Zelf een kerstpakket samenstellen? Dit zijn de voordelen

Een goed kerstpakket kiezen voor jouw werknemers is niet eenvoudig en het lijkt soms zelfs elk jaar lastiger te worden. Want hoe blijf je origineel? Bij Kranen Kerstpakketten kun je ervoor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. In deze blog zetten we de voordelen op een rij en leggen we uit hoe het werkt.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

De voordelen van zelf een kerstpakket samenstellen

1.    Je weet wat je geeft

Hoe vaak heb je kerstpakketten besteld zonder precies te weten wat de inhoud van dat pakket was? Of hoe vaak kwam het voor dat er producten in het kerstpakket zaten waar niemand echt blij van werd? Bij food kerstpakketten worden vaak producten weggegeven (of zelfs weggegooid) omdat ze niet in de smaak vallen. Denk bijvoorbeeld aan producten waar jouw werknemers allergisch voor zijn, of producten die maar bij weinig mensen in de smaak vallen. Of misschien heb je vegetarische werknemers die vervolgens alle vleesproducten uit het kerstpakket moeten weggeven. Het is natuurlijk zonde als jouw werknemer de helft van zijn of haar pakket weggeeft omdat hij of zij er zelf niks mee kan.

Je kunt dit voorkomen wanneer je zelf een kerstpakket samenstelt waarvan je weet dat jouw werknemers het zullen waarderen. Je kunt namelijk van tevoren inventariseren bij jouw werknemers of er allergieën of dieetwensen zijn, of je kunt hen vragen wat voor producten ze wél ontzettend lekker vinden of waar ze blij van worden. Deze kun je dan aan jouw samengestelde kerstpakket toevoegen.

2.    Je houdt grip op de kosten

Veel standaardpakketten hebben een vaste prijs. Soms is die prijs voor jouw budget net wat aan de hoge kant, maar is een goedkoper pakket voor jouw gevoel weer te klein. Het is natuurlijk erg vervelend als je vanwege jouw budget niet een kerstpakket kunt geven waar je 100% tevreden mee bent.

Door zelf een kerstpakket samen te stellen heb je meer grip op de kosten en kun je het maximale halen uit jouw budget. Je bepaalt zelf hoeveel producten je in het kerstpakket stopt en van welke prijsklasse deze zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot kerstpakket met producten uit een lagere prijsklasse, of een kleiner kerstpakket met producten uit een hogere prijsklasse. Ongeacht de prijs zijn alle producten bij Kranen Kerstpakketten van de hoogste kwaliteit. Door het zelf samenstellen van een kerstpakket geef je jouw werknemers een goed gevuld pakket zonder jouw budget te overschrijden.

3.    Zo origineel als je zelf wilt

Wanneer je zelf een kerstpakket gaat samenstellen heb je vrije keus in hoe het kerstpakket eruit komt te zien. Zo kun je ervoor kiezen om een thema aan te houden, bijvoorbeeld Italiaanse producten, producten met een “Eropuit” thema of alleen snacks en zoetigheid. Je kunt inspiratie halen uit onze bestaande thema’s, maar je kunt ook zelf een thema verzinnen voor jouw kerstpakket en producten uitzoeken die binnen dit thema passen. Ook kun je non-food producten toevoegen aan jouw kerstpakket, bijvoorbeeld handige gadgets of items zoals een koffer of een stevige tas. Tot slot kun je de verpakking en de uitvoering van het pakket kiezen. Je kunt het kerstpakket compleet personaliseren zodat jouw werknemers gegarandeerd iets unieks in handen krijgen.

4.    Nieuwe inspiratie

Veel mensen hebben een bepaald idee bij een kerstpakket en dat kan ervoor zorgen dat deze eentonig worden. Zo gaan ontzettend veel bedrijven voor een standaard foodpakket, terwijl er zoveel meer mogelijk is! Wij hebben een ruim assortiment met non-food producten en elk jaar gaan wij op zoek naar nieuwe, verrassende en leuke non-food producten voor jouw perfecte kerstpakket. Door te beginnen met een non-food producten kun je makkelijk een kerstpakket met foodproducten daar omheen bouwen. Vaak geeft zo’n non-food product veel inspiratie voor bijpassende foodproducten! Door zelf een kerstpakket samen te stellen in onze showroom krijg je inzicht in wat er allemaal mogelijk is en krijg je nieuwe inspiratie voor een perfect kerstpakket. Of doe inspiratie op in onze webshop!

Zo stel je zelf een kerstpakket samen

Wanneer je ervoor kiest om bij Kranen Kerstpakketten jouw kerstpakket zelf samen te stellen, dan kies je ervoor om te vertrouwen op vele jaren expertise en kennis. Er zijn verschillende mogelijkheden om een kerstpakket bij ons samen te stellen.

Kom naar onze showrooms

Kranen Kerstpakketten heeft drie showrooms: in Utrecht, Vorden en Enschede (opening voorjaar 2022). In onze showrooms vind je meer dan 3.500 producten waarmee je jouw kerstpakketten zelf kunt samenstellen. Wij kunnen je ter plekke adviseren en met je meedenken over het perfecte kerstpakket voor jouw werknemers. Je kunt zeven dagen per week langskomen op afspraak om ons assortiment te bekijken. Het voordeel van een bezoek aan onze showroom is dat je de producten ook echt in handen kunt krijgen. Zo weet je hoe de producten eruitzien, hoe ze voelen of ruiken (bijvoorbeeld bij schoonheidsproducten). Je hebt zo een veel beter inzicht in wat je jouw werknemers daadwerkelijk geeft.

In onze showroom is er ook een mogelijkheid om maatwerk te bespreken. Heb je bijvoorbeeld een uniek idee waar je graag input voor wil, of een idee waarvan je niet zeker weet of de uitvoering mogelijk is? Je kunt dit overleggen met ons in onze showroom. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn en kunnen je verder op weg helpen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel opties voor!

Kiezen op afstand

Wil je liever op afstand kiezen? Dat kan ook! Door middel van een online meeting kijken we samen in onze showroom naar de nieuwste trends, thema’s en non-food producten. Zo hoef je niet naar onze showroom te reizen als je hier ver vandaan woont. Wij denken dan graag met je mee! Een ander voordeel aan een online meeting is dat je bij twijfel over producten er op een ander moment nog op terug kunt komen. Zo hoef je niet op en neer te reizen naar onze fysieke showroom.

Bestaand pakket aanpassen

Heb je in onze website een leuk kerstpakket gezien maar heb je een idee om dit pakket nóg beter te maken? Het is ook mogelijk om een bestaand kerstpakket aan te passen aan jouw wensen. Heeft het pakket dat je op het oog hebt bijvoorbeeld een product waarvan je weet dat jouw werknemers dat niet zullen waarderen, dan kun je dit vervangen door iets anders. Of zie je een webshoppakket wat je graag zou willen aanpassen. Dan is dat ook zeer zeker mogelijk! Je kunt contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Weet je nog niet precies wat je wil of wil je meer weten over het zelf samenstellen van een kerstpakket? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie