Trending: Het winter BBQ kerstpakket!

Waarom een ‘gewoon’ kerstpakket, als het ook een BBQ kerstpakket kan zijn? Hoewel we barbecueën vaak als een zomerse activiteit zien, maakt de winter barbecue een heuse opmars. Een unieke verrassing voor je medewerkers of relaties waarmee ze een fantastische, vurige kerstvakantie tegemoet gaan!

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Barbecueën in de winter met een goedgevuld kerstpakket

Met zo’n prachtige kamado (egg) BBQ waar dan urenlang een groot stuk vlees op ligt te garen. En een vuurkorf ernaast om je handen boven te warmen en marshmallows te roosteren als nagerecht. Wij zijn fan! Barbecueliefhebbers zien bij het dalen van het kwik dan ook geen reden om de kolen te doven. Maar, zo’n winter barbecue organiseren gaat net even anders dan in de zomer. Dus wil je er wel voor zorgen dat het BBQ kerstpakket alle ingrediënten bevat waarmee de ontvanger direct aan de slag kan.

Trending: het winter BBQ kerstpakket

 

Wat doe je in een kerstpakket voor een winter BBQ?

Ten eerste wil je rekening houden met de buitentemperatuur. Er zal natuurlijk wat warmte van de barbecue komen, maar als je gezellig buiten gaat zitten, is dat met een beetje warmte net wat aangenamer. Een Zweedse fakkel of vuurkorf is daarom voor een winter bbq een absolute must.

Uiteraard horen bij de vuurkorf een paar robuuste haardblokken bij. En als het goed op temperatuur is? Dan mogen marshmallows met handige spiesloze ‘spies’ niet ontbreken. Dat is leuk én lekker!

Maar voor we gaan snoepen, wordt er gegrild! Je kunt het zo groots aanpakken als je wilt: met een Gusta barbecue, een zak briketten of het receptenboek ‘BBQ & GRILL’. Vul het BBQ kerstpakket aan met heerlijke dips als aioli en pesto, een mix voor een vers bierbrood en kleine flesjes Jägermeister voor een verwarmend shotje. Voeg voor de finishing touch een zachte, knusse fleeceplaid toe voor de koukleum van kantoor!

 

Een kant-en-klaar BBQ kerstpakket of zelf samenstellen

Elk jaar zetten we nieuwe kant-en-klare kerstpakketten klaar in onze webshop op basis van de laatste trends. Ook dit jaar vind je daarom verschillende kerstpakketten met alle ingrediënten voor een winter BBQ. Wil je iets aanpassen, personaliseren of wijzigen vanwege bijvoorbeeld een allergie? Dan is er altijd iets te regelen!

Zelf een pakket samenstellen kan natuurlijk ook! Normaal kost dit veel tijd en energie, daarom maken we het graag wat eenvoudiger voor je. We nodigen je uit in een van onze showrooms waar duizenden kerstgeschenken klaarstaan om je te inspireren. Na een persoonlijke rondleiding bespreken we samen de mogelijkheden en denken we graag met je mee voor een uniek en persoonlijk kerstpakket.

De rest doen wij! Van het inpakken tot versturen. Eventueel personaliseren we de verpakking en voegen we een persoonlijke videoboodschap toe waarin je de ontvangers bedankt voor hun inzet.

Trending: Winter BBQ Kerstpakket

Kranen Kerstpakketten, voor kerstpakketten met meerwaarde

Ook dit jaar weer je medewerkers of relaties in het winterzonnetje zetten met een waardevol geschenk? Laat ze weten dat je ze waardeert, met een goedgevuld winter BBQ kerstpakket! We staan het hele jaar voor je klaar om mee te denken en je te voorzien van de mooiste geschenken. Geschenken of kerstpakketten personaliseren? Wees er op tijd bij. Dan zorgen we samen voor een uniek kerstpakket dat écht in de smaak valt.

Neem contact op of plan direct jouw showroom bezoek.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie