Het hele jaar geschenken bestellen!

Ook na de feestdagen de mooiste geschenken bestellen? Met onze selectie geschenken verras je werknemers of relaties op elk moment, of geef je ze iets mee als blijk van waardering bij een uitdiensttreding. Een fijn gebaar dat ze nog lang zal bijblijven. Van hoge kwaliteit, in luxe geschenkverpakking en voor elk budget.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Wanneer geschenken bestellen voor relaties en werknemers?

Tijdens de feestdagen trekken we alles uit de kast voor de meest fantastische geschenken voor personeel en relaties. Daarmee laten we weten dat we ze dankbaar zijn voor hun inzet of fijne samenwerking in het afgelopen jaar, een prachtige traditie! Maar ook na de gezelligste tijd van het jaar zetten we graag werknemers en relaties in het zonnetje met een mooi geschenk. Bijvoorbeeld na een bijzondere prestatie, op de Dag van de Zorg, bij een jubileum of verjaardag, of gewoon om te laten zien dat je blij met ze bent. En als ze het niet verwachten zal de verrassing des te groter zijn!

Zo’n geschenk komt niet alleen jullie onderlinge band ten goede, maar ook de motivatie van hardwerkende werknemers als hun inzet niet onopgemerkt blijft. Daarom kun je het hele jaar fantastische geschenken bestellen bij Kranen Kerstpakketten. Zo bezorgen we ook na december een lach op het gezicht van de ontvangers met een geschenk dat altijd in de smaak valt.

Geschenken bestellen voor relaties en personaal om ze te bedanken

Bestaan je klanten uit bedrijven, of heb je een fijne samenwerking achter de rug? Geschenken bestellen voor relaties hebben in beide gevallen positieve invloed op jullie band en je bedrijfsimago. Een welkome toevoeging wanneer je langdurige relaties nastreeft. En een belangrijk onderdeel van relatiemanagement voor maximaal effect. Wedden dat ze de volgende keer weer aan je denken?

 

Rituals geschenkpakket voor een ultiem verwenmoment

Mmm … even helemaal zen. Een Rituals pakket is een ware traktatie voor lichaam en geest. Met luxe producten die je eraan herinneren een stapje terug te doen en momenten bewust te beleven. Ze bevatten alle ingrediënten voor een comfortabele sfeer en het herstellen van het evenwicht. De perfecte geschenken om te bestellen wanneer je werknemers of relaties in de watten wilt leggen.

Rituals geschenken zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen. De unieke signatuurgeuren en producten worden met uiterste zorg samengebracht, daarmee geef je ze dus een complete belevenis cadeau.

Rituals Sakura  geschenkpakket L

We hebben een Rituals geschenkpakket voor iedereen en voor elk budget. Zo heb je een Rituals pakket S (small) al voor € 17,80 excl. btw. Zoals dit heerlijke Rituals Ayurveda Rebalancing Treat pakket, met verzachtende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie voor innerlijke balans. Of het Rituals Samurai Invigorating Treat pakket, met verzorgende producten zoals een scheercrème verrijkt met bamboe, Japanse munt, cederhout en heilig hout.

De geschenkpakketten van Rituals zijn te bestellen in de maten S, M, L en zelfs XL, zoals dit fantastische Rituals Sakura Renewing Ceremony pakket. Met producten op basis van aromatische kersenbloesem en rijstmelk en een zachte geurkaars waarmee de ontvanger zich even in een andere wereld waant. Wij dromen al weg.

ONTDEK ALLE RITUALS GESCHENKEN

 

JANZEN geschenken, pure verwennerij

We geven toe, we leggen je werknemers en relaties gewoon graag in de watten. Een JANZEN cadeaupakket valt altijd in de smaak bij mensen die steevast aan self-care doen. En wij begrijpen wel waarom. Met verzorgingsproducten van hoge kwaliteit zoals schuimende shampoos, body butter, verzachtende lotions en geurende huisolie, zeg je tegen de ontvanger: “Zorg goed voor jezelf, want jij mag er zijn!”. En zeg nu zelf, dat zijn toch heerlijke geschenken om te ontvangen, en om te geven?

Geschenken bestellen? Zoals dit prachtige JANZEN cadeaupakket, voor relaties en personeel

JANZEN Cadeaupakket Pure Moments Skin 90

Elk JANZEN cadeaupakket vertelt een eigen verhaal en creëert een unieke belevenis. Zoals de JANZEN Giftset Complete Moments Orange 77 dat doet denken aan een zwoele zomerdag met hartstochtelijke geuren van bloemen en fruit. Of de JANZEN Giftset Moments Earth 46, de indrukwekkende geur die de vier elementen samenbrengt: kruidig, warm, rijk, leerachtig en met zoete ondertoon. Met een cadeaupakket van JANZEN geef je werknemers en relaties luxe, rust en ontspanning. En een verwennerij voor de zintuigen.

ONTDEK ALLE JANZEN GESCHENKEN

 

Het hele jaar online geschenken bestellen, ook in België!

Kranen Kerstpakketten staat ook na de feestdagen klaar om je relaties en werknemers met luxe geschenken te verrassen. En hoe beter dan met een Rituals of JANZEN geschenkpakket? Beide merken zijn Cruelty-Free en maken gebruik van verantwoorde ingrediënten die vriendelijk zijn voor de natuur én voor je huid. Verantwoorde geschenken die aansluiten op de missie en visie van je bedrijf wanneer je maatschappelijk verantwoord onderneemt.

GESCHENKEN BESTELLEN? ONTDEK ONS AANBOD

Tip: we hebben ook een fijne selectie wijngeschenken!

 

Heb je een vraag over geschenken bestellen of wil je iets anders weten? Stuur gerust een berichtje.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie