Geef een kerstkaart met persoonlijke video bij jouw kerstpakket

Een kerstpakket is een bijzonder geschenk waarmee je jouw waardering voor jouw werknemers en/of relaties laat blijken. Een goed kerstpakket is dan ook gevuld met de beste food- en non-foodproducten en past bij jouw werknemers en/of relaties. Maar wist je dat je jouw kerstpakketten nóg persoonlijker kunt maken? Door een kerstkaart met een persoonlijke videoboodschap toe te voegen zul je jouw werknemers en/of relaties zeker verrassen! In deze blog leggen wij je uit hoe je dat doet.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waarom een (video) kerstkaart bij het kerstpakket?

De uitreiking van een kerstpakket verschilt enorm per bedrijf. Als je een MKB hebt is het misschien mogelijk om zelf de kerstpakketten uit te reiken aan jouw werknemers en/of relaties en hun persoonlijk te bedanken voor hun inzet en samenwerking. Maar als je een groot bedrijf hebt dan kies je er misschien wel voor om een kerstpakket te laten bezorgen, of om de uitreiking over te dragen aan de bedrijfsleiders onder je. Ongeacht jouw situatie is het leuk als je een persoonlijke boodschap verwerkt in het kerstpakket voor jouw werknemers en/of relaties.

Wat zet je in de kerstkaart?

Wat je in de kerstkaart zet hangt af van de boodschap die je wilt overbrengen naar jouw werknemers en/of relaties. Je kunt kiezen voor een algemeen bericht dat past bij elke werknemer en/of relatie, of een bericht dat specifiek gericht is aan elke ontvanger apart. Wat je ook kiest, je wilt voorkomen dat het een standaard kerstgroet wordt zonder gevoel. In jouw kerstkaart heb je ruimte om te vertellen waarom je jouw werknemers en/of relaties waardeert en om hen te bedanken voor hun inzet en samenwerking. De inhoud van de boodschap doet er dus toe!

Het ontwerp van de kerstkaart

Het ontwerp van de kerstkaart die je bij het kerstpakket voegt is geheel vrij. Je kunt kiezen voor een eigen ontwerp, bijvoorbeeld een ontwerp dat past bij jouw huisstijl, of een ontwerp met een leuke foto of illustratie. Je kunt ook kiezen uit één van de kerstkaartontwerpen die wij voor je klaar hebben staan. Deze zijn geheel te personaliseren met jouw bedrijfslogo. Ook kunnen wij je adviseren bij het kiezen van een ontwerp voor jouw kerstkaart.

Kerstkaart met een persoonlijke videoboodschap

Maar wat is dan een kerstkaart met een persoonlijke videoboodschap? Dit is een kerstkaart met een verborgen boodschap in de vorm van een QR-code. Het werkt als volgt: je neemt een video op stuurt deze naar ons en wij doen de rest! De videoboodschap wordt omgezet in een persoonlijke QR-code welke verwerkt kan worden op bijvoorbeeld een kerstkaart. Zodra de ontvanger van de kerstkaart dan de QR-code scant, komt die persoon uit op een website waar het filmpje begint te spelen. Zo voelt het net alsof jij de ontvanger persoonlijk aanspreekt! Door de boodschap op deze manier over te brengen voelt de ontvanger dat er tijd en moeite is gestoken in het maken van de boodschap en dat geeft zeker blijk van waardering.

Meer weten?

Wil je meer weten over de video kerstkaart, of over kerstkaarten in het algemeen? Wij helpen je graag verder! Wij willen ervoor zorgen dat jij hét perfecte kerstpakket schenkt aan jouw werknemers en/of relaties. Als je ideeën hebt voor een kerstpakket of een kerstboodschap dan helpen wij je graag om deze te verwezelijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie