Hoe laat jij jouw kerstpakketten bezorgen dit jaar?

Het kiezen van een geschikt kerstpakket voor jouw werknemers en/of relaties is al een hele klus. Je moet erachter zien te komen wat zij voor wensen hebben, je moet je juiste producten selecteren en je moet nadenken over de vormgeving. Maar ook de bezorging en uitreiking van een kerstpakket kan een hele opgave zijn, want hoe pak je dat handig aan? In deze blog vertellen we je meer over het bezorgen van kerstpakketten.

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Welke opties voor bezorging en uitreiking heb je?

Hoe jij jouw kerstpakket laat bezorgen hangt af van wat jouw wensen zijn en hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Als je een groot bedrijf hebt kan het namelijk handig zijn om de kerstpakketten bij mensen thuis te laten bezorgen zodat je zelf geen dagen bezig bent met het uitreiken van de pakketten. Hoe leuk een persoonlijke overhandiging ook is, het moet wel realistisch zijn. Als je veel werknemers hebt is dat dan niet altijd even makkelijk!

Heb je een kleiner bedrijf? Ook dan kun je ervoor kiezen om de kerstpakketten bij mensen thuis te laten bezorgen. Maar misschien is het ook interessant voor je ze zelf aan jouw werknemers en/of relaties te overhandigen. Je kunt dan de kerstpakketten op kantoor laten bezorgen waarna je ze zelf uitreikt. Ook kun je ze bij jou thuis laten bezorgen zodat je zelf op pad kunt om iedereen persoonlijk een kerstpakket te overhandigen bij hen thuis. Er is veel mogelijk!

Kerstpakket uit de showroom laten bezorgen

In onze showrooms heb je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Je krijgt dan alle producten te zien in ons assortiment zodat je zelf kunt kiezen wat er past binnen jouw visie. Wanneer je bij ons een kerstpakket komt samenstellen in één van onze showrooms, dan nemen we ook de logistiek met je door. We hebben voor het samenstellen al vastgesteld wat de omvang van jouw bedrijf is, maar we bespreken dan ook graag met je hoe je de kerstpakketten wilt overhandigen aan jouw werknemers en/of relaties. Wat je plannen ook zijn, we kunnen het vast en zeker voor je regelen. We willen ervoor zorgen dat je compleet wordt ontzorgd en dat al jouw wensen worden gehoord en uitgevoerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de logistiek, want dit kunnen wij voor je regelen. Wat je ook voor ideeën hebt, wij denken hierin graag met je mee!

Kerstpakket uit de webshop laten bezorgen

Naast onze showroom hebben wij natuurlijk ook een groot deel van ons assortiment beschikbaar in onze webshop. Hier heb je keuze uit honderden leuke kerstpakketten van hoge kwaliteit en met verschillende soorten producten en thema’s. Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop mag je nog steeds van ons verwachten dat wij je alle tijd en aandacht zullen geven om de uitreiking van jouw kerstpakket tot een succes te maken. We nemen na de bestelling dan ook altijd contact met je op om jouw logistiekwensen te bespreken. Wil je dat de kerstpakketten bij mensen thuisbezorgd worden of op kantoor? Moet er nog rekening gehouden worden met iets speciaals, bijvoorbeeld een speciale bezorgdatum? Al dit soort dingen nemen wij met je door om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt!

Meer informatie?

We helpen je graag met het kiezen en het bezorgen van jouw ideale kerstpakket. Heb je vragen over onze diensten of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. We spreken jouw ideeën en wensen graag met je en komen dan met een passend advies. Je kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we jou (en eventueel je collega’s) kunnen helpen met het samenstellen van het juiste kerstpakket voor jouw bedrijf.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie