Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Kerstpakket zelf samenstellen

Zelf uw kerstpakketten samenstellen bij Kranen Kerstpakketten

Zelf kerstpakketten samenstellen, alleen of met collega’s, is fantastisch om te doen. Wat is er mooier dan collega’s/medewerkers te verrassen met een met zorg samengesteld kerstpakket tijdens de feestdagen? Een kerstpakket krijgen en uitpakken is veel leuker en gezelliger dan een bon of een envelop met inhoud. De grote vraag is: wat vinden uw collega’s leuk om te krijgen?

Wij helpen u graag op weg met reeds samengestelde pakketten uit onze collectie waaruit u dan weer ideeën op kunt doen. Wellicht voldoet het pakket al bijna geheel aan uw wensen en dan zijn er slechts een paar aanpassingen nodig om tot hét perfecte kerstpakket te komen.

In onze Gifts Experience Centers (showrooms) in Utrecht en Doetinchem staan ruim 3.500 artikelen overzichtelijk uitgestald. Hier kan u geheel vrijblijvend ideeën opdoen en combinaties maken om zo tot het perfecte kerstpakket te komen. Onze showrooms zijn op afspraak 7 dagen per week te bezoeken.

Contact opnemen

Keuze kerstpakketten is enorm

Heel origineel kerstpakketten zelf maken. Maar in de drukke dagen voor Kerst helpen wij u graag een handje. Kerstpakketten maken met onze artikelen leidt tot mooie pakketten. Deze artikelen kunt u bekijken in onze showroom. Zo krijgt u ideeën en kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen. Kerstpakketten zelf kiezen is dus mogelijk. Wilt u online kerstpakketten samenstellen? U kunt ons grote aanbod ook bekijken op onze website. Zo kunt u zelf kerstpakketten samenstellen achter uw computer.

Kerstpakketten samenstellen voor u

U kunt zelf kerstpakketten samenstellen maar Kranen Kerstpakketten heeft ook vooraf samengestelde pakketten. Deze pakketten hebben we verdeeld in thema’s. Al deze kerstpakketten zijn aan te passen aan uw wensen. Wel of juist geen alcoholhoudende dranken, een andere originele cadeau in het pakket, een eigen artikel of een gepersonaliseerde verpakking, alles is mogelijk voor uw kerstpakket.  Kerstpakketten waarmee u uw medewerkers zeer zeker verrast.

Liever zelf kerstpakketten samenstellen?

Kerstpakketten samenstellen doen wij graag voor u. Vooraf samengestelde pakketten zijn snel uitgezocht en besteld. Of is het uw keuze eigen kerstpakketten te bedenken? Heeft u andere ideeën en wilt u kerstpakketten zelf samenstellen? Dan denkt Kranen Kerstpakketten graag met u mee. Kerstpakketten op maat leveren doen we graag voor u. Kiest u liever voor een ander geschenk in het pakket? Of maakt een giftcard het pakket completer? De inhoud van kerstpakketten zelf kiezen, is zo ook mogelijk voor u. Zo heeft u een kerstpakket met een persoonlijke touch.

Kerstpakketten maken doen we samen

U kunt uw kerstpakketten online samenstellen of u brengt een bezoek aan onze showroom in Utrecht of Doetinchem. We geven u graag advies, ook als u liever zelf kerstpakketten wilt samenstellen. Want kerstpakketten samenstellen doen we samen. Kranen Kerstpakketten luistert naar uw wensen zodat u met een mooi pakket voor de dag komt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen