Paasgeschenken om je medewerkers te verrassen en waarderen

De lente komt eraan, en met de opkomst van bloemen, vogelgezang en de warmte van de zon, brengt Pasen een gevoel van vernieuwing en mooie tijden met zich mee. En wat is een betere manier om dit seizoen te vieren dan met het tonen van waardering aan je medewerkers?

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waarom zijn Paasgeschenken belangrijk?

Het geven van geschenken tijdens Pasen is niet alleen een vriendelijk gebaar, maar het kan ook een positieve impact hebben op de sfeer op de werkplek en de betrokkenheid van medewerkers vergroten. Het tonen van waardering en erkenning voor het harde werk van je team kan het gevoel van loyaliteit en tevredenheid versterken, wat uiteindelijk kan leiden tot een hogere productiviteit en betere resultaten. Juist Pasen kan een moment zijn wanneer jouw medewerkers een dergelijk gebaar niet verwachten, waardoor het enthousiasme alleen maar groter zal zijn.

 

Doe inspiratie op in onze webshop

Wij zijn bij Kranen druk bezig geweest om ons aanbod met geschenken voor alle verschillende geefmomenten dit jaar te verfrissen en sterk uit te breiden. Zo hebben wij ook voor Pasen een uitgebreid assortiment met verrassende en fraaie geschenken.

Bij Pasen denk je vanzelfsprekend al snel aan chocolade en paaseieren. Altijd leuk en lekker om te geven en te krijgen. Echter zijn er ook hele andere geschenken, veelal blijvend en duurzaam, denkbaar. Eens iets anders dan anders, dat maakt de verrassing des te groter! Voorzien van een subtiele personalisatie, verpakt in een sfeervolle giftbox of als fraai brievenbuspakket en met jouw eigen boodschap op bijvoorbeeld groeipapier.

In onze webshop vind je een groot aanbod en willen wij jou graag inspireren. We helpen je graag om samen na te denken over het best passende en meest verrassende geschenk voor jouw medewerkers en relaties. Je kunt direct bestellen of eenvoudig contact leggen zodat wij jou persoonlijk kunnen helpen. Zie je een geschenk dat aanspreekt maar nog (net) niet voldoet in samenstelling of budget? Laat het weten en samen komen we tot het gewenste resultaat.

Wat zijn dé geefmomenten van dit voorjaar?

Pasen is niet het enige moment om je medewerkers te verrassen met een geschenk dit voorjaar. Wat dacht je van De Dag van de Zorg, een moment van aandacht, erkenning en (extra) waardering voor de harde werkers in de zorg. Ook voor je medewerkers in de zorg vind je fraaie geschenken in onze webshop. Daarnaast zijn er nog veel meer bijzondere dagen. Bijvoorbeeld de Dag van de Thuiswerker, het Suikerfeest, Secretaressedag en Wereldmilieudag.

Wil je op de hoogte blijven, of met ons sparren over gave geschenken bij bepaalde geefmomenten? Daag ons uit! Wij kunnen niet wachten om met jouw aanvraag al je collega’s te verrassen en te verbazen. Neem contact op door te bellen naar 085-2006670, een mail te sturen naar info@kranengeschenken.nl of door ons contactformulier in te vullen!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie