Bijzondere kerstpakketten die leuk zijn om te geven

Met bijzondere kerstpakketten zeg je meer. Ze zijn leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen! Je weet dat de gever echt heeft nagedacht over de inhoud. En dat is toch het mooiste compliment? In deze blog geven we je leuke tips en inspiratie voor bijzondere kerstpakketten waarmee je een grote glimlach tovert op de gezichten van de ontvangers.

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Bijzondere kerstpakketten zelf samenstellen

Bijzondere kerstpakketten zijn uniek en persoonlijk. Er is goed nagedacht over de wensen van de ontvangers. Door zelf je kerstpakketten samen te stellen kun je het zo bijzonder maken als je zelf wilt. Wat dacht je van Stoer & Vurig met industriële elementen, roestkleuren, een bierproeverij, barbecue producten en een vuurkorf om met vrienden van te genieten? Of een Home & Lifestyle kerstpakket waarin diverse trends samenkomen. Zoals knusse natuurtinten en materialen, een grof gebreid plaid, aromatische kruidenthee en hippe, duurzame woondecoratie? Een sfeervol kerstpakket waarin genieten centraal staat. Wil je jouw werknemers helemaal in watten leggen? Stel dan een wellness kerstpakket samen met heerlijke geuren, vegan verzorgingsartikelen en kaarsen die een warme, winterse geur afgeven. Een kerstpakket dat ‘dank je wel’ schreeuwt! Gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal is de kers op de taart van jouw bijzondere kerstpakketten.

Bij ons kun je helemaal zelf jouw bijzondere kerstpakketten samenstellen. Kom gerust eens langs in een van onze showrooms waar we je alles vertellen over de mogelijkheden.

Kant-en-klare bijzondere kerstpakketten

Zelf bijzondere kerstpakketten samenstellen kost veel tijd en inspanning. We begrijpen als geen ander dat dit niet voor iedereen haalbaar is. Daarom hebben wij de meest bijzondere kerstpakketten alvast voor jou samengesteld. Wil je iets vervangen, weglaten of toevoegen? Dan regelen we dat graag voor je. We hebben bijzondere kerstpakketten met verschillende thema’s en producten. Zo is er voor ieder wat wils. Blader in onze webshop door categorieën als: Duurzaam & Biologisch, Reizen & Eropuit, Wellness & Verzorging, Winters, Waardering, Voor mannen, Voor vrouwen of Koken & Tafelen. Zelfs de verpakkingen van de producten passen helemaal bij het thema. Zoals de Waardering kerstpakketten met motiverende spreuken als Many thanks! of You are amazing! Je werknemers of relaties zullen zich op en top gewaardeerd voelen en zetten volgend jaar weer met plezier hun beste beentje voor.

Waarom bijzondere kerstpakketten van Kranen Kerstpakketten?

Bij Kranen Kerstpakketten zetten we de ontvanger en jouw boodschap centraal. We zijn op de hoogte van de laatste trends en weten als geen ander hoe we bijzondere kerstpakketten samenstellen. Naast dat je bij ons keuze hebt uit duizenden artikelen, kunnen we zelfde de verpakkingen personaliseren in de gewenste stijl of stijl van je organisatie.

Ga je voor een traditionele uitstraling met rood, groen en goud? Of gezellig winters met beelden uit Scandinavische landen, wit- en groentinten en natuurlijke materialen zoals licht hout? In een persoonlijke afspraak van circa anderhalf uur nemen we graag de tijd om de wensen, ideeën en mogelijkheden te bespreken. Dan nemen we je graag mee op onze inspiratietour om je alle trends, thema’s en nieuwste non-food artikelen te laten zien.

Zien we je binnenkort?

MAAK EEN AFSPRAAK

Foute kerstpakketten: probeer dit te vermijden

Natuurlijk willen we een gegeven paard niet in de bek kijken. Toch zijn er een aantal foute kerstpakketten die je beter niet meer kunt geven. Je wilt dat jouw werknemers of relatie zich gewaardeerd voelen na een jaar hard werken. En na 2020 en 2021 kunnen ze vast een motiverende oppepper gebruiken! Vermijd de onpersoonlijk pakketten met levensmiddelen waar niemand op zit te wachten. Of items als oordopjes voor een telefoon die ze niet hebben. En geef al helemaal geen dieronvriendelijk kerstpakket met blikjes foie grass aan de vegan van kantoor! Uiteindelijk draait het allemaal om het gebaar en het gevoel erachter. En niets zegt meer dan een bijzonder kerstpakket waar echt over nagedacht is. Zo bleek ook uit enquête waarin aan ruim 1000 deelnemers de vraag gesteld werd: wat is het belangrijkste van een kerstpakket? De top 3 antwoorden bestond uit (bron Omroep Zeeland, 2018):

  1. Dat je je gewaardeerd voelt
  2. Het gebaar
  3. De verrassing bij het open maken

Neem dit jaar afscheid van foute kerstpakketten en verras je werknemers en relatie met persoonlijke, bijzondere kerstpakketten. Het mooiste compliment om het jaar positief mee af te sluiten!

Het beste kerstpakket ooit

Geef jij dit jaar het beste kerstpakket ooit? Met onze tips en adviezen sla je nooit meer de plank mis. Verras jouw werknemers of relatie met echt bijzondere kerstpakketten vol verrassende en unieke geschenkjes waar ze het nog jaren over zullen hebben. Met een Kranen Kerstpakket geef je een geschenk met meerwaarde.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie