Cadeau4Jou: laat jouw medewerkers zelf kiezen uit ruim 1000 geschenken!

Een geschikt (kerst)cadeau kiezen waar iedereen blij van wordt is geen makkelijke taak. De een drinkt geen alcohol of heeft een allergie en een ander eet geen vlees. Daarnaast wordt een beetje originaliteit ook wel op prijs gesteld. Wil je er zeker van zijn dat jouw werknemer of relatie iets krijgt dat ook echt wordt gewaardeerd? Overweeg dan om hen zelf te laten kiezen met Cadeau4Jou.

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Verras je werknemers met Cadeau4Jou

Elk jaar opnieuw verdwijnt het ene na het andere kerstbrood in de prullenbak. En die fantastische wijn? Die wordt weggegeven aan de buurvrouw. Zonde! Cadeau4Jou is de oplossing. Een uniek concept waarbij je een webshop volledig inricht in de stijl van jouw organisatie en thema waar je werknemers of relatie hun eigen geschenk kiezen. En met ruim 1000 verschillende geschenken is er voor ieder wat wils. Wat dacht je van een sauna entree met bubbels of maar liefst 27 nummers van het tijdschrift Autoweek? Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen!

Dit is hoe het werkt

Een Cadeau4Jou webshop wordt vormgegeven geheel in de stijl van jouw organisatie en het thema dat je voor ogen hebt. In deze volledig gepersonaliseerde omgeving staan ruim 1000 verschillende geschenken klaar. Je organiseert de uitreiking – op locatie of online – waar je werknemer of relatie een luxe Cadeau4Jou giftcard of e-voucher ontvangt. Hierop staat een persoonlijke login code vermeldt waarmee ingelogd kan worden op jouw unieke Cadeau4Jou webshop. Vervolgens treffen ze een enorm divers assortiment aan van dagjes uit tot boeken en wijnpakketten. Met de punten die wij voor je klaarzetten op basis van jouw budget kiezen ze zelf hun favoriete cadeaus. Ieder budget kan omgezet worden in punten, tot op de euro nauwkeurig! De gekozen cadeaus worden vervolgens kosteloos verzonden naar het thuisadres van je werknemers of relatie.

Wat kan er gepersonaliseerd worden aan de Cadeau4Jou webshop?

Dat is nou zo leuk, in principe alles! Dat maakt Cadeau4Jou niet alleen geschikt voor Kerst, maar bijvoorbeeld ook voor verjaardagen, jubilea, uitdiensttreding en andere bijzondere momenten. De webshop kan in iedere gewenste stijl en thema ingericht worden, zonder extra kosten. Van een warme, luxe uitstraling tot een kleurrijk, feestelijk spektakel. Ook kan het bedrijfslogo, bedrijfskleuren, een welkkomsttekst en afbeeldingen toegevoegd worden. En zelfs een eigen videoboodschap waarin je jouw waardering uitspreekt! Heb je weinig tijd? Zelfs het geefmoment kunnen wij tot in de puntjes voor je regelen.

Nieuwsgierig? We maken graag vrijblijvend een demo webshop voor jou op maat. Vraag hier een demo webshop aan.

De honderden cadeaus van Cadeau4Jou

Het Cadeau4Jou assortiment is enorm. Je werknemer of relatie krijgt de keuze uit honderden verschillende geschenken. Zo weet je zeker dat er voor iedereen iets leuks bij zit. De geschenken zijn verdeeld over een aantal categorieën: cadeaus, belevenissen, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, goede doelen en duurzaam. Ze voegen hun favorieten toe aan de wensenlijst of plaatsen de artikelen direct in de winkelwagen. Van etentjes en excursies tot hoge kwaliteit woondecoratie of een luxe Rituals pakket, de opties zijn eindeloos.

Neem hier een kijkje op onze demo webshop om een indruk te krijgen. 

Een geschenk waarover nagedacht is

Zeg het met Cadeau4Jou. Dat je jouw werknemers of relatie waardeert, dankbaar bent voor hun inzet of gewoon om ze een glimlach op het gezicht te bezorgen. Bovendien zorgt een blijk van waardering voor nieuwe motivatie en stimulans voor de toekomst. Een gewaardeerde werknemer is een gelukkige werknemer en is bereid het beste van zichzelf te geven. Niets zegt zoveel als een geschenk waarover nagedacht is.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie