Vegan kerstpakket voor een duurzame en diervriendelijke kerst!

Een vegan kerstpakket is het ultieme geschenk voor al je bewuste medewerkers en relaties. En zet jouw organisatie zich in voor een mooiere planeet? Dan past zo’n duurzaam en diervriendelijk kerstgeschenk daar perfect bij. Wil je zelf een veganistisch kerstpakket samenstellen of kun je er wel wat hulp bij gebruiken? Laat je inspireren of schakel direct de hulp in van een kerstpakket specialist!

 

Non-food geschenken voor in een vegan kerstpakket

Vergeet een doos met groente en fruit, want met een veganistisch kerstpakket kun je alle kanten op! Zo zijn er veel non-food vegan geschenken om je kerstpakket mee te vullen. Denk aan fijne vegan verzorgingsproducten, zoals luxe shampoos en hydraterende lotions, een vegan tas van duurzaam materiaal, of een kookboek boordevol vegan inspiratie! Ook geschenken van gerecycled materiaal, zoals een prachtige fairtrade mand of een vogelhuisje van gedroogde hyacint, passen goed in een vegan kerstpakket. Voeg alleen nog wat heerlijke vegan lekkernijen toe en je vegan kerstpakket is alles behalve simpel of saai!

 

Vegan kerstpakketten, ook leuk voor niet-veganisten

Elk jaar zijn er meer mensen die kiezen voor een vegan lifestyle, voor dierenwelzijn, het klimaat of voor eigen gezondheid. Een vegan kerstpakket is dan extra leuk om te ontvangen en laat zien dat er veel aandacht aan is geschonken.

Ook werknemers of relaties die graag bewustere keuzes maken zullen een vegan kerstpakket op prijs stellen. Zo laat al ruim 55% van de Nederlanders 3 dagen per week het vlees staan volgens het Voedingscentrum. Een duidelijke trend die we niet mogen negeren. En zet jouw organisatie zich ook in nog voor een mooiere planeet? Dan past een veganistisch kerstpakket daar natuurlijk uitstekend bij.

Vegan kerstpakket, voor een bewuste en diervriendelijke kerst!

Vegan kerstpakket zelf samenstellen of kant-en-klaar?

Zelf een veganistisch kerstpakket samenstellen is natuurlijk ontzettend leuk, maar kan ook een tijdrovende taak zijn. Zeker wanneer je veel werknemers hebt of nog niet zo thuis bent in de wereld van vegan geschenken. Gelukkig zijn beide opties mogelijk bij Kranen Kerstpakketten! Zo zetten we elk jaar nieuwe en verrassende vegan kerstpakketten klaar in onze webshop. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken! Wil je er een persoonlijke draai aan geven? Kom eens langs in één van onze showrooms. Dan stel je zelf (of met onze hulp) een vegan kerstpakket samen, en wij verzorgen het inpakwerk en leveren ze bij je af.

In onze showrooms word je geïnspireerd door duizenden gevarieerde geschenken van hoge kwaliteit. Zowel food- als non-food geschenken, en duurzaam, vegan, biologisch en vriendelijk voor onze planeet. En wil je helemaal in het thema van duurzaamheid blijven? Gebruik dan een geschenk als verpakking voor je vegan kerstpakket! In plaats van een kartonnen doos gebruik je bijvoorbeeld een prachtige mand voor in huis van gerecycled materiaal. We zouden Kranen niet zijn als we niet dat ene stapje extra zouden zetten voor elk kerstpakket.

Hulp nodig van een kerstpakket specialist?

Neem gerust contact met ons op of kom eens langs. Dan vertellen we graag over de mogelijkheden en inspireren we je met onze leukste ideeën voor een uniek kerstpakket met vegan producten.

BEZOEK DE SHOWROOM

Kranen Kerstpakketten, ook voor vegan kerstpakketten met meerwaarde.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie