Ga eropuit: geef een kerstpakket in een koffer

Nederlanders zijn echte vakantiegangers. Sommige van ons hebben vaste vakantiebestemmingen, anderen gaan liever in eigen land op vakantie en weer een ander reist de hele wereld rond! Wil je jouw werknemers en/of relaties stimuleren om ook weer eens een keer op vakantie te gaan? Geef hun dan een kerstpakket in een koffer!

Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!
Ria van Zundert
2021-06-27
Wij werken graag met Kranen Kerstpakketten samen, zij denken mee en zijn positief kritisch bij het samenstellen van de kerstpakketten. Dit kunnen zij doen omdat ze zich in de mensen binnen onze organisatie verplaatsen. Zo komen we gezamenlijk tot pakketten met bruikbare en lekkere artikelen, die voor mijn collega's steeds verrassend zijn. Kranen ontzorgt ons ook met het logistieke traject, zij bezorgen de pakketten tijdig op de door ons aangegeven adressen. Daarnaast voegen zij ook in de pakketten een mooie communicatieboodschap, dit is de finishing touch. Kortom wij zijn heel erg tevreden en blij met de samenwerking!!
Sabine ten Holder
2021-06-25
Het is een feest om bij Kranen Kerstpakketten binnen te lopen en om samen met hen de pakketten samen te stellen. Hun advies, geduld en creativiteit wordt door ons enorm gewaardeerd.

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waarom een kerstpakket in een koffer?

Rondom de kerst gaan veel mensen op wintersport en ook dan is het handig om een koffer van goede kwaliteit te hebben. Zelfs voor de mensen die al een goede koffer hebben kan het geen kwaad om er één extra te hebben. Bijvoorbeeld voor het geval er een koffer stuk gaat of als je toch iets meer bagage hebt dan je dacht. Maar ook voor de mensen die niet op wintersport gaan is een koffer altijd handig om te hebben, bijvoorbeeld als je een weekendje weg of een midweek op vakantie gaat, wanneer dan ook.

Maar waarom dan een kerstpakket in een koffer? Veel kerstpakketten zitten standaard in een doos. Hier is niks mis mee, maar het kan natuurlijk leuker. Zo kun je de artikelen van het kerstpakket verstoppen in een non-food product, zoals bijvoorbeeld dus in een reiskoffer. Op deze manier is het kerstpakket makkelijk mee te nemen en kun je eventueel wat producten verstoppen in diverse vakjes en zakjes.

Goed gevuld kerstpakket

Een koffer is natuurlijk erg ruim, dus er past veel in! Het belangrijkste is dan ook om te bepalen wat voor soort producten je wilt schenken aan jouw werknemers en/of relaties. Wij helpen je hier graag bij. Wij hebben honderden kant-en-klare kerstpakketten waar je uit kunt kiezen, zoals een Italiaans kerstpakket, een biologisch kerstpakket, een wellness kerstpakket of een echt mannen kerstpakket. Dat zijn slechts enkele van de vele thema kerstpakketten die wij bieden. Hiermee kun je een reiskoffer zeker goed vullen! Kijk gerust in onze webshop voor alle thema’s en mogelijkheden.

Kom langs in de showroom

Wil je liever zelf iets samenstellen? Kom dan langs in onze showroom! Je hebt in onze showroom keuze uit duizenden producten die je kunt combineren tot een echt uniek kerstpakket. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn verpakt in de meest fraaie verpakkingen. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen wij je om jouw ideeën om te zetten naar de realiteit. We bespreken jouw wensen met je en geven je advies over de beste opties. Vervolgens laten wij je de producten in onze showroom zien, zodat je deze eerst zelf in handen kunt hebben voordat je ze aan je werknemers en/of relaties schenkt. Het is wel zo fijn om te weten wat je ze geeft!

Heb je je ideale kerstpakket samengesteld? Dan kunnen wij ook de logistiek voor je regelen. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te ontzorgen zodat jouw werknemers en/of relaties een hoogwaardig kerstpakket krijgen waar ze écht iets aan hebben. Wil je meer weten over een showroom bezoek of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie