Een fijne selectie wijngeschenken, passend voor elke gelegenheid

Gewaardeerde werknemers of relaties verrassen met een geschenk dat altijd in de smaak valt? Met onze fijne selectie van wijngeschenken overtref je alle verwachtingen. Elke wijn komt namelijk met een uniek verhaal. Je geeft dus niet zomaar een fles wijn als geschenk, maar een complete wijnbeleving! Laat je inspireren en maak een blijvende indruk op de ontvanger.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Wijn als geschenk, welke kies je?

Wijngeschenken voor de kerst, een jubileum, als bedankje of voor een verjaardag in de zomer? De beleving is vaak een belangrijke voorwaarde van wijn drinken. Daarom drinken we wijn graag samen met familie en vrienden en zijn we dol op proeverijen. Voor elke gelegenheid is een wijn die hier perfect bij past, dat maakt een wijngeschenkset altijd leuk om te geven! Zo hebben de bruisende bubbels van een mousserende wijn iets feestelijks, laat een rode wijn zich goed combineren met rood vlees (denk aan het kerstdiner), en smaakt een koele witte wijn of rosé met citrusvruchten en rood fruit heerlijk op een zwoele zomeravond.

Sta daarom even stil bij de gelegenheid en de boodschap voor een extra succesvol wijngeschenk. Uiteraard hebben we ook aan de niet-alcoholdrinkers gedacht. Speciaal voor deze personen hebben we een paar geweldige alcoholvrije alternatieven aan de selectie toegevoegd, zoals de opvallende mousserende Cloudem en de feestelijke alcoholvrije gin varianten. Hiermee laat je zien veel aandacht te hebben besteed aan jouw geschenk.

Wijngeschenken-Kranen-elke-gelegenheid

 

Wijnkist personaliseren met logo

Onze wijngeschenken komen in luxe geschenkverpakkingen van de wijnproducent, maar een gepersonaliseerde wijnkist met logo voegt net dat beetje extra toe! Iedereen zal zien dat je de moeite neemt voor een persoonlijk geschenk en daar laat je een goede indruk mee achter. Je relaties zullen bij het openen van de wijnkist met logo direct terugdenken aan jullie fijne samenwerking. Deel je leuke herinneringen met werknemers? Bij het openen van de bedrukte wijnkist komen deze direct weer bij ze naar boven.

Onze luxe houten wijnkisten met schuifdeksel zijn in meerdere formaten beschikbaar. Nadat we het gewenste ontwerp van je ontvangen kunnen we deze op karton of direct op het hout printen. Ook het logo in het hout laten laseren behoort tot de mogelijkheden, hiermee creëer je een extra luxe finish. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Wijngeschenken met een verhaal, daar zeg je meer mee

Wat is er mooier om te ontvangen dan een geschenk waar aandacht aan is besteed? Daarom bestaat onze selectie wijngeschenken enkel uit wijnen met een uniek verhaal. Zoals de wijnen van Vicente Gandía die zijn bodega oprichtte in 1885 te Valencia. In die tijd onderscheidde de wijnmaker zich al met wijnvaten uit een klein bos in Missouri, met hout dat werd gedroogd en geroosterd zodat de wijn goed bewaard bleef tijdens transport.

Innovatie is wat Vicente Gandía tot op de dag van vandaag kenmerkt, zonder daarbij de oorspronkelijke tradities te vergeten. Inmiddels onder leiding van de vierde generatie van de Gandía familie, maken ze gebruik van geavanceerde technologieën om wijnen op traditionele wijze te produceren. Vastberaden om het milieu te beschermen en zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Wijngeschenken-Vicente-Gandia

 

Wijngeschenken van de wijnmaker voor biodiversiteit

Ook de wijnen van Champagne Jacquart komen met zo’n bijzonder verhaal. In 1962 was er een kleine groep wijnboeren die minder afhankelijk wilde zijn van de grote handelshuizen. Daarom sloegen zij de handen ineen om samen een nieuw merk te lanceren. Nu verwerkt Jacquart de druiven van ruim 800 hectare wijngaard in 130 dorpen verspreid over de Montagne de Reims, de Vallée de la Marne en de Côte des Blancs. Hier zet de wijnmaker zich onder andere in voor de bevordering van de biodiversiteit door duurzame technieken toe te passen, géén insecticiden of acariciden te gebruiken en bloemen en hagen te introduceren op onbebouwd land.

Spelen thema’s als milieu en innovatie ook een rol binnen jouw organisatie? Dan zullen werknemers en relaties duurzame of biologische wijngeschenken zeker op prijs stellen!

 

Kranen, ook voor luxe wijngeschenken met meerwaarde

Wijngeschenken versturen naar personeel of relaties? Bekijk hier onze complete selectie luxe wijngeschenken. En lees onder andere welke wijnen van het erfgoed komen waar tweeduizend jaar geleden, in het kamp van Julius Caesar, de eerste druivenstokken werden geplant. Interesse of advies nodig? Onze wijnkenners staan je graag persoonlijk te woord en vinden samen met jou een passend wijngeschenk. Santé!

Neem contact op

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie