Kerstpakket versturen of bezorgen? Regelen we!

Het kan allemaal zo makkelijk tegenwoordig, met een paar klikken op de knop bestel je online al je kerstpakketten. Maar hoe zorg je ervoor dat ze op de juiste bestemming terechtkomen? Tegenwoordig werken veel mensen thuis, dat maakt het lastiger. Ook wanneer je in groten getale kerstpakketten wilt versturen verwacht je daar een geschikte oplossing bij. Die hebben wij voor je!

 

Kerstpakket versturen per post op huis- en privéadressen

Ga je kerstpakketten online bestellen, of kom je ze samenstellen in een van onze showrooms? Dan wil je wel dat ze daarna in perfecte staat arriveren op het huisadres van je werknemers of relaties. Omdat ze een mooi geschenk waard zijn, en omdat het kwaliteit uitstraalt waar je als bedrijf graag voor staat.

Daarom werken wij sinds 2015 samen met de logistieke dienstverlener Packs, die met rayonhouders werkt die als eigen ondernemers zelf verantwoordelijk zijn voor hun klanttevredenheid. En die kwaliteit zien we duidelijk terug!

Het is natuurlijk ontzettend fijn om te weten dat je kerstgeschenken in goede handen zijn. Deze verzendmethode is ideaal wanneer je kerstpakketten wilt versturen voor thuiswerkers. Ook leuk: kies dit jaar voor een digitale kerstmarkt!

Direct regelen? Neem contact met ons op!

 

Kerstpakket versturen op je bedrijfslocatie(s)

De kerstpakketten uitleveren op één of meerdere bedrijfslocaties? Ook daarvoor werken we samen met een vaste lokale transporteur: Jos Dusseldorp Transport uit Lichtenvoorde. Zij zijn sinds jaar en dag onze vaste transporteur, en door het vertrouwen onderling en de gemaakte afspraken resulteert dit al jarenlang in het succesvol versturen van kerstpakketten.

Onze transporteur zorgt ervoor dat alle kerstpakketten op de afgesproken locatie in het bedrijf geplaatst worden, tot ver over de drempel! Uiteraard in overleg met de betreffende contactpersoon. Eventuele meerkosten voor extra werkzaamheden om de pakketten op de juiste plek te krijgen? Die nemen wij voor rekening.

Beschikt jouw organisatie over meerdere afleverlocaties? Ook hier denken wij graag in mee om dit zo soepel en goed te laten verlopen.

Kerstpakket versturen of bezorgen? Regelen we!

 

Volledig uitgeruste Kranen Kerstpakketten trailers

Kerstpakketten versturen kunnen we ook zelf, met onze volledig uitgeruste Kranen Kerstpakketten trailers. Met voldoende palletplaatsen, een eigen pompwagen en een los- en laadklep. Daarmee kunnen we, in overleg met een contactpersoon op locatie, kerstpakketten op de precieze locatie plaatsen waar je ze wilt hebben. Zo hoef je zelf niet meer te sjouwen met pakketten en alleen nog de uitreiking te verzorgen.

Kerstpakket versturen met onze eigen Kranen Kerstpakketten trailer

 

Van samenstellen en inpakken, tot bezorging over de drempel!

Bij Kranen Kerstpakketten bestel je online de meest fantastische kerstpakketten, elk jaar nieuwe variaties op basis van de laatste trends. Liever zelf samenstellen? Op onze locatie bespreken we graag de mogelijkheden, verzorgen we een rondleiding langs duizenden geschenken, en zorgen we samen voor een kerstpakket dat altijd in de smaak valt. Ook het inpakken laat je aan ons over, dit kost vaak veel tijd dus daar helpen we je graag bij.

Vervolgens je kerstpakket versturen naar het huis van de ontvanger? We werken samen met betrouwbare leveranciers zodat je er vanuit kunt gaan dat de ontvanger het kerstpakket in top staat ontvangt. Ook kunnen we kerstpakketten versturen naar of zelf bezorgen op je bedrijfslocatie: voor elke logistieke vraag is een oplossing!

Meer informatie over een kerstpakket versturen of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in een van de showrooms!

Tip: inspiratie nodig voor het samenstellen van kerstpakketten? Op deze pagina delen we regelmatig de leukste kerstpakket ideeën!

Kerstpakket versturen naar medewerkers en relaties? Regelen we!

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie