Gebruik Sinterklaas als extra geschenkmoment

Iedereen heeft wel wat met Sinterklaas. De gezelligheid, het lekkere eten, de mooie cadeaus en zo veel meer. Waarom zou je 5 december niet aangrijpen om ook je medewerkers een leuk extraatje te schenken? Daarmee verras jij je medewerkers pas echt!

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waarom juist dit jaar een extra geschenkmoment?

Personeelsbehoud lijkt momenteel wel belangrijker dan ooit. Natuurlijk kun jij de waardering van de organisatie richting de medewerkers overbrengen met een kerst-/eindejaarsgeschenk. Maar hoe groot zal de verrassing zijn als ze onverwachts met Sinterklaas een leuk geschenkpakket krijgen. Bij Sinterklaas horen uiteraard de zoete lekkernijen zoals pepernoten, speculaas, chocolade en schuimpjes. Door dat te combineren met fraaie non-foodartikelen krijg je een mooi en gewaardeerd geschenkpakket!

Combineer food met non-foodartikelen

Typische Sinterklaas lekkernijen kennen we genoeg. Maar welke geschenkartikelen gebruik je om tot een logisch en fraai geschenkpakket te komen? Wij hebben tal van ideeën om de WOW-factor over te brengen bij je medewerkers. Wat te denken van een lekker warm plaid, aangezien Sinterklaas ook samengaat met het gure herfstweer. Zo kun jij je medewerkers laten genieten van een heerlijk (Sinterklaas)avondje onder een dekentje met veel lekkers.
Ook is het leuk om de Sinterklaas foodartikelen te combineren met Mepal producten. Denk daarbij aan een lunchbox of een lunchpot. Ze zijn onder andere beschikbaar in een zwarte kleur, waardoor het mooi matcht met de rode kleuren van Sinterklaas. Door alle foodartikelen te verpakken in de Mepal producten, zorg je ook voor een leuk geefmoment!

Bestel in onze webshop, of stel zelf een Sintgeschenk samen!

In onze webshop hebben we verschillende Sintgeschenken voor je klaar staan. Maar niks is standaard! We helpen je graag om een Sintgeschenk naar jouw wensen samen te stellen. Dat kan middels kleine aanpassingen van de webshopgeschenken, maar dat kan ook op basis van jouw wensen en ideeën. Hiervoor kun je ook inspiratie op doen in onze Sintfolder.
Neem vandaag nog contact op om samen met ons tot hét Sintgeschenk te komen waarmee jij je medewerkers verrast en verwend! Contact op nemen kan via mail of door ons te bellen op 085-200 66 70. We staan voor je klaar!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie