Leuke kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

Kan jij je nog alle kerstpakketten herinneren of is er één die er uitspringt? Leuke kerstpakketten blijven je bij. Ze laten namelijk zien dat je gewaardeerd wordt en dat er echt over nagedacht is. Wil jij dat jouw werknemers of relaties in het nieuwe jaar nóg praten over jouw leuke kerstpakket, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag door je te inspireren met leuke ideeën voor kerstpakketten.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Leuke kerstpakketten met een thema

Wat is een leuk kerstpakket? In ieder geval niet de onpersoonlijke dozen met soepstengels en blikjes doperwten van de Appie om de hoek. Met een goed doordacht thema is je kerstpakket gelijk vele malen leuker! Denk aan een thema dat aansluit op de missie en visie van jouw organisatie. Bijvoorbeeld een actief thema kerstpakket voor werknemers in de sport- of reisbranche. Met een fitness tracker, stevige rugzak of buitenspelletjes waar ze nog tijden plezier aan beleven. Of een écht smakelijk food kerstpakket met biologische en lokale producten voor de duurzame ondernemingen. Je werknemers hebben hoogstwaarschijnlijk affiniteit met het thema waar jouw organisatie voor staat. Daarmee sla je dus nooit de plank mis. Werkelijk ieder thema behoort tot de mogelijkheden! Kom gerust eens langs in onze showroom. En laat je inspireren door de ruim 3.500 producten waarmee je echt leuke kerstpakketten samenstelt.

PLAN JE SHOWROOM BEZOEK

 

Een leuk kerstpakket met een culinaire twist

Anno 2021 zit niemand meer te wachten op een onpersoonlijk pakket met producten die volgend jaar nog steeds in de voorraadkast liggen. Ga je voor een food kerstpakket, trek dan alles uit de kast! Bijvoorbeeld met een BBQ-kerstpakket gevuld met hoge kwaliteit etenswaren met bijpassende non-food producten. Wat dacht je van een fraaie vuurkorf om je marshmallows boven warm te maken? Of een goedgevuld tapas kerstpakket waarmee de ontvanger zich direct in Spaanse sferen waant. Met hapjes, toastjes, dips en een bijpassende tapasplank. Dat zijn pas echt leuke food kerstpakketten om te geven. En nog leuker om te krijgen. In onze webshop vind je zorgvuldig samengestelde kant-en-klare kerstpakketten. Wil je iets aanpassen of zelf een leuk kerstpakket samenstellen? We nodigen je graag uit om de eindeloze mogelijkheden met je door te nemen. Zo kunnen we zelfs rekening houden met dieetwensen en allergieën en kies je een leuke verpakking voor je kerstpakket.

 

Leuke kerstpakketten voor een mooiere planeet

Staat jouw organisatie voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Dan zullen jouw werknemers of relaties een maatschappelijk verantwoord kerstpakket zeker op prijs stellen. Zo dragen we zelfs tijdens de feestdagen een steentje bij aan een betere wereld. Hoe? Door ze bijvoorbeeld een boom te schenken. De boom kunnen ze weliswaar niet mee naar huis nemen, maar wel het certificaat met daarop een QR-code. Met deze QR-code kan de ontvanger de impact van de boom volgen die uit naam van de organisatie geplant wordt. Met een kerstgroet op een 3D boompje maak je dit geschenk nog specialer. Erg leuk in combinatie met een milieuvriendelijk kerstpakket met biologische en duurzame food en non-food producten. Verklein je footprint!

 

In de watten met een wellness kerstpakket

Je werknemers werken zich het hele jaar in het zweet om samen voor het beste resultaat te gaan. Een ontspannen moment hebben ze wel verdiend! Leg daarom je werknemers eens heerlijk in de watten met een wellness pakket. Dan weet je zeker dat ze zich tijdens de feestdagen even helemaal kunnen opladen. Het wellness kerstpakket is leuk voor zowel mannen als vrouwen. Met producten als aftershave, gezichtsverzorging en luxe Rituals items, maar ook geurkaarsen, zachte hamamdoeken en fijne badproducten. Maak het extra bijzonder met luxe chocolaatjes en een goede wijn of aromatische kruidenthee. De ontvanger zal helemaal tot rust komen en zich op en top gewaardeerd voelen. We kunnen het wellness kerstpakket geheel naar wens samenstellen en in de stijl die past bij jouw onderneming. Bijvoorbeeld chique midnight blue of sprankelend en goud, want een goede werknemer of relatie is goud waard. En zeg nou zelf, dat zijn toch leuke kerstpakketten die je bij blijven?

 

Of laat ze lekker zelf kiezen!

Kom je er niet uit welke leuke kerstpakketten het beste passen bij jouw werknemers of relaties? Bijvoorbeeld doordat de wensen en interesses zover uiteen liggen. Dan kun je ze altijd nog zelf laten kiezen. Dan weet je zeker dat ze iets ontvangen dat echt bij ze past. Met Cadeau4Jou krijgt de ontvanger keuze uit honderden geschenken. Van boeken en woonitems tot avontuurlijke uitjes en hotelovernachtingen. Bijkomend voordeel: ze hoeven er niet voor naar de stad. Een webshop wordt volledig ingericht in de stijl van jouw onderneming of het gewenste thema. Vanuit huis logt je werknemer of relatie in en het gewenste geschenk wordt snel en gratis thuisbezorgd.

 

Meer leuke kerstpakketten bekijken?

Sla dit jaar de standaard kerstpakketten waarvan de helft in de prullenbak verdwijnt over. Een leuk kerstpakket waar over nagedacht is valt gegarandeerd in de smaak. Het ultieme schouderkopje na een jaar hard te hebben gewerkt! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ons lookbook vol ideeën voor leuke kerstpakketten.

BEKIJK LOOKBOOK

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie