Leuke kerstpakketten waar iedereen blij van wordt!

Kan jij je nog alle kerstpakketten herinneren of is er één die er uitspringt? Leuke kerstpakketten blijven je bij. Ze laten namelijk zien dat je gewaardeerd wordt en dat er echt over nagedacht is. Wil jij dat jouw werknemers of relaties in het nieuwe jaar nóg praten over jouw leuke kerstpakket, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag door je te inspireren met leuke ideeën voor kerstpakketten.

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Leuke kerstpakketten met een thema

Wat is een leuk kerstpakket? In ieder geval niet de onpersoonlijke dozen met soepstengels en blikjes doperwten van de Appie om de hoek. Met een goed doordacht thema is je kerstpakket gelijk vele malen leuker! Denk aan een thema dat aansluit op de missie en visie van jouw organisatie. Bijvoorbeeld een actief thema kerstpakket voor werknemers in de sport- of reisbranche. Met een fitness tracker, stevige rugzak of buitenspelletjes waar ze nog tijden plezier aan beleven. Of een écht smakelijk food kerstpakket met biologische en lokale producten voor de duurzame ondernemingen. Je werknemers hebben hoogstwaarschijnlijk affiniteit met het thema waar jouw organisatie voor staat. Daarmee sla je dus nooit de plank mis. Werkelijk ieder thema behoort tot de mogelijkheden! Kom gerust eens langs in onze showroom. En laat je inspireren door de ruim 3.500 producten waarmee je echt leuke kerstpakketten samenstelt.

PLAN JE SHOWROOM BEZOEK

Leuke kerstpakketten met een culinaire twist

Anno 2021 zit niemand meer te wachten op een onpersoonlijk pakket met producten die volgend jaar nog steeds in de voorraadkast liggen. Ga je voor een food kerstpakket, trek dan alles uit de kast! Bijvoorbeeld met een BBQ-kerstpakket gevuld met hoge kwaliteit etenswaren met bijpassende non-food producten. Wat dacht je van fraaie vuurkorf waar je je marshmallows boven warm kan maken? Of een goedgevuld tapas kerstpakket waarmee de ontvanger zich direct in Spaanse sferen waant. Met hapjes, toastjes, dips en een bijpassende tapasplank. Dat zijn pas echt leuke food kerstpakketten om te geven. En nog leuker om te krijgen! In onze webshop vind je zorgvuldig samengestelde kant-en-klare kerstpakketten. Wil je iets aanpassen of zelf een leuk kerstpakket samenstellen? We nodigen je graag uit om de eindeloze mogelijkheden met je door te nemen. Zo kunnen we zelfs rekening houden met dieetwensen en allergieën en kies je een leuke verpakking voor je kerstpakket.

Leuke kerstpakketten voor een mooiere planeet

Staat jouw organisatie voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Dan zullen jouw werknemers of relaties een maatschappelijk verantwoord kerstpakket zeker op prijs stellen. Zo dragen we zelfs tijdens de feestdagen een steentje bij aan een betere wereld. Hoe? Door ze bijvoorbeeld een boom te schenken! De boom kunnen ze weliswaar niet mee naar huis nemen, maar wel het certificaat met daarop een QR-code. Met deze QR-code kan de ontvanger de impact van de boom volgen die uit naam van de organisatie geplant worden. Met een kerstgroet op een 3D boompje maak je dit geschenk nog specialer. Erg leuk in combinatie met een milieuvriendelijk kerstpakket met biologische en duurzame food en non-food producten. Verklein je footprint!

In de watten met een wellness kerstpakket

Je werknemers werken zich het hele jaar in het zweet om samen voor het beste resultaat te gaan. Een ontspannen moment hebben ze wel verdiend! Leg daarom je werknemers eens heerlijk in de watten met een wellness pakket. Dan weet je zeker dat ze zich tijdens de feestdagen even helemaal kunnen opladen. Het wellness kerstpakket is leuk voor zowel mannen als vrouwen. Met producten als aftershave, gezichtsverzorging en luxe Rituals items, maar ook geurkaarsen, zachte hamamdoeken en fijne badproducten. Maak het extra bijzonder met luxe chocolaatjes en een goede wijn of aromatische kruidenthee. De ontvanger zal helemaal tot rust komen en zich op en top gewaardeerd voelen. We kunnen het wellness kerstpakket geheel naar wens samenstellen en in de stijl die past bij jouw onderneming. Bijvoorbeeld chique midnight blue of sprankelend en goud. Want een goede werknemer of relatie is goud waard! Zeg nou zelf, dat zijn toch leuke kerstpakketten die je bij blijven?

Of laat ze lekker zelf kiezen!

Kom je er niet uit welke leuke kerstpakketten het beste passen bij jouw werknemers of relaties? Bijvoorbeeld doordat de wensen en interesses zover uiteen liggen. Dan kun je ze altijd nog zelf laten kiezen. Dan weet je zeker dat ze iets ontvangen dat echt bij ze past. Met Cadeau4Jou krijgt de ontvanger keuze uit honderden geschenken. Van boeken en woonitems tot avontuurlijke uitjes en hotelovernachtingen. Bijkomend voordeel, ze hoeven er niet voor naar de stad. Een webshop wordt volledig ingericht in de stijl van jouw onderneming of het gewenste thema. Vanuit huis logt je werknemer of relatie in en het gewenste geschenk wordt snel en gratis thuisbezorgd.

 Leuke ideeën voor kerstpakketten waar ze nog lang over napraten

Sla dit jaar de standaard kerstpakketten waarvan de helft in de prullenbak verdwijnt over. Leuke kerstpakketten waar over nagedacht is vallen gegarandeerd in de smaak. Het ultieme schouderkopje na een jaar hard te hebben gewerkt! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ons lookbook vol ideeën voor leuke kerstpakketten.

BEKIJK LOOKBOOK

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie