Thee kerstpakket voor theeliefhebbers

Het drinken van thee is voor veel mensen een dagelijks ritueel. Er zijn dan ook zoveel soorten en smaken. Zijn je werknemers of relaties echte theeleuten? Dan stellen ze een thee kerstpakket zeker op prijs! Maar hoe stel je een verrassend kerstpakket samen? Bij Kranen Kerstpakketten weten we overal iets bijzonders van te maken. Dit zijn onze ideeën voor een uniek thee pakket.

 

Kerstpakket met diverse soorten thee

Een soort theeproeverij! Daar kan iedere theeliefhebber wel van genieten. Thee wordt gemaakt van de gedroogde bladeren van de theeplant. Daaruit ontstaan vele variaties, zoals Ceylonthee, Earl Grey en Darjeeling. Van niet-geoxideerde theeblaadjes worden groene en witte thee gemaakt. Ook zijn er vele soorten thee op basis van kruiden en specerijen, deze bevatten geen theïne en cafeïne. Zo kunnen ook de liefhebbers die gevoelig zijn voor deze stoffen genieten van een heerlijke kop thee. Denk aan brandnetel thee, munt thee, kamille thee of met rustgevende lavendel. Ook fruitsoorten en allerlei aroma’s kunnen toegevoegd worden, zoals citroen, frambozen, pepermunt en eucalyptus. Kortom, veel leuke opties om de ontvanger van je kerstpakket kennis te laten maken met verschillende soorten thee. Wie weet ontdekken ze wel een nieuwe favoriet!

Thee kerstpakket voor theeliefhebbers. Dit zijn onze ideeën voor een uniek thee pakket!

 

Thee pakket met Teabrewer, de ‘theepot’ die je meeneemt

We zouden Kranen niet zijn als we niet die ene stap extra zetten voor een verrassend kerstpakket. Zeer uniek zijn de geschenken van Teabrewer. Dit is een soort sleeve (het theepotje) gevuld met de beste kwaliteit biologische ingrediënten. Deze thee blend bestaat uit grove blaadjes, kruiden en fruitsoorten. De ontvanger voegt hier zelf heet water aan toe, laat het even staan en geniet vervolgens van een verwarmende kop thee. En willen ze een tweede? Dan kan de sleeve gerust nog een rondje mee!

De Teabrewer ‘theepot’ sleeve wordt omhult door een stijlvolle wenskaart, met op de achterzijde ruimte om een boodschap aan de ontvanger te schrijven. De Teabrewer geschenken zijn ook leuk in een fijn relax pakket, bijvoorbeeld met onze aromatische geurkaarsen, een zachte plaid en luxe verzorgingsartikelen van Rituals. Perfect om je werknemers en relaties in de watten te leggen na een bewogen jaar.

 

Ook leuk: een high tea pakket

Een variatie op het thee kerstpakket is een high tea pakket. Een high tea is een theeceremonie afkomstig uit Engeland waarbij een lichte maaltijd geserveerd wordt met diverse theesoorten. High tea is inmiddels ook een bekend begrip aan onze kant van het water, ze worden veelal geboekt voor familiefeestjes, baby showers, vrijgezellenfeesten, verjaardagen of gewoon zo maar voor een gezellige middag. Een high tea pakket bevat bijvoorbeeld, naast verschillende theesoorten, zoete en hartige hapjes en een receptenboek waarmee de ontvanger zelf de lekkerste sandwiches, scones, cakes en koekjes maakt. Ook chocolade en bonbons passen goed in een high tea kerstpakket, een etagère om de high tea gerechtjes op te serveren is dan de kers op de taart.

 

Vragen over het thee kerstpakket of andere thema’s?

Een kerstpakket met thee of high tea pakket samenstellen voor werknemers of relaties? Laat ze weten dat je ze dankbaar bent met verrassende geschenken van hoge kwaliteit. Heb je vragen over het samenstellen van een thee pakket of wil je andere ideeën en thema’s bespreken? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in een van de showrooms. Dan krijg je een inspirerende tour langs ruim 3500 geschenken van een van onze kerstpakket-experts, uiteraard met een heerlijke kop koffie of thee en iets lekkers.

Bezoek onze showroom of neem contact op, voor kerstpakketten met meerwaarde.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie