Altijd trendy met een kerstpakket op thema

Elk jaar spelen wij bij Kranen Kerstpakketten in op de nieuwste trends. We bezoeken beurzen opzoek naar de mooiste themalijnen en de meest fraaie en verrassende geschenkitems. Hierdoor zullen jouw kerstpakketten ook dit jaar weer een grote verrassing zijn! En met kerstpakketten rond eindeloos veel thema’s hebben we altijd iets in huis voor jouw werknemers en relaties. Met een thema kerstpakket komt jouw grote waardering altijd sterk naar voren. Zeg maar vaarwel tegen de standaard, voorspelbare kerstpakketten!

 

Thema kerstpakketten: Volop inspiratie

Een kerstpakket met een bepaald thema is altijd het perfecte geschenk. Door een thema te kiezen dat helemaal bij jouw werknemers en relaties past, laat je zien dat je ze écht kent. Zo’n mooi gebaar is natuurlijk al een geschenk op zich! Doordat er ieder jaar weer nieuwe trends ontwikkelen, kun je bij ons volop inspiratie opdoen voor een leuk en uniek cadeau.

Zijn jouw medewerkers bijvoorbeeld fanatiek bezig met een healthy lifestyle? Of wil je de relaties van jouw sportschool, supplementen shop of yoga studio kennis laten maken heerlijke, gezonde producten? Kies dan voor een kerstpakket met een gezond thema.

Heb je relaties in het buitenland, en wil je ze een stukje van onze bijzondere cultuur laten beleven? Dan is het kerstpakket met thema “Holland” perfect voor jou! Zo’n persoonlijk geschenk zal niet snel vergeten worden.

Op zoek naar een thema kerstpakket dat bij iedereen in de smaak zal vallen? Het kerstpakket met thema “winter” is altijd weer een grote hit, en zal direct van pas komen in de maand van december!

Kerstpakket Rondje HollandKerstpakket Sfeervolle kerst

Graag jouw eigen twist geven aan een kerstpakket met thema? Dat kan! Kom gezellig langs in 1 van onze 2 showrooms in Nederlands en laat je verrassen tijdens een rondleiding door ons brede assortiment. Natuurlijk bieden we je graag een heerlijke koffie en wat lekkers aan. Breng je visie tot leven met een combinatie van food en non-food producten voor een thema kerstpakket boordevol karakter!

BEZOEK DE KRANEN SHOWROOM

 

Kerstpakketten met thema’s voor elke gelegenheid

Heb je er al eens aan gedacht om een pakket met een andere gelegenheid te geven? Kerst is natuurlijk de standaard, maar wij zien dat graag als slechts een suggestie! Het geven van een prachtig pakket kan namelijk ook gewoon tijdens een memorabel jubileum of andere feestdag. De ontvangers zullen zeker enorm verrast zijn!

Wanneer het gaat om thema (kerst)pakketten zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan luxe kerstpakketten, duurzame kerstpakketten, vrouwen kerstpakketten, dranken kerstpakketten, mannen kerstpakketten, welzijn kerstpakketten en kerstpakketten gevuld met streekproducten. Nog meer inspiratie opdoen? Neem snel een kijkje in ons Lookbook!

BEKIJK INSPIRATIE LOOKBOOK

Kerstpakket Even uitwaaienKerstpakket lekker bekend

Verras met een kerstpakket op thema

Jij kent je medewerkers en relaties als geen ander. Kies daarom een thema kerstpakket dat volledig op ze aansluit, en laat jouw waardering zo volop blijken! Stel je complete kerstpakket zelf samen voor extra persoonlijkheid, of laat het eenvoudig aan ons over. Graag meer weten, of heb je vragen? Bel ons gerust of stuur een berichtje.

STEL JE VRAAG

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie