Wat zit er in jouw kerstpakket?

Regel jij de kerstpakketten voor jouw organisatie? Dan is de prangende vraag die jij waarschijnlijk hebt; Wat zit er in een kerstpakket? Wat je vaak terug ziet is dat er één of twee geschenken het hoofditem zijn en daaromheen het pakket wordt aangevuld met food. Maar bij Kranen is niks standaard.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Ideeën voor een kerstpakket thema

Het kiezen of samenstellen van een kerstpakket begint bij het bedenken van een thema. Dit kan iets zijn wat binnen jullie organisatie dit jaar een belangrijk thema is. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid of vitaliteit. Of heeft jouw organisatie voornamelijk mannen in dienst, dan ben je natuurlijk opzoek naar een kerstpakket wat speciaal voor mannen is samengesteld. En heb je juist heel veel vrouwelijke collega’s? Ook hebben we kerstpakketideeën voor vrouwen.

Kerstpakket Building the future Kerstpakket Zorg goed voor jezelf

Je kunt het zien als het fundament voor een goed kerstpakket. De boodschap is soms net zo belangrijk als de daadwerkelijke geschenken binnen het kerstpakket. Ben je nog zoekende naar een thema of het onderwerp voor een speciaal kerstgeschenk? Bekijk onze blog voor nog meer kerstpakket ideeën.
Zodra je een thema of een idee hebt voor het eindejaarsgeschenk kun je beginnen met het oriënteren naar het perfecte kerstpakket. Welke geschenken neem je mee? Voor welke kleurstelling ga je? Wat zijn goede combinaties van foodartikelen? En welke geschenkdoos past goed bij het pakket? Wij helpen jouw graag met al deze vragen in één van onze showrooms in Vorden of Utrecht. Hier kun je in samenwerking met ons je eigen kerstpakket samenstellen, want alleen dan is jouw kerstpakket perfect.

 

Bezoek onze showroom en stel je eigen kerstpakket samen

Laat de kans om unieke kerstpakketten samen te stellen niet liggen! Deze mogelijkheid bieden we jou in onze kerstshowrooms in Vorden (Gld) en Utrecht. Hier staan de nieuwste themalijnen van dit jaar samen met de meest fraaie geschenkartikelen gepresenteerd. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de laatste trends.
Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk in een showroombezoek. We nemen uitgebreid de tijd om eerst persoonlijk kennis te maken en de wensen en ideeën met elkaar te bespreken. Na het vaststellen van een thema/onderwerp inspireren we je graag met een rondleiding langs alle themalijnen en geschenkproducten. Vervolgens werk je met onze relatiemanager toe tot hét perfecte kerstpakket. Ook geven we je de mogelijkheid om gave extra’s toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een inlegvel, een videoboodschap of personalisatie van de gekozen producten met bijvoorbeeld het logo van jullie organisatie. Niets is ons te gek en we halen graag alles voor je uit de kast. Plan een showroomafspraak via het formulier of neem telefonisch contact op. Je kunt al op korte termijn bij ons terecht!
Bekijk onderstaande video om te zien wat je allemaal kunt verwachten tijdens een showroomafspraak.

 

Bekijk onze webshoppakketten en pas indien gewenst aan

Wil je een kerstpakket bestellen vanaf je werkplek? Ook dat is mogelijk! We maken graag een offerte op maat. Ook kun je een kerstpakket vinden in onze kerstpakkettenwebshop. Deze zijn kant-en-klaar en kunnen met één druk op de knop aangeschaft worden. We hebben pakketten in verschillende prijsklassen en categorieën. Dit zijn:

  • Duurzaam & biologisch
  • Koken & tafelen
  • Reizen & eropuit
  • Voor mannen
  • Voor vrouwen
  • Waardering
  • Wellness & verzorging
  • Winters

Zie je een pakket waarvan de looks, de sfeer en de samenstelling je aanspreekt, maar voldoet het nog niet 100%? Bij ons is niets standaard en dus altijd volledig naar wens aan te passen. Wil je bijvoorbeeld een groter of kleiner budget, wel of juist geen alcohol, een ander of extra blijvend geschenkartikel? Geef aan wat je wilt toe voegen en wij doen de rest! We zijn per mail bereikbaar via info@kranengeschenken.nl of telefonisch via 085-2006670. We staan voor je klaar!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie