Leverancier kerstpakketten met meerwaarde

Leverancier kerstpakketten gezocht? Samen zorgen we voor geschenken waar nog lang over wordt nagepraat. Een kerstpakket is namelijk niet alleen mooi om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Tijdens de mooiste feestdagen van het jaar wil je jouw werknemers of relaties graag bedanken voor hetgeen ze het afgelopen jaar voor je bedrijf hebben gedaan. Een prachtig samengesteld kerstpakket is dan de perfecte blijk van waardering. Wij zijn een betrouwbare kerstpakketten leverancier die al jaren bedrijven voorziet van de meest fantastische kerstpakketten. En samen met jou zorgen we voor een onvergetelijke afsluiting van het jaar!

 

Betrouwbare kerstpakketten leverancier, ook voor zelf samenstellen

De keuze wordt elk jaar weer groter en de wensen van je werknemers of relaties kunnen sterk uiteenlopen. Bij het uitzoeken van kerstpakketten kan je soms wel wat hulp gebruiken. Eén van de mogelijkheden die wij als leverancier van kerstpakketten bieden, is het zelf samenstellen van de pakketten. Buiten dat het een hele leuke bezigheid is, zullen je werknemers zo’n uniek én met zorg samengesteld kerstpakket extra op prijs stellen.

In onze webshop hebben we verschillende soorten reeds samengestelde kerstpakketten op basis van de laatste trends. Ieder jaar vind je hier weer spannende combinaties en verrassende thema’s. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze pakketten geheel aan te passen naar je wensen, behoeften en budget. Wil je liever de kerstpakketten helemaal zelf samenstellen? Kom eens inspiratie op doen in een van onze showrooms! We geven je graag een tour door het enorme aanbod en vertellen je over de mogelijkheden.

Maak een afspraak in een van onze showrooms.

Leverancier kerstpakketten, kom eens langs in een van onze showrooms!

 

Kerstpakketten, relatiegeschenken en meer..

We begrijpen heel goed dat rekening houden met de persoonlijke wensen van de ontvangers soms lastig kan zijn, bijvoorbeeld binnen grote bedrijven. Dan is het een goed idee om ze gewoon zelf te laten kiezen! Dit maken we uiteraard wel zo leuk mogelijk. Zo richten we een webshop in geheel in de stijl van jouw organisatie en ontvangen je werknemers of relaties een cadeaubon met een unieke toegangscode. Vervolgens kunnen ze kiezen uit een enorm assortiment met leuke geschenken, zoals een saunabezoek of luxe diner, boeken en tijdschriftabonnementen, stijlvolle woondecoratie, culinaire en duurzame cadeaus of doneren ze aan een van de goede doelen. Kijk zelf eens rond in onze demo webshop.

Zoek je een geschenk voor een jubileum, verjaardag, uitdiensttreding of een andere gelegenheid? We zijn de kerstpakketten leverancier die er ook na de feestdagen nog voor je zijn! Zo hebben we het hele jaar een fijne selectie van luxe wijngeschenken die we met veel zorg voor je hebben geselecteerd. Je kunt kiezen uit de reeds samengestelde combinaties of zelf je wijnen selecteren en geven in een op maat gemaakte houten wijnkist voorzien van jouw logo.

 

Jouw kerstpakketten leverancier voor geschenken met meerwaarde

Wellicht heb je na het bekijken van onze website al veel leuke ideeën opgedaan of heb je zelfs al een geschikt kerstpakket gevonden in onze webshop. Maar kan je toch nog wat inspiratie of hulp gebruiken bij het samenstellen van je kerstpakketten? We nodigen je graag uit in een van onze showrooms waar een enthousiaste medewerker je voorziet van persoonlijk en deskundig advies. We zijn de kerstpakketten leverancier voor geschenken met meerwaarde waar je werknemers of relaties nog lang over napraten. Aarzel niet en plan vandaag nog je bezoek of bel ons even als je nog vragen hebt.

Neem contact op, we helpen je graag verder.

 

Kranen Kerstpakketten, leverancier kerstpakketten, relatiegeschenken en meer!

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie