Kranen Kerstpakketten

Over ons

Geschenken en kerstpakketten zijn er genoeg, evenals het aantal aanbieders. Wij maken onderscheid door niet het pakket centraal te stellen en leidend te maken, maar juist aandacht te besteden aan het doel dat jij als opdrachtgever met het schenken voor ogen hebt. Wat doet jouw pakket met je collega of relatie als ontvanger en waarom past dit bij de ontvanger? Dat stellen wij centraal.

Onze showrooms

  • Vorden
  • Utrecht

Deze klanten gingen je voor

Maak kennis met

Ons team

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Relatiemanager

“Wat mijn doel is? Om samen met onze opdrachtgever tot hét best gewaardeerde kerstgeschenk te komen waar medewerkers het volgend jaar nog over hebben!”

Léon Kranen

Léon Kranen

Eigenaar & Logistiek Manager

“Meerwaarde creëren doen we als team. Een team van betrokken doeners met focus op het einddoel van onze opdrachtgevers.”

Martijn de Waard

Martijn de Waard

Relatiemanager

“Het mooiste aan mijn vak? Samen met mijn relatie fraaie en betekenisvolle geschenken maken! Én heel belangrijk: verder kijken dan alleen het geschenk.”

Bjorn Wesselink

Bjorn Wesselink

Marketeer & Sales Support

“Met een combinatie van marketing- en salesactiviteiten vind ik het mooist om in samenwerking met ons team tot fraaie opdrachten te komen. Geschenken die de waardering overbrengt naar medewerkers.”

Dennis Hilferink

Dennis Hilferink

Relatiemanager

“Ik kom graag met je in contact en vertel je over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Het creëren van nieuwe samenwerkingen vind ik geweldig!”

Ilse Huurnink

Ilse Huurnink

Sales Support

“In mijn ondersteunde rol op het gebied van sales vertaal ik jouw ideeën in een fraai voorstel met spraakmakende teksten en prachtige fotografie.”

Geef een boom en

Verklein je footprint

Wil je meewerken aan het verminderen van CO2? Geef dan een boom cadeau, verwerkt in een fraai kerstgeschenk! Door middel van een QR-code kan de ontvanger de impact volgen van de bomen die geplant worden door Trees for the Future.

Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over in de persoonlijke video!

Ook wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de vermindering van CO2. Wij hebben op eigen initiatief al 4.915 bomen geplant en wij streven ernaar om dit aantal in 2023 te verdubbelen.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.