Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Over ons

Over ons

Geschenken en kerstpakketten zijn er genoeg, evenals het aantal aanbieders. Wij maken onderscheid door niet het pakket centraal te stellen en leidend te maken, maar het doel dat u als opdrachtgever met het schenken voor ogen heeft en wat uw pakket met uw collega of relatie als ontvanger doet. 

Wij zijn pas tevreden als uw medewerkers en relaties verrast zijn door het geschenk als blijk van waardering en u hiervoor de complimenten maken. Het gaat om beleving! En dus ook om inspireren, vertrouwen, verrassen, ontzorgen en zaken doen met een gezicht.

 

Kerstgeschenkpakketten met de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen in onze showrooms in Utrecht, Almelo en Vorden of wij presenteren onze pakketvoorstellen bij u op locatie.

Naast de vele mogelijkheden voor maatwerk hebben wij voor u een groot aantal kerstgeschenkpakketten samengesteld. Een uitgebreide en veelzijdige collectie.

Lastig om met één geschenk(pakket) iedereen tevreden te stellen? Onze online keuzetool biedt uitkomst! Uw collega’s/medewerkers maken een keuze uit meerdere, door u zelf samengestelde, geschenkpakketten.

Cadeau4Jou: een bijzonder cadeauprogramma waar uw medewerker met een geschenkkaart inlogt op een gepersonaliseerde webshop. Er is keuze uit meer dan 1.000 cadeaus zoals leuke dagjes uit en boeken.

Een breed en gevarieerd aanbod van geschenken voor kerstmarkten en een verregaande samenwerking met meerdere eventbureaus voor het ontwikkelen en uitvoeren van professionele kerstmarkten.

Geschenken met een verhaal en een knipoog voor relaties. Dit vertaald zich ook in bijzondere verpakkingen en de bijpassende grafische ontwerpen en communicatie.

Onze meerwaarde:

– 100% origineel & bijzonder
– ongekende mogelijkheden in organisatie, logistiek en facturatie
– extra artikelen zonder meerkosten
– meer dan 20 jaar ervaring is duidelijk zicht- en merkbaar
– verder gaan waar andere aanbieders stoppen
– persoonlijk zakendoen met één contactpersoon

Kranen, een kerstpakket met méér waarde

In 1998 zijn wij vanuit de reeds bestaande horeca-groothandel gestart met de verkoop van kerstpakketten. Destijds was dit een kleinschalig franchiseproject gericht op regionale bedrijven. Na 10 succesvolle jaren hebben wij in 2008 besloten om de kerstpakkettenafdeling compleet in eigen hand te nemen om zo onze ideeën op nationaal niveau tot uitvoer te kunnen brengen. In 2012 is Kranen Kerstpakketten B.V. opgericht om de focus 100% op de kerstpakkettenbranche te kunnen richten.

Van april 2016 tot eind 2019 waren wij gevestigd Doetinchem en hebben wij een 2e showroom geopend in Utrecht. Sinds 2019 hebben wij een 3e vestiging in Almelo. Begin 2020 hebben wij een nieuw pand betrokken in Vorden waar de logistieke werkzaamheden samen met de vernieuwde grotere showroom en kantoren zijn ondergebracht.

Op deze prachtige locaties hebben wij de ruimte om verder te kunnen groeien. In onze nieuwe showrooms staan ruim 3.500 artikelen opgesteld waaruit u uw keuze kunt maken. De mogelijkheden zijn werkelijk enorm! Vanaf de maand mei zijn de showrooms dagelijks voor u geopend om ideeën op te doen of om uw pakket vrijblijvend samen te stellen met hulp van onze medewerkers. Wij nemen graag de tijd voor het samenstellen van een mooi pakket waaruit duidelijk een “bedankt voor je inzet” blijkt. Ook logistiek gezien leveren wij natuurlijk de kwaliteit die past bij “Kranen, een kerstpakket met méér waarde”.

Heeft u vragen? Stel ze ons, samen komen wij er altijd uit. Wij doen er tenslotte alles aan om het selecteren, geven en ontvangen van kerstpakketten weer tot een échte beleving te maken!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen