Rituals kerstpakket

Een goedkoop kerstpakket met smaak en stijl?

Bij een goedkoop kerstpakket wordt vaak gedacht dat de ontvanger wellicht teleurgesteld zal zijn of dat het een makkelijke optie is. De waarheid is dat het niet altijd mogelijk is om uitgebreide kerstpakketten aan te schaffen voor alle werknemers, zeker niet met een groot personeelsbestand en de huidige economische situatie. Maar betekent dit dat u met de goedkoopste en makkelijkste optie weg kunt komen? Jazeker, wel wanneer u dit regelt bij Kranen Kerstpakketten. Hier vindt u compleet voorbereide pakketten die u zelf aan kunt passen. Zo wordt een goedkoop kerstpakket toch smaakvol zonder dat uw werknemers teleurgesteld zijn. Want dát wilt u helemaal niet met de kerstdagen natuurlijk.

Een goedkoop kerstpakket voor elk budget

Onze missie is het aanbieden van kerstpakketten voor elke onderneming en elk budget. Dat betekent niet dat het vinden van een goedkoop maar toch smaakvol kerstpakket eenvoudig is. U kunt wel alvast kijken naar de combinaties die wij zelf gemaakt hebben en deze eventueel naar wens aanpassen. Het is ook mogelijk om helemaal zelf een pakket samen te stellen met het oog op uw budget. Uiteraard helpen we u graag verder met het zoeken naar de beste optie voor uw zoektocht. Een goedkoop kerstpakket kan namelijk vol met leuke verrassingen zitten en wij weten waar u kunt beginnen met zoeken.

Op tijd beginnen met plannen maken

Hoe eerder u begint met het samenstellen van een goedkoop kerstpakket, hoe meer tijd u heeft om de beste opties te vinden en hoe breder de mogelijkheden zijn. Een goedkoop kerstpakket regelen doet u daarom het beste vandaag al. Heeft u hulp nodig of meer informatie over de opties voor uw budget? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via de mail (info@kranenkerstpakketten.nl) of via telefoon op 0314 755 077. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in onze showroom in Utrecht, Doetinchem of Almelo.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie