Trending: Het winter BBQ kerstpakket!

Waarom een ‘gewoon’ kerstpakket, als het ook een BBQ kerstpakket kan zijn? Hoewel we barbecueën vaak als een zomerse activiteit zien, maakt de winter barbecue een heuse opmars. Een unieke verrassing voor je medewerkers of relaties waarmee ze een fantastische, vurige kerstvakantie tegemoet gaan!

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Barbecueën in de winter met een goedgevuld kerstpakket

Met zo’n prachtige kamado (egg) BBQ waar dan urenlang een groot stuk vlees op ligt te garen. En een vuurkorf ernaast om je handen boven te warmen en marshmallows te roosteren als nagerecht. Wij zijn fan! Barbecueliefhebbers zien bij het dalen van het kwik dan ook geen reden om de kolen te doven. Maar, zo’n winter barbecue organiseren gaat net even anders dan in de zomer. Dus wil je er wel voor zorgen dat het BBQ kerstpakket alle ingrediënten bevat waarmee de ontvanger direct aan de slag kan.

Trending: het winter BBQ kerstpakket

 

Wat doe je in een kerstpakket voor een winter BBQ?

Ten eerste wil je rekening houden met de buitentemperatuur. Er zal natuurlijk wat warmte van de barbecue komen, maar als je gezellig buiten gaat zitten, is dat met een beetje warmte net wat aangenamer. Een Zweedse fakkel of vuurkorf is daarom voor een winter bbq een absolute must.

Uiteraard horen bij de vuurkorf een paar robuuste haardblokken bij. En als het goed op temperatuur is? Dan mogen marshmallows met handige spiesloze ‘spies’ niet ontbreken. Dat is leuk én lekker!

Maar voor we gaan snoepen, wordt er gegrild! Je kunt het zo groots aanpakken als je wilt: met een Gusta barbecue, een zak briketten of het receptenboek ‘BBQ & GRILL’. Vul het BBQ kerstpakket aan met heerlijke dips als aioli en pesto, een mix voor een vers bierbrood en kleine flesjes Jägermeister voor een verwarmend shotje. Voeg voor de finishing touch een zachte, knusse fleeceplaid toe voor de koukleum van kantoor!

 

Een kant-en-klaar BBQ kerstpakket of zelf samenstellen

Elk jaar zetten we nieuwe kant-en-klare kerstpakketten klaar in onze webshop op basis van de laatste trends. Ook dit jaar vind je daarom verschillende kerstpakketten met alle ingrediënten voor een winter BBQ. Wil je iets aanpassen, personaliseren of wijzigen vanwege bijvoorbeeld een allergie? Dan is er altijd iets te regelen!

Zelf een pakket samenstellen kan natuurlijk ook! Normaal kost dit veel tijd en energie, daarom maken we het graag wat eenvoudiger voor je. We nodigen je uit in een van onze showrooms waar duizenden kerstgeschenken klaarstaan om je te inspireren. Na een persoonlijke rondleiding bespreken we samen de mogelijkheden en denken we graag met je mee voor een uniek en persoonlijk kerstpakket.

De rest doen wij! Van het inpakken tot versturen. Eventueel personaliseren we de verpakking en voegen we een persoonlijke videoboodschap toe waarin je de ontvangers bedankt voor hun inzet.

Trending: Winter BBQ Kerstpakket

Kranen Kerstpakketten, voor kerstpakketten met meerwaarde

Ook dit jaar weer je medewerkers of relaties in het winterzonnetje zetten met een waardevol geschenk? Laat ze weten dat je ze waardeert, met een goedgevuld winter BBQ kerstpakket! We staan het hele jaar voor je klaar om mee te denken en je te voorzien van de mooiste geschenken. Geschenken of kerstpakketten personaliseren? Wees er op tijd bij. Dan zorgen we samen voor een uniek kerstpakket dat écht in de smaak valt.

Neem contact op of plan direct jouw showroom bezoek.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie