Kerstpakket nodig voor jouw medewerkers in Utrecht?

Een kerstpakket is het perfecte teken van waardering voor jouw werknemers. Je wilt dan ook dat het kerstpakket perfect bij iedereen past. Wij helpen je daar graag bij. Heb je een bedrijf in Utrecht en heb je een kerstpakket nodig? Kijk dan eens in onze webshop, of kom langs in één van onze showrooms!

Hoe zorg je voor een ideaal kerstpakket?

Bij het samenstellen van een kerstpakket kun je zelf bepalen hoeveel tijd je erin wilt steken. Heb je niet zoveel tijd om een zelf een kerstpakket samen te stellen? Kijk dan eens bij onze kant-en-klare kerstpakketten in de webshop. Deze zijn verdeeld in meerdere thema’s, waardoor je eenvoudig een geschikt kerstpakket uit kunt zoeken. Heb je een kerstpakket gevonden dat grotendeels aan jouw wensen voldoet, maar nog niet helemaal naar wens is? Je kunt het kerstpakket compleet maken door enkele producten te vervangen of toe te voegen. Zo kun je binnen een mum van tijd een ideaal kerstpakket creëren.

Zelf samenstellen en zelf kiezen

Wil je het kerstpakket afstemmen op jouw werknemers, maar heb je geen idee wat de beste optie is? Laat jouw werknemers dan zelf een cadeau met Cadeau4Jou. Hier krijgen jouw werknemers keuze uit duizenden leuke cadeaus en uitjes waardoor je zeker weet dat iedereen iets krijgt waar hij of zij tevreden mee is! Wil je dit jaar juist uitpakken met de kerstpakketten? Kom dan langs in één van onze showrooms en stel samen met ons een uniek kerstpakket samen. In onze showroom heb je keuze uit duizenden non-food en food producten van hoge kwaliteit. Wij adviseren je bij jouw keuze en zorgen er zo voor dat het kerstpakket aan al jouw wensen voldoet. Wij hebben ook een showroom in Utrecht, dus je bent van harte welkom!

Kerstpakket in Utrecht bestellen

Heb je een mooi kerstpakket in de webshop gevonden? Deze kun je gelijk bestellen. Wij begrijpen ook dat het misschien lastig is om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met het pakket. Schakel daarom gerust onze hulp in als  je er zelf niet uitkomt. Je kunt ons telefonisch bereiken (085 – 200 66 70) of je kunt een mail sturen (info@kranenkerstpakketten.nl) zodat wij je van advies kunnen voorzien. Wil je langskomen in onze showroom in Utrecht om kerstpakketten uit te zoeken? Dat kan! Maak dan gerust een afspraak.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie