Dit zijn de kerstpakketten trends van 2021

Ben je op zoek naar een uniek kerstpakket dit jaar? Dan is het verstandig om de kerstpakketten trends van 2021 te bekijken voordat je een beslissing maakt. In deze blog vertellen we je graag meer over de belangrijkste trends van dit jaar.

Martijn de Waard

Martijn de Waard

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

1.   Duurzaam en biologisch

Eén van de belangrijkste kerstpakketten trends is duurzaamheid. Wil je dit jaar bijdragen aan een betere wereld? Ga dan voor een kerstpakket met het thema duurzaam en biologisch. Steeds meer mensen kopen biologische en vegetarische producten en daarom is een duurzaam pakket ideaal voor elk bedrijf dat mee wil gaan met de tijd. Deze kerstpakketten bestaan veelal uit gezonde(re), lekkere en lokale producten waar heerlijke gerechten mee gemaakt kunnen worden. Natuurlijk bevatten de kerstpakketten ook lekkere snacks, voor wie zin heeft in een tussendoortje.

Niet alleen dragen de foodproducten bij aan een betere wereld, ook de non-food producten passen goed binnen het thema duurzaam. Wat dacht je van een milieuvriendelijke rugtas, een Princess sapcentrifuge, een lekvrije waterfles van Impact of een unieke intrekbare oplaadkabel deels gemaakt van tarwe en kurk? Dit zijn allemaal producten die passen bij een duurzame en gezonde levensstijl.

2.   Koken en tafelen

De afgelopen jaren zijn de verkopen van maaltijdboxen enorm gestegen. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in koken en willen graag goed en lekker eten. Dit soort trends zetten zich ook door in kerstpakketten. Om die reden is het schenken van een koken en tafelen kerstpakket ideaal om jouw werknemers en/of relaties op weg te helpen om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van hoge kwaliteitsproducten voor een heerlijk Italiaans gerecht? Of een kerstpakket met alle benodigdheden voor een stevige Hollandse winterkost? Ook hebben wij producten in ons assortiment die zijn samengesteld door de beste topkoks. Neem bijvoorbeeld Soenil Bahadour. Hij is een bekende chef-kok die de Surinaamse/Hindoestaanse keuken tot sterniveau heeft gebracht. In de productenlijn ‘Van de Chef’ vind je verrassende producten om nieuwe en lekkere gerechten te maken, van heerlijke kruidenpasta’s tot bananenchips met Surinaamse satédip.

Wij hebben ook een ruim assortiment aan non-food producten die goed passen bij dit thema. Wat dacht je een popcornmachine van Princess, een luxe fonduepan of een moderne saladeset deels gemaakt van bamboe. Er is meer dan genoeg om uit te kiezen!

3.   Waarderen en belonen

Natuurlijk ben je tevreden met jouw werknemers, want anders zouden ze jouw werknemers niet zijn. Maar soms is het lastig om jouw waardering op een bijzondere manier over te laten komen. Kerst is hét moment om jouw werknemers (en relaties) te laten weten hoe blij je met ze bent. Met het thema waarderen en belonen is het eenvoudig om deze boodschap over te brengen.

De kerstpakketten binnen het thema waarderen en belonen bevatten hoge kwaliteitsproducten in een fraaie verpakking vol met woorden van waardering. Neem bijvoorbeeld de producten van de Thank you! lijn. Dit is een moderne, hippe en minimalistische lijn met de leukste en lekkerste bedankjes en complimentjes. Of wat dacht je van de CMPLMNT-lijn, welke producten een overvloed aan positieve teksten en woorden bevatten? Zo laat je jouw werknemers en/of relaties zich écht speciaal voelen.

Ook dit thema heeft een aantal bijpassende non-food producten waaruit gekozen kan worden. Wat dacht je van KUMAI, het nieuwste merk op gebied van (vegan) persoonlijke verzorging voor hem én haar. Ook fijn voor de koude winterdagen: een hoogwaardige Zest fleeceplaid. Gaan je werknemers vaak op reis? Dan kun je hen misschien verblijden met een IATA goedgekeurde trolley. Deze mag met alle luchtvaartmaatschappijen mee als handbagage!

4.   Home en lifestyle

Wanneer de dagen korter en kouder worden ben je vaak meer thuis. Het is dan wel zo fijn als jouw huis een warme en gezellige plek is. Het huis kan omgetoverd worden tot een oase van rust en gezelligheid met bijvoorbeeld een prachtige decoratieve lamp of een heerlijk zachte Zest deken. Wil je jouw werknemers en/of relaties een gezellige avond met vrienden of familie geven? Je kunt zelfs een heuse karaoke boombox toevoegen aan een home en lifestyle kerstpakket!

Samen met foodproducten zoals chocolademelk met slagroom, nougat, cookies en marshmallows wordt de toon gezet voor een fijne winteravond op de bank. Alle producten in de home en lifestyle kerstpakketten zijn van hoge kwaliteit en hebben een fraaie verpakking. Er is veel om uit te kiezen!

Nieuwsgierig naar de andere thema’s?

In deze blog noemden wij al vier van onze thema’s en kerstpakketten trends, maar we hebben er nog veel meer! Wat dacht je van een reizen en eropuit thema? Of een stoer en vurig thema? In ons lookbook vind je alle thema’s en een hoop inspiratie voor jouw eigen ideale kerstpakket.

Wil je graag zelf een kerstpakket samenstellen? Kom dan langs in onze showroom! Wanneer je een afspraak maakt nemen wij uitgebreid te tijd om jouw wensen te bespreken en je te adviseren over de juiste producten. Vervolgens laten we je de producten zien zodat je een goede keuze kunt maken. Wil je nog iets extra’s toevoegen of heb je hulp nodig met de logistiek? Ook daar helpen we je graag bij! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie