Snoep, chocolade of hartig: welk snack kerstpakket kies jij?

Smaken verschillen, zo ook bij kerstpakketten. Bij veel food kerstpakketten zit er altijd voor iedereen wel iets bij, maar dat wil niet altijd zeggen dat iedereen ook direct blij is met het pakket. Je kunt bijvoorbeeld Italiaans wel heel lekker vinden, maar niet echt van koken houden. Soms wil je gewoon iets kant-en-klaars, zoals snacks, chocolade of snoep. Voor de echte zoetekauwen en snackliefhebbers bieden wij veel verschillende producten waarmee jouw werknemers en/of relaties zichzelf lekker kunnen verwennen.

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Zoet kerstpakket

De meeste mensen houden wel van een beetje suiker. Alhoewel je daar met mate van moet genieten, is het nooit verkeerd om jezelf af en toe te trakteren op wat lekkers. Met een zoet kerstpakket geef je jouw werknemers en/of relaties genoeg om van te snoepen! Wat dacht je van heerlijke fudge of nougat? Of marshmallows, popcorn en cookies? Voor iedereen die van bakken houdt hebben wij ook bakmixen voor muffins, taarten en cakes. En wil je wat te drinken erbij? Dan hebben wij heerlijke limonade en ijsthee in ons assortiment. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de hoge kwaliteit producten die wij te bieden hebben. Met deze producten stel je de zoetekauwen binnen jouw bedrijf en je relaties gegarandeerd tevreden! Benieuwd naar alle producten die wij bieden? Kom gerust langs in één van onze showrooms om ze te bekijken. Je kunt hier ook eenvoudig zelf een zoet kerstpakket samenstellen.

Chocolade kerstpakket

Chocolade is bij veel mensen een favoriete snack, welke in allerlei soorten, maten en smaken te verkrijgen is. Het is bewezen dat je blij wordt van chocola, wat betekent dat chocoladeproducten ideaal zijn voor een kerstpakket! Voor de echte chocolade liefhebbers is het mogelijk om een compleet chocolade kerstpakket samen te stellen. Hiervoor hebben wij een breed assortiment met A-merk chocoladeproducten zoals chocolademelk, chocoladerepen, chocoladefondue, brownies, chocolademuffins, chocoladecake, chocoladepretzels en bonbons. Deze producten zijn ook makkelijk te combineren met non-foodproducten zoals een fondueset of mokken voor de chocolademelk. Door een afspraak te maken in onze showroom kunnen wij je eenvoudig alle mogelijkheden laten zien.

Hartig kerstpakket

Niet iedereen houdt van zoet, maar vaak houden deze mensen dan wel weer van hartig. Ook voor die mensen hebben wij meer dan genoeg A-merkproducten om van te smullen. Hartige producten zijn ideaal voor bij een borrel, een barbecue, op feestjes of gewoon ‘s avonds op de bank. Bij een hartig kerstpakket kun je denken aan producten zoals pretzels, chips, een snackmix, toastjes, borrelworst, kaasfondue en zoute popcorn. Ook zijn er genoeg non-foodproducten die te combineren zijn met een hartig kerstpakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van luxe dipsausschaaltjes of een snijplank voor de worst en de kaas? We laten het je graag zien in onze showroom!

Combinatiepakket

Hebben jouw werknemers en/of relaties verschillende voorkeuren qua snacks? Ga dan voor een combinatiepakket! Hierbij combineer je verschillende soorten lekkernijen in één snack kerstpakket. Zo gaat een chocoladereep heel goed samen met fudge en past chips goed bij pretzelssticks. Ideaal voor een gezellige kerstavond met een borrel, of tijdens het aftellen naar het nieuwe jaar. Wat voor snacks je ook kiest, met onze A-merkproducten weet je zeker dat je jouw werknemers en/of relaties verrast met heerlijke lekkernijen. Er is ontzettend veel mogelijk om een uniek kerstpakket samen te stellen.

Stel zelf een pakket samen

Wil je zelf een compleet kerstpakket samenstellen? Dan nodigen wij je graag uit in één van onze showrooms! Hier staan wij voor je klaar om samen met jou te kijken naar jouw wensen voor het perfecte kerstpakket. Vervolgens nemen wij je mee door de showroom en laten we jou alle producten zien zodat je makkelijk een kerstpakket kunt samenstellen. Je hebt bij ons keuze uit duizenden producten van hoge kwaliteit, zowel food als non-food. We adviseren je graag over de beste keuze voor jouw gewenste kerstpakket en helpen je om ervoor te zorgen dat jouw werknemers en/of relaties blij verrast zullen zijn! Maak een afspraak in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie