Gebruik Sinterklaas als extra geschenkmoment

Iedereen heeft wel wat met Sinterklaas. De gezelligheid, het lekkere eten, de mooie cadeaus en zo veel meer. Waarom zou je 5 december niet aangrijpen om ook je medewerkers een leuk extraatje te schenken? Daarmee verras jij je medewerkers pas echt!

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Waarom juist dit jaar een extra geschenkmoment?

Personeelsbehoud lijkt momenteel wel belangrijker dan ooit. Natuurlijk kun jij de waardering van de organisatie richting de medewerkers overbrengen met een kerst-/eindejaarsgeschenk. Maar hoe groot zal de verrassing zijn als ze onverwachts met Sinterklaas een leuk geschenkpakket krijgen. Bij Sinterklaas horen uiteraard de zoete lekkernijen zoals pepernoten, speculaas, chocolade en schuimpjes. Door dat te combineren met fraaie non-foodartikelen krijg je een mooi en gewaardeerd geschenkpakket!

Combineer food met non-foodartikelen

Typische Sinterklaas lekkernijen kennen we genoeg. Maar welke geschenkartikelen gebruik je om tot een logisch en fraai geschenkpakket te komen? Wij hebben tal van ideeën om de WOW-factor over te brengen bij je medewerkers. Wat te denken van een lekker warm plaid, aangezien Sinterklaas ook samengaat met het gure herfstweer. Zo kun jij je medewerkers laten genieten van een heerlijk (Sinterklaas)avondje onder een dekentje met veel lekkers.
Ook is het leuk om de Sinterklaas foodartikelen te combineren met Mepal producten. Denk daarbij aan een lunchbox of een lunchpot. Ze zijn onder andere beschikbaar in een zwarte kleur, waardoor het mooi matcht met de rode kleuren van Sinterklaas. Door alle foodartikelen te verpakken in de Mepal producten, zorg je ook voor een leuk geefmoment!

Bestel in onze webshop, of stel zelf een Sintgeschenk samen!

In onze webshop hebben we verschillende Sintgeschenken voor je klaar staan. Maar niks is standaard! We helpen je graag om een Sintgeschenk naar jouw wensen samen te stellen. Dat kan middels kleine aanpassingen van de webshopgeschenken, maar dat kan ook op basis van jouw wensen en ideeën. Hiervoor kun je ook inspiratie op doen in onze Sintfolder.
Neem vandaag nog contact op om samen met ons tot hét Sintgeschenk te komen waarmee jij je medewerkers verrast en verwend! Contact op nemen kan via mail of door ons te bellen op 085-200 66 70. We staan voor je klaar!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie