Groter? Luxer? Of juist goedkoper? Elk pakket is naar wens aan te passen, bel ons voor de mogelijkheden!

Over ons

Over ons

Geschenken en kerstpakketten zijn er genoeg, evenals het aantal aanbieders. Wij maken onderscheid door niet het pakket centraal te stellen en leidend te maken, maar het doel dat u als opdrachtgever met het schenken voor ogen heeft en wat uw pakket met uw collega of relatie als ontvanger doet. Wij zijn pas tevreden als uw medewerkers en relaties verrast zijn door het geschenk als blijk van waardering en u hiervoor de complimenten maken. Het gaat om beleving! En dus ook om inspireren, vertrouwen, verrassen, ontzorgen en zaken doen met een gezicht.

Wat bieden wij:

Kerstpakket samenstellenKerstgeschenkpakketten met de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen in onze Gifts Experience Centers in Utrecht en Doetinchem of wij presenteren onze pakketvoorstellen bij u op locatie.Online eigen keuzeCadeau4Jou: een bijzonder cadeauprogramma waar uw medewerker met een geschenkkaart inlogt op een gepersonaliseerde webshop. Er is keuze uit meer dan 1.000 cadeaus, leuke dagjes uit, boeken en tijdschriften voor ongekend leesplezier, cadeaukaarten en goede doelen.
Kerstpakketten collectieNaast de vele mogelijkheden voor maatwerk hebben wij voor u een groot aantal kerstgeschenkpakketten samengesteld. Een uitgebreide en veelzijdige collectie.Een breed en gevarieerd aanbod van geschenken voor kerstmarkten en een verregaande samenwerking met meerdere eventbureaus voor het ontwikkelen en uitvoeren van professionele kerstmarkten.
Lastig om met één geschenk(pakket) iedereen tevreden te stellen? Onze online keuzetool biedt uitkomst! Uw collega’s/medewerkers maken een keuze uit meerdere, door u zelf samengestelde, geschenkpakketten. Wij voorzien de geschenken van de persoonsgegevens en leveren deze voor u af op de gewenste bedrijfslocatie(s).Relatiegeschenken kerstGeschenken met een verhaal en een knipoog voor relaties. Dit vertaald zich ook in bijzondere verpakkingen en de bijpassende grafische ontwerpen en communicatie.

Onze meerwaarde:

– 100% origineel & bijzonder
– ongekende mogelijkheden in organisatie, logistiek en facturatie
– extra artikelen zonder meerkosten
– meer dan 15 jaar ervaring is duidelijk zicht- en merkbaar
– verder gaan waar andere aanbieders stoppen
– persoonlijk zakendoen met één contactpersoon

Kranen Kerstpakketten stempel

Kranen, een kerstpakket met méér waarde

In 1998 zijn wij vanuit de reeds bestaande horeca-groothandel gestart met de verkoop van kerstpakketten. Destijds was dit een kleinschalig franchiseproject gericht op regionale bedrijven. Na 10 succesvolle jaren hebben wij in 2008 besloten om de kerstpakkettenafdeling compleet in eigen hand te nemen om zo onze ideeën op nationaal niveau tot uitvoer te kunnen brengen. In 2012 is Kranen Kerstpakketten B.V. opgericht om de focus 100% op de kerstpakkettenbranche te kunnen richten.

In april 2016 zijn wij verhuisd naar Doetinchem en hebben wij een 2e showroom geopend in Utrecht. Op deze prachtige locaties hebben wij de ruimte om verder te kunnen groeien. In onze nieuwe showrooms  staan ruim 3.500 artikelen opgesteld waaruit u uw keuze kunt maken. De mogelijkheden zijn werkelijk enorm! Vanaf de maand mei zijn de showrooms dagelijks voor u geopend om ideeën op te doen of om uw pakket vrijblijvend samen te stellen met hulp van onze medewerkers. Wij nemen graag de tijd voor het samenstellen van een mooi pakket waaruit duidelijk een “bedankt voor je inzet” blijkt. Ook logistiek gezien leveren wij natuurlijk de kwaliteit die past bij “Kranen, een kerstpakket met méér waarde”.

Heeft u vragen? Stel ze ons, samen komen wij er altijd uit. Wij doen er tenslotte alles aan om het selecteren, geven en ontvangen van kerstpakketten weer tot een échte beleving te maken!

Contact opnemen