Cadeau4Jou: laat jouw medewerkers zelf kiezen uit ruim 1000 geschenken!

Een geschikt (kerst)cadeau kiezen waar iedereen blij van wordt is geen makkelijke taak. Wil je er zeker van zijn dat jouw werknemer of relatie iets krijgt dat ook echt wordt gewaardeerd? Overweeg dan om hen zelf te laten kiezen met Cadeau4Jou.

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Verras je werknemers met Cadeau4Jou

Elk jaar opnieuw verdwijnt het ene na het andere kerstbrood in de prullenbak. En die fantastische wijn? Die wordt weggegeven aan de buurvrouw. Zonde! Cadeau4Jou is de oplossing. Een uniek concept waarbij je een webshop volledig inricht in de stijl van jouw organisatie en thema waar je werknemers of relatie hun eigen geschenk kiezen. En met ruim 1000 verschillende geschenken is er voor ieder wat wils. Wat dacht je van een sauna entree met bubbels of maar liefst 27 nummers van het tijdschrift Autoweek? Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen!

Dit is hoe het werkt

Een Cadeau4Jou webshop wordt vormgegeven geheel in de stijl van jouw organisatie en het thema dat je voor ogen hebt. In deze volledig gepersonaliseerde omgeving staan ruim 1000 verschillende geschenken klaar. Je organiseert de uitreiking – op locatie of online – waar je werknemer of relatie zijn eigen unieke inlogcode ontvangt. Dit kan via een Cadeau4Jou vouwkaart, een luxe Cadeau4Jou giftbox, of een e-voucher via de mail. Elk geefmoment is in zijn geheel te personaliseren met bedrijfslogo en/of huisstijlkleuren.

Op het geefmoment vind je de persoonlijke login code waarmee ingelogd kan worden op jouw unieke Cadeau4Jou webshop. Vervolgens treffen ze een enorm divers assortiment aan van dagjes uit tot boeken en wijnpakketten. Met de punten die wij voor je klaarzetten op basis van jouw budget kiezen ze zelf hun favoriete cadeaus. De gekozen cadeaus worden vervolgens kosteloos verzonden naar het thuisadres van je werknemers of relatie.

Wat kan er gepersonaliseerd worden aan de Cadeau4Jou webshop?

Dat is nou zo leuk, in principe alles! Dat maakt Cadeau4Jou niet alleen geschikt voor Kerst, maar bijvoorbeeld ook voor verjaardagen, jubilea, uitdiensttreding en andere bijzondere momenten. De webshop kan in iedere gewenste stijl en thema ingericht worden, zonder extra kosten. Van een warme, luxe uitstraling tot een kleurrijk, feestelijk spektakel. Ook kan het bedrijfslogo, bedrijfskleuren, een welkomsttekst en afbeeldingen toegevoegd worden in de webshop zelf.

Maar wat dacht je van het geefmoment? Door te kiezen voor een prachtige vouwkaart of een luxe giftbox geef je jouw bedrijf nog meer mogelijkheden om het geschenk te personaliseren. De vouwkaart en giftbox kunnen in zijn geheel opgemaakt worden aan de hand van jouw voorkeuren. Kies je voor een leuk kerstthema, of wil je het helemaal in de look & feel hebben van jouw bedrijf. Alles is mogelijk. We sturen hiervoor vooraf ook graag een visual zodat je zeker weet dat alles aan jouw geefmoment klopt. Ook is er een optie om te kiezen voor een gepersonaliseerde e-voucher en begeleidende e-mail. En als dat nog niet alles is, heb je zelfs de mogelijkheid een eigen videoboodschap toe te voegen waarin je jouw waardering uitspreekt! Bekijk de video voor een verdere uitleg en alle mogelijkheden.

Heb je weinig tijd? Zelfs het geefmoment kunnen wij tot in de puntjes voor je regelen.

Nieuwsgierig? We maken graag vrijblijvend een demo webshop voor jou op maat. Vraag hier een demo webshop aan.

Bekijk de mogelijkheden in onze webshop

Cadeau4Jou is erg toegankelijk omdat je zelf het bedrag kunt kiezen wat je werknemers kunnen spenderen. In onze Kranen webshop hebben we speciaal voor jou enkele opties op een rij gezet. Als voorbeeld hebben we hier verschillende bedragen gekozen tussen de €25,00 en €100,00. Je hebt hier de keus uit een geefmoment met een giftbox of via een e-voucher die ze ontvangen op het mailadres. Verder is er ook een ‘deluxe’ variant waar je naast het reguliere assortiment ook de keuze hebt uit extra populaire cadeaukaarten zoals: Zalando, Wehkamp, Coolblue, Gall & Gall, Bijenkorf, C&A, Hunkemoller, Adidas, H&M, ICI Paris en Rituals. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheid om direct Cadeau4Jou aan te schaffen?

De honderden cadeaus van Cadeau4Jou

Het Cadeau4Jou assortiment is enorm. Je werknemer of relatie krijgt de keuze uit honderden verschillende geschenken. Zo weet je zeker dat er voor iedereen iets leuks bij zit. De geschenken zijn verdeeld over een aantal categorieën: cadeaus, belevenissen, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, goede doelen en duurzaam. Ze voegen hun favorieten toe aan de wensenlijst of plaatsen de artikelen direct in de winkelwagen. Van etentjes en excursies tot hoge kwaliteit woondecoratie of een luxe Rituals pakket, de opties zijn eindeloos. Wanneer de werknemers met het aantal punten, afhankelijk van het beschikbare budget, een artikel hebben gekozen wordt deze kosteloos verzonden naar het huisadres. Dit kan net zo vaak, totdat het puntenaantal is uitgegeven. Met keuze uit luxe merken zoals Brabantia, Gardena, BergHOFF of Karcher zit er altijd iets tussen wat in de smaak valt. En met de mogelijkheid om geld te doneren aan verschillende goede doelen, wordt het geld altijd goed besteed. Zo kan het terecht komen bij De Hartstichting, WWF, De Dieren Bescherming, Kika en nog veel meer.

Een geschenk met meerwaarde

Zeg het met Cadeau4Jou! Dat je jouw werknemers of relatie waardeert, dankbaar bent voor hun inzet of gewoon om ze een glimlach op het gezicht te bezorgen. Bovendien zorgt een blijk van waardering voor nieuwe motivatie en stimulans voor de toekomst. Een gewaardeerde werknemer is een gelukkige werknemer en is bereid het beste van zichzelf te geven. Niets zegt zoveel als een geschenk met meerwaarde. Met Cadeau4Jou ga je voor zekerheid en kunnen je werknemers zelf kiezen voor geschenken die ze van waarde vinden. En met meer dan 1000 verschillende artikelen is er keus voor iedereen.

Neem vandaag nog contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd naar aanvullende informatie? Of wil je graag jouw werknemers verrassen met Cadeau4Jou? Je kunt altijd contact met ons opnemen. We staan voor je klaar om te helpen. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in een vrijblijvend voorstel met een demowebshop voor jouw organisatie gaan we graag voor je aan de slag. We maken direct een demowebshop in de stijl van jouw bedrijf. Of wanneer je anderen ideeën hebben, denken we daar graag in mee. Daarna kunnen we eventueel met een gepersonaliseerde giftbox aan de gang en richten we alles verder in. Daarna kun je van ons een vrijblijvend voorstel verwachten. We kijken uit naar een samenwerking.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie