Kerstpakket nodig voor jouw medewerkers in Twente?

Bent je vastberaden om dit jaar jouw medewerkers te verrassen met het mooiste kerstpakket van Twente? Dan nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in ons brede assortiment. Een kerstpakket is het perfecte geschenk om jouw werknemers te laten weten dat je erg tevreden bent over hun inspanningen het afgelopen jaar. In onze webshop en in onze showrooms heb je ruime keuze!

Kiezen voor het mooiste kerstpakket

Natuurlijk wil je jouw werknemers laten weten dat je hen enorm waardeert. Gelukkig hoeft je niet helemaal zelf te bedenken welk kerstpakket de beste optie is. Wij helpen je namelijk graag met het uitzoeken of samenstellen van een kerstpakket. In onze webshop vind je een hoop verschillende kant-en-klare kerstpakketten met verschillende thema’s. Er is vast een thema dat past bij jouw werknemers en ook als je iets aan deze pakketten wilt aanpassen dan is dat geen probleem! Het is mogelijk om bepaalde producten toe te voegen of weg te laten, of om bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe te voegen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wil je liever zelf een kerstpakket samenstellen? Kom dan langs in één van onze showrooms. Wij hebben ook een showroom in Twente, namelijk in Enschede. Hier kun je terecht om ons assortiment met duizenden food en non-food producten te bekijken en zelf een kerstpakket samen te stellen. Wij helpen je hier graag bij en geven je advies over de keuze van de producten, zodat deze perfect aansluiten wij jouw wensen en ideeën. Wij stoppen pas als jij en jouw werknemers tevreden zijn!

Wil je een kerstpakket in Twente kopen?

Je kunt langskomen in één van onze showrooms of je kunt de kerstpakketten bestellen via onze website. Wil je graag hulp bij het uitzoeken van het ideale kerstpakket? Belt ons gerust via 085 – 200 66 70 . Je kunt ook een mail sturen naar info@kranenkerstpakketten.nl. Wij gaan er dan samen voor zorgen dat jouw medewerkers een prachtig kerstpakket ontvangen!

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie