Kerstpakket nodig voor jouw medewerkers in Rotterdam?

Heb je een bedrijf in Rotterdam en wil je dit jaar weer iedereen verrassen met een uniek kerstpakket? Laat ons je daarbij helpen! Wij bieden vele opties aan voor kerstpakketten in heel Nederland, waaronder Rotterdam. Welke wensen jouw medewerkers ook hebben, wij hebben zeker iets in ons assortiment dat in de smaak zal vallen. Ook kun je rekenen op onze hulp bij het uitzoeken of samenstellen van de kerstpakketten.

In onze webshop vind je kant-en-klare kerstpakketten met vele verschillende thema’s. Wat dacht je van het thema Koken & tafelen, of Reizen & eropuit? Of een Wellness & verzorging thema? Er zijn vele thema’s waaruit te kiezen valt! Heb je een geschikt kerstpakket gevonden maar zou je graag iets toe willen voegen of weg willen laten? Dat kan ook! Wij helpen je graag met het creëren van het perfecte kerstpakket voor jouw werknemers.

Aanpassen naar eigen smaak

Wil je liever zelf een compleet kerstpakket samenstellen? Kom dan naar één van onze showrooms! Is het vanuit Rotterdam te ver voor reizen en wil je toch echt graag zelf een kerstpakket samenstellen? Je kunt ook digitaal bij ons langskomen. Wij laten je dan in een video call de showroom en de opties zien en stellen samen met jou een kerstpakket samen. Wij adviseren je bij het kiezen van de juiste non-food en food producten en eventuele extra’s. We kunnen je zelfs helpen met het regelen van de logistiek. Wat je ook zoekt, je vindt het gegarandeerd in onze showroom!

Zoek je een geschikt kerstpakket in Rotterdam?

Het uitzoeken van een kerstpakket kan lastig zijn. Weet je niet welk kerstpakket het meest geschikt is? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze! Om contact op te nemen kun je bellen via 085 – 200 66 70 of kun je mailen naar info@kranenkerstpakketten.nl.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie