Koffie kerstpakketten

Puur genieten met uw koffie kerstpakket

Voor de koffieliefhebbers onder ons hebben we bij Kranen Kerstpakketten speciaal geselecteerde koffie kerstpakketten. kerstpakketten met daarin verschillende soorten koffie en alles wat daarbij hoort. Met de koffie kerstpakketten maakt u van een dagelijks ritueel een speciaal moment. Heeft u liever een kopje thee? Kijk dan eens bij onze thee pakketten.

Koffie

Koffie is een meestal warm genuttigde drank die onder andere het oppeppende middel cafeïne bevat. Koffie wordt gemaakt van de ontvelde, gemalen, gedroogde, en geroosterde zaden van de koffieplant. Deze zaden worden koffiebonen genoemd. Vanaf 1750 is het volksdrank nummer één (het verstootte bier van de eerste plaats) en die positie heeft koffie nog steeds.

Koffie kerstpakket met accessoires

Het kerstpakket met koffie kunt u uitbreiden met accessoires. Bijvoorbeeld met koffie mokken. Deze zijn er in vele soorten, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen logo op de mok te laten bedrukken. Voor de mogelijkheden kunt u altijd mailen naar info@kranenkerstpakketten.nl of bel 0573 – 25 77 25. Zijn uw werknemers en of relaties veel onderweg, kies dan voor een van onze trendy thermoskannen.

Koffie of thee kerstpakket

U kent het wel. Na het avond eten met de hele familie nog een lekker kopje thee of koffie drinken. Met de combinatie van thee en koffie kerstpakketten wordt dit moment extra speciaal. De pakketten bevatten niet alleen heerlijke koffie en thee soorten. Maar ook lekker chocolades, koffie likeuren en natuurlijk koekjes.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie