Wat voor kerstpakket verpakking kies jij dit jaar?

Wanneer je een kerstpakket uitzoekt let je meestal alleen op de inhoud, maar wist je dat de verpakking van het kerstpakket net zo belangrijk is? Het zet immers de toon voor de uitstraling van het kerstpakket. In deze blog vertellen we je hoe je de leukste verpakking kiest voor jouw ideale kerstpakket.

Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!
Ria van Zundert
2021-06-27
Wij werken graag met Kranen Kerstpakketten samen, zij denken mee en zijn positief kritisch bij het samenstellen van de kerstpakketten. Dit kunnen zij doen omdat ze zich in de mensen binnen onze organisatie verplaatsen. Zo komen we gezamenlijk tot pakketten met bruikbare en lekkere artikelen, die voor mijn collega's steeds verrassend zijn. Kranen ontzorgt ons ook met het logistieke traject, zij bezorgen de pakketten tijdig op de door ons aangegeven adressen. Daarnaast voegen zij ook in de pakketten een mooie communicatieboodschap, dit is de finishing touch. Kortom wij zijn heel erg tevreden en blij met de samenwerking!!
Sabine ten Holder
2021-06-25
Het is een feest om bij Kranen Kerstpakketten binnen te lopen en om samen met hen de pakketten samen te stellen. Hun advies, geduld en creativiteit wordt door ons enorm gewaardeerd.

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Product als kerstpakket verpakking

De meeste mensen die in loondienst werken hebben hem wel eens voorbij zien komen: de kartonnen doos waarin veel kerstpakketten worden verpakt. Het is een praktische kerstpakket verpakking die vaak makkelijk mee te nemen is, maar echt uniek is het niet. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar het kan ook leuker!

Non-food producten zijn vaak het hart van het kerstpakket. De food producten zijn leuk om te krijgen, maar zijn meestal maar voor eenmalig gebruik. Een non-food product kun je in de meeste gevallen veel vaker en langer gebruiken en zijn dan ook het leukst om te krijgen. Het is daarom een goed idee om een non-food product te kiezen waar je de foodproducten in kunt stoppen.

Rugtas of Sunware Box? Er is veel te kiezen!

Een voorbeeld van een non-foodproduct als kerstpakket verpakking is een stevige rugtas. Het leuke daaraan is dat je in alle vakjes en zakjes food producten kunt verstoppen, zodat de ontvanger echt moet zoeken naar de producten en constant opnieuw verrast wordt. Een andere optie is een reistrolley. Daarvan is het voordeel dat deze lekker groot zijn en dat je er veel foodproducten in kwijt kunt, of zelfs een tweede non-food product!

Daarnaast hebben wij ook andere non-food producten waar iets in gestopt kan worden. Bijvoorbeeld onze praktische Sunware opbergboxen, die na de tijd altijd bruikbaar zijn. Of wat dacht je van een multifunctionele stoffen mand? Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden als opbergmand of wasmand. Ook hier passen voldoende producten in en is daardoor extra leuk om te schenken aan je collega’s.

Toch liever een doos?

Wil je voor het gemak toch liever een doos? Kies er dan voor om deze bijzonder te maken. Zo hebben wij een doos van 1.20m beschikbaar voor kerstpakketten. Hier past ontzettend veel in en het is leuk om te krijgen!

Heb je zelf een leuk idee? Kom langs!

Heb je zelf een leuk idee voor een verpakking en wil je graag dat iemand met je meedenkt? Kom dan langs in onze showroom! Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van kerstpakketten en weten precies wat er wel en niet mogelijk is. In onze showroom vind je duizenden verschillende food en non-food producten in verschillende soorten, thema’s en maten. We denken dan ook graag met met jouw budget, ideeën en wensen.

Wanneer je een afspraak maakt in onze showroom dan gaan we eerst met je om tafel om jouw wensen te bespreken. Daarbij bespreken we niet alleen de producten, maar ook de uitvoering. Is het voor jouw bedrijf handig om met kerstpakketten in dozen te werken, bijvoorbeeld omdat dat beter werkt voor de distributie? Dan denken wij daar graag in mee. Wil je liever een keer iets unieks geven? Ook dan bekijken wij samen de opties.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om rond te kijken in de showroom en zelf de producten uit te zoeken die passen bij jouw gewenste kerstpakket. Heb je je keuze gemaakt? Dan regelen wij de rest. Ook als je hulp nodig hebt met de logistiek of zelf iets extra’s wilt toevoegen, zoals een videoboodschap, dan helpen wij je daarbij. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wil je meer informatie over het samenstellen of kiezen van een kerstpakket? Neem gerust contact met ons op.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie