Advies op maat? Bel gerust naar
Menu

Traditioneel kerstpakket

Een traditioneel kerstpakket voor uw medewerkers

Op zoek naar een traditioneel kerstpakket? Dan zit u bij Kranen Kerstpakketten goed. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een traditioneel kerstpakket nog steeds de voorkeur heeft boven andere kerstpakketten/eindejaarsgeschenken. Hoewel bedrijven soms ook kiezen voor een cadeaukaart, blijkt dit erg trendgevoelig te zijn. En komt men vaak toch weer terug op de traditionele kerstpakketten.

Contact opnemen

Waarom een traditioneel kerstpakket van Kranen

Waar bestaat een traditioneel kerstpakket van Kranen uit? Een goed gevuld pakket met daarin veel food artikelen en een leuk presentje. Daarom hebben we dit jaar ook weer verschillende traditionele kerstpakketten voor u samengesteld. Kranen zou kranen niet zijn als we hier niet net even een andere twist aan zouden geven. Dat is wat Kranen Kerstpakketten uniek maakt.

Traditioneel kerstpakket zelf samenstellen

Nog leuker is het om het pakket zelf in onze showroom samen te stellen. Zo bepaalt u zelf welke food en non-food artikelen in het pakket komen. Zo creëert u net wat meer persoonlijkheid in uw kerstpakket. Iets wat door uw werknemers en/of relaties zeker gewaardeerd zal worden.

Een traditioneel kerstpakket voor elk budget

Wat uw budget ook is, een traditioneel pakket kan altijd. Ondanks dat er vaak veel levensmiddelen in deze pakketten zitten, kunnen ze veel in prijs verschillen. Zo hebben wij veel verschillende pakketten in verschillende prijsklassen. Dus wat uw budget ook is, bij Kranen Kerstpakketten is er altijd wel een pakket dat bij uw past. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@kranenkerstpakketten.nl of bel ons gerust op het nummer 0573 – 25 77 25.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen