Traditioneel kerstpakket

Traditioneel kerstpakket voor je medewerkers

Op zoek naar een traditioneel kerstpakket? Hoewel alternatieve kerstgeschenken populair lijken, blijkt uit verschillende onderzoeken dat een traditioneel kerstpakket nog steeds de voorkeur heeft. Zo ook de cadeaukaart waar veel bedrijven uit gemak voor kiezen, begrijpelijk maar erg trendgevoelig. Waardoor ook zij uiteindelijk toch weer terugkomen op de traditionele kerstpakketten. Zoek niet verder, bij Kranen Kerstpakketten laten we een traditioneel kerstpakket naadloos aansluiten op de verwachtingen van je medewerkers.

 

Waarom een traditioneel kerstpakket van Kranen Kerstpakketten?

Bij een traditioneel kerstpakket denkt men al gauw aan een doos met daarin de welbekende soepstengels, een blikje ragout en een fles wijn. Onpersoonlijk en voorspelbaar. Dat kan wat ons betreft beter! Als kerstpakketten-specialist met jarenlange ervaring weten wij ieder jaar opnieuw medewerkers door het hele land te raken en te verrassen met unieke kerstpakketten. Want Kranen zou Kranen niet zijn als we hier niet net even een andere twist aan zouden geven.

 

Jaarlijks stellen wij nieuwe kerstpakketten samen, bijvoorbeeld op basis van trendy thema’s en aanbod vanuit de regio. Zo zien we een stijgende vraag naar ‘groene’ kerstpakketten. Dit kan een traditioneel kerstpakket zijn met daarin uitsluitend duurzame en biologische geschenken. Of met een thema als ‘Lekker uit de Achterhoek’, met leuke geschenken als een bamboe hapjesplank, een Fair Trade hangtuintje, een tas van 100% gerecycled papier uit Europa en meer. Uiteraard aangevuld met regionale lekkernijen. Bovendien draag je met lokaal en regionaal bij aan de reductie van de CO2-uitstoot. Dat is nog eens leuk om te geven – en krijgen!

Traditioneel kerstpakket

 

Een kerstpakket zelf samenstellen?

Het is natuurlijk nóg leuker om een traditioneel kerstpakket zelf samen te stellen in onze showroom! Hier liggen ruim 3.500 producten op je te wachten om je te inspireren. Uiteraard helpen we je hierbij. Je krijgt een rondleiding door onze showroom, we vertellen je over de laatste trends en zorgen er samen met je voor dat jouw kerstpakketten gegarandeerd in de smaak vallen bij je medewerkers. Zo kunnen we zelfs rekening houden met eventuele allergieën of een werknemer die geen vlees of alcohol consumeert. Of het thema van je kerstpakketten laten aansluiten op de bedrijfsactiviteit van je organisatie. Een zelf samengesteld traditioneel kerstpakket is pas echt persoonlijk, en de ultieme blijk van waardering.

 

Een traditioneel kerstpakket voor elk budget

Wat je budget ook is, een traditioneel pakket kan altijd. Door ons enorme aanbod van non-food en food geschenken in verschillende prijsklassen kunnen we eindeloos variëren. Zo hebben we bij Kranen Kerstpakketten altijd wel een pakket dat bij jouw organisatie past. Kijk gerust eens rond in onze webshop of plan een bezoek één van onze showrooms. Hier ontvangen we je graag met koffie of thee met iets lekkers en nemen we de tijd om persoonlijk kennis te maken en wensen en ideeën door te nemen. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk contact, zodat we samen met jou het best gewaardeerde kerstpakket kunnen samenstellen waar je medewerkers in het nieuwe jaar nog over zullen napraten. Zien we je snel?

Bezoek onze showroom of neem een kijkje in de webshop!

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie