Italiaans, Mexicaans of Oosters: 7 keer food thema kerstpakketten

Food kerstpakketten zijn veelal de standaard in Nederland. Daarom kan het soms lastig zijn om met een kerstpakket te komen dat zowel lekker als verrassend is. Door te kiezen voor een thema kerstpakket geef je jouw werknemers en/of relaties een uniek pakket vol met heerlijke producten van hoge kwaliteit. In deze blog zetten we een aantal themapakketten op een rijtje.

Martijn de Waard

Martijn de Waard

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

1.   Italiaans kerstpakket

De Italiaanse keuken is ontzettend populair in Nederland en is haast niet meer weg te denken uit onze wekelijkse maaltijden. Alleen daarom al kan een Italiaans kerstpakket een goede keuze zijn voor jouw werknemers en/of relaties. Zo kunnen zij bijvoorbeeld zelf overheerlijke pasta maken met deze producten of zelfs mini pizza’s! Want wij hebben naast foodproducten ook een hoop bijpassende non-food producten, zoals een pizzarette, pizzasteen of paninigrill. Ons assortiment met Italiaanse producten is groot en divers, dus er is veel mogelijk voor een Italiaans kerstpakket!

2.   Oosters kerstpakket

Net als de Italiaanse keuken is ook de Oosterse keuken niet meer weg te denken uit ons land. Een Oosters kerstpakket is dan ook ideaal voor iedereen die houdt van al het lekkers dat deze keuken te bieden heeft. Hiermee zetten jouw werknemers en/of relaties gemakkelijk een heerlijk rijstgerecht op tafel, of juist een pittige curry. Naast food producten bieden wij ook bijpassende non-food producten voor een Oosters kerstpakket, zoals een (elektrische) wokpan of schaaltjes voor de rijst. Uiteraard zijn al onze producten van hoge kwaliteit!

3.   Mexicaans kerstpakket

De Mexicaanse keuken is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Er zijn ontzettend veel Mexicaanse restaurants bijgekomen in de afgelopen paar jaar en steeds meer mensen willen nu ook zelf aan de slag met Mexicaanse recepten. Daarom kan het interessant zijn om jouw werknemers en/of relaties een Mexicaans kerstpakket te geven, gevuld met alles wat zij nodig hebben om een lekker gerecht op tafel te zetten. Denk aan gerechten zoals taco’s, wraps en nacho’s. Met onze bijpassende non-food producten maak je het pakket helemaal compleet!

4.   Hollands kerstpakket

Natuurlijk mogen we onze eigen keuken ook niet vergeten! De Hollandse keuken staat bekend om de heerlijke winterse gerechten, zoals stamppot en erwtensoep. Dit maakt een Hollands kerstpakket ideaal om te geven rondom de feestdagen. Met een Hollands kerstpakket krijgen jouw werknemers en/of relaties voldoende ingrediënten en inspiratie om aan de slag te gaan met deze lekkere maaltijden. Ook hier bieden wij verschillende non-food producten die perfect passen bij de Hollandse keuken.

5.   BBQ-kerstpakket

Als er iets is waar Nederlanders blij van worden dan is het wel barbecueën! We zijn er met z’n allen zo dol op dat het begrip “winterbarbecue” niemand meer vreemd is. Daarom kan een BBQ-kerstpakket erg interessant zijn voor jouw werknemers en/of relaties. Niet alleen heeft een BBQ-kerstpakket hoge kwaliteit etenswaren voor de beste barbecue, er zijn ook verschillende mogelijkheden voor bijpassende non-food producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een “multifunctional barrel” die ook als vuurkorf kan worden gebruikt. Ideaal voor een avondje barbecuen!

6.   Snacks, zoetigheid en chocolade kerstpakket

Een kerstpakket hoeft niet altijd gezond te zijn. Je kunt iemand ook verrassen met een lekker verwenpakket, gevuld met snacks, zoetigheid en/of chocolade. Wij bieden verschillende producten die gecombineerd kunnen worden tot een snack, zoetigheid of chocolate kerstpakket. Hierbij kun je denken aan producten zoals brownies, fudge, chocolademelk, chips, popcorn, muffins, slagroom, limonade, pretzels, biscuits, noga en een chocolade fondue. Maar ook bieden bijpassende non-food producten voor een snacks, zoetigheid of chocolade kerstpakket, zoals een fondueset of fraaie grote mokken welke ideaal zijn voor een rijke mok chocolademelk!

7.   Tapas kerstpakket

Tapas is een van oorsprong Spaans fenomeen. Tapas zijn kleine gerechten die vooral worden aangeboden als aperatief, maar soms ook als hoofdgerecht. Vooral in combinatie met een lekker drankje is Tapas erg populair. In Nederland wordt tapas steeds populairder en daarom is een tapas kerstpakket ideaal om te geven aan jouw werknemers en/of relaties! In een tapas kerstpakket vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje tapas, zoals worst, snacks, toastjes, kruiden en dipsausjes. Ook hier zijn er mooie non-food producten te kiezen die passen bij een tapas kerstpakket, zoals luxe schaaltjes voor dipsauzen of een royale hapjesplank.

Stel zelf een pakket samen

In onze webshop vind je een hoop kant-en-klare kerstpakketten die je eenvoudig kunt bestellen. Wil je deze pakketten aanpassen, door bijvoorbeeld iets toe te voegen, of wil je liever zelf een kerstpakket compleet samenstellen? Dan nodigen wij je graag uit in één van onze showrooms! In onze showroom staan wij voor je klaar om samen met jou te kijken naar jouw wensen voor het ultieme kerstpakket, om deze vervolgens samen te stellen. Je hebt bij ons keuze uit duizenden producten van hoge kwaliteit, zowel food als non-food. We adviseren je graag over de beste keuze voor jouw ideale kerstpakket en helpen je om ervoor te zorgen dat jouw werknemers en/of relaties blij verrast zullen zijn! Maak een afspraak in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor meer informatie. Hoe dan ook kijken we ernaar uit om je van dienst te kunnen zijn!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie