Wat is een origineel kerstcadeau voor personeel?

Elk jaar is het weer een uitdaging: wat geef ik mijn personeel met Kerst? Ga ik dit jaar weer voor een kerstpakket of misschien toch een cadeaukaart waarmee ze zelf een geschenk uitzoeken? Wij geven je onze leukste ideeën voor een origineel kerstcadeau voor personeel. Daarmee voelen ze zich gegarandeerd in het zonnetje gezet!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Het mooiste kerstgeschenk voor personeel is…

Een kerstgeschenk dat recht uit het hart komt. De gedachte achter een kerstgeschenk is vaak nog belangrijker dan het cadeau zelf. Het is een blijk van waardering voor het harde werken. En een leuk extraatje om alleen of met de hele familie van te genieten tijdens de aankomende feestdagen. Denk daarom goed na voor wie je een kerstcadeau uitzoekt. Is die persoon alleen, hebben ze een groot gezin, zijn ze vegetarisch of zijn ze liever buiten dan binnen? Een persoonlijk kerstcadeau is al origineel en heeft verder niet veel nodig. Het gebaar is er namelijk al! En geloof ons dat ze dit gebaar onthouden wanneer ze in het nieuwe jaar weer hard voor je werken.

Een kerstpakket of origineel kerstcadeau voor personeel?

Een kerstpakket geven aan je personeel gebeurde 100 jaar geleden al. Geef je ieder jaar een onpersoonlijk food kerstpakket met dezelfde artikelen? Dan is het dit jaar misschien leuk om je personeel een origineel kerstcadeau te geven. Daarmee zullen ze echt verrast zijn! Mits je dit goed aanpakt natuurlijk. Niemand zit te wachten op onpraktische items die achterin de kast verdwijnen. Zoals een hangslot voor een fitnesskluisje voor de niet-sporter. Ai!

Je hoeft natuurlijk niet iedereen hetzelfde kerstcadeau te geven. De kans is namelijk groot dat iedereen andere interesses heeft. Weet jij het kerstcadeau af te stemmen op de persoon? Dat is pas origineel! Naast dat je bij ons vele food artikelen vindt voor kerstpakketten, beschikken we ook over een groot assortiment non-food artikelen. Denk aan prachtige woondecoratie zoals een decoratieve lamp. Een deegroller van berkenhout met kerstbomen en sterrenprint voor de keukenprins(es). Of een karaoke boombox voor de feestbeest van de afdeling! En wat dacht je van een stoere gereedschapskist voor de doe-het-zelver? Vul het met lekkere snacks en je werknemer of relatie zal zich extra speciaal voelen. In ons lookbook geven we je een paar ideetjes van de eindeloze mogelijkheden.

Laat je werknemers zelf een kerstpakket uitzoeken

Een origineel kerstcadeau voor jouw personeel uitzoeken is een pittige taak. Zeker in het geval van een grote organisatie. Je wilt iedereen iets geven dat echt bij ze past, maar het is onmogelijk om ze allemaal goed te kennen! Met een cadeaukaart laat je je personeel zelf hun kerstpakket uitzoeken. Klinkt saai? Niet met Cadeau4jou! Met Cadeau4jou wordt namelijk een webshop helemaal ingericht in de stijl van jouw organisatie of thema. Je kunt zelfs een kerstgroet of een videoboodschap toevoegen. Met een persoonlijk bericht recht uit het hart. Snuffel gerust even rond op onze Cadeau4jou demo webshop. En ontdek de honderden originele kerstcadeaus voor personeel. Van boeken en spellen tot avontuurlijke excursies en hotelovernachtingen! Nieuwsgierig naar hoe zo’n demo webshop voor jouw organisatie eruit zou kunnen zien? Vraag vrijblijvend een demo webshop aan.

 Een origineel kerstcadeau voor personeel vind je bij Kranen

Ga jij dit jaar voor een origineel kerstcadeau voor personeel? Of toch een cadeaukaart waarmee ze zelf een kerstpakket uitzoeken? Waar je keuze ook op valt, wanneer jouw geschenk recht uit het hart komt zal je personeel of relatie zich extra speciaal voelen. En dat is toch alles wat we willen? Bij Kranen Kerstpakketten hebben we jarenlange ervaring als het gaat om het uitzoeken van een origineel kerstcadeau voor personeel. We helpen je dan ook graag met deze moeilijke taak. Wat je budget of de omvang van je organisatie ook is, wij weten er altijd iets bijzonders van te maken. Om het helemaal af te maken kunnen we zelfs een originele uitreiking voor je organiseren! Zo wordt de laatste werkdag van het jaar een dag om nooit te vergeten.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie