kerstshowrooms, of door vandaag nog een offerte op te vragen.

Ook bieden wij een uitgebreid assortiment aan promotionele geschenken. Al deze geschenken zijn te bedrukken, te graveren of te borduren met jouw naam, boodschap of het logo van jouw organisatie. Wij denken graag met je mee en geven je advies op maat.

Onze showrooms

  • Vorden
  • Utrecht

Deze klanten gingen je voor

Maak kennis met

Ons team

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Relatiemanager

“Wat mijn doel is? Om samen met onze opdrachtgever tot hét best gewaardeerde kerstgeschenk te komen waar medewerkers het volgend jaar nog over hebben!”

Léon Kranen

Léon Kranen

Eigenaar & Logistiek Manager

“Meerwaarde creëren doen we als team. Een team van betrokken doeners met focus op het einddoel van onze opdrachtgevers.”

Martijn de Waard

Martijn de Waard

Relatiemanager

“Het mooiste aan mijn vak? Samen met mijn relatie fraaie en betekenisvolle geschenken maken! Én heel belangrijk: verder kijken dan alleen het geschenk.”

Bjorn Wesselink

Bjorn Wesselink

Marketeer & Sales Support

“Met een combinatie van marketing- en salesactiviteiten vind ik het mooist om in samenwerking met ons team tot fraaie opdrachten te komen. Geschenken die de waardering overbrengt naar medewerkers.”

Ilse Huurnink

Ilse Huurnink

Sales Support

“In mijn ondersteunde rol op het gebied van sales vertaal ik jouw ideeën in een fraai voorstel met spraakmakende teksten en prachtige fotografie.”

Geef een boom en

Verklein je footprint

‘The gift that keeps on growing’. Wil jij een cadeau geven met impact, dan is Treebytree echt iets voor jou! Geef losse bomen cadeau of creëer je eigen community rondom jouw bedrijfsbos om de regeneratie van de natuur te versnellen. 

Je kunt jouw medewerkers en klanten verbinden aan de bomen die jij vanuit jouw bedrijf hebt gegeven en ze deel laten uitmaken van de vergroenings-ambitie van jouw organisatie. 

De ontvangers krijgen toegang tot het dashboard waarop ze de positieve impact van hun bomen op CO2-opslag, waterretentie, en nog veel meer, kunnen volgen. Daarnaast ontvangen ze elk kwartaal een boomupdate.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.