Zo maak je de uitreiking van een kerstpakket origineel

Bij het geven van een kerstpakket zullen de meeste mensen denken aan een doos met verschillende foodproducten welke wordt uitgereikt op de laatste werkdag van het jaar. Niks mis mee, maar het kan natuurlijk origineler. In deze blog zetten we een aantal mogelijkheden op een rij voor de uitreiking van origineel kerstpakket.

Martijn de Waard

Martijn de Waard

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Kerstmarkt

Een kerstpakket hoeft natuurlijk niet een echt pakket te zijn. Je kunt jouw werknemers ook verrassen met een gezellige kerstmarkt waar zij cadeaus kunnen verkrijgen. Kranen Kerstpakketten kan zo’n kerstmarkt voor je regelen op locatie. Een kerstmarkt is de perfecte gelegenheid om samen met het hele bedrijf het jaar goed af te sluiten. Je kunt een bescheiden kerstmarkt laten organiseren, of een kerstmarkt met alles erop en eraan. Denk bijvoorbeeld aan muziek (mogelijk met een band), warme hapjes en drankjes, verschillende kramen met cadeaus en eventueel een winterbarbecue.

Het organiseren van een kerstmarkt heeft als voordeel dat je jouw werknemers de kans geeft om hun eigen cadeau uit te zoeken. Kranen Kerstpakketten heeft een groot assortiment aan cadeaus en originele kerstpakketten beschikbaar waar jouw werknemers uit kunnen kiezen. Niet alleen gaan zij aan het eind van de dag naar huis met een goed cadeau, ook hebben zij door de kerstmarkt een ontzettend gezellige dag gehad. Je geeft jouw werknemers dus ook een fijne beleving cadeau!

Liever digitaal?

Wil je liever een digitale kerstmarkt houden? Dat kan zeker! Bij een digitale kerstmarkt ontvangt elke medewerker een e-voucher of cadeaubox thuis. Hij of zij logt dan met een unieke code in op de digitale kerstmarkt. Bij deze digitale kerstmarkt heeft de medewerker keus uit ruim 1000 geschenken. Daarnaast kun je samen met jouw collega’s online borrelen in een video-meeting terwijl er cadeaus uit worden gezocht. Zo zijn jullie toch nog met z’n allen bij elkaar! Je kunt dit extra speciaal maken door jouw medewerkers samen met de voucher een borrelpakket te sturen. Zo kunnen zij gezellig mee borrelen met heerlijke producten én kunnen ze een geschenk naar keuze uitzoeken.

Eigen keuze

Elk jaar is het weer een hele opgave om een kerstpakket te kiezen dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Soms weet je gewoon dat er producten in het kerstpakket zullen zitten waar niet iedereen wat aan heeft. Maar het is dan ook erg lastig om een kerstpakket samen te stellen waar iedereen tevreden mee zal zijn, zeker als je een groot bedrijf hebt. Iedereen is immers anders.

Wil je er toch zeker van zijn dat jouw werknemers een kerstgeschenk krijgen waar ze blij mee zullen zijn? Kies van voor Cadeau4Jou. Dit is een gepersonaliseerde webshop waar jouw werknemers keuze hebben uit een enorm assortiment met hoge kwaliteit cadeaus. Wat dacht je van handige gadgets of luxe douche pakketten? Er zijn ook vele tijdschrift cadeaus beschikbaar of dagjes uit waar jouw werknemers uit kunnen kiezen. De keuze is enorm en er zit voor iedereen wel iets bij: man, vrouw, jong en oud. Door te kiezen voor een eigen keuze concept weet je zeker dat jouw werknemers een geschenk krijgen waar ze ook echt tevreden mee zijn.

Jouw werknemers krijgen toegang tot jouw eigen Cadeau4Jou omgeving en krijgen een bepaald aantal punten om te besteden. Elk cadeau bestaat uit een aantal punten. Zo krijgen jouw werknemers de mogelijkheid om meerdere cadeaus te kiezen, afhankelijk van het aantal punten dat zij te besteden hebben. Op deze manier heb je gegarandeerd succes!

Je kunt hier meer lezen over hoe een eigen keuze concept werkt.

Uitvoering van een origineel kerstpakket

Er zijn ontzettend veel manieren om een kerstpakket origineel te maken, maar wat dacht je van de uitvoering ervan? Je kunt hierbij denken aan de verpakking van het kerstpakket, maar ook aan de uitreiking van het kerstpakket. Je kunt bijvoorbeeld kiezen een persoonlijke videoboodschap toe te voegen met Create Your Surprise. Je neemt dan voor je werknemers een video op waarin je hen bedankt voor hun inzet en harde werk. Vervolgens wordt dit filmpje omgezet in een QR-code die eenvoudig kan worden toegevoegd aan een gepersonaliseerd kerstkaartje. Dit kerstkaartje kun je vervolgens weer toevoegen aan jouw kerstpakketten. Zo geef je jouw kerstpakketten een mooie persoonlijke touch!

Hulp nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je eigenlijk gewoon geen idee hoe je jouw kerstpakketten dit jaar wilt vormgeven? Wil je hulp bij de uitreiking van jouw kerstpakket? Wij helpen je graag. Kranen Kerstpakketten heeft jarenlange ervaring met het samenstellen van unieke kerstpakketten en de beleving daar omheen. Wij denken graag met je mee om samen te kijken naar jouw situatie, bedrijf en budget. Op die manier helpen wij je om tot een geschikte oplossing te komen en een kerstpakket of evenement samen te stellen waarin je waardering voor jouw werknemers duidelijk naar voren komt. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Navigatie