Echt origineel: een non-food kerstpakket!

Food kerstpakketten zijn leuk, maar non-food kerstpakketten zijn pas echt origineel. Bovendien sla je daarmee nooit de plank mis bij vegan werknemers of personen met allergieën. Met non-food kerstpakketten kun je werkelijk alle kanten op, of je nu een klein of groot budget hebt. Lees nu hoe je een origineel non-food kerstpakket samenstelt waar ontvangers extra lang van genieten!

 

Een non-food kerstpakket met thema

Naast dat het ontzettend origineel is, is het makkelijker om de inhoud te bedenken wanneer je een leuk thema bedenkt. Zo’n thema kan van alles zijn, bijvoorbeeld iets wat te maken heeft met je bedrijf. De kans is namelijk groot dat je werknemers en relaties affiniteit hebben met je product.

Doet jouw bedrijf iets met persoonlijke verzorging? Dan zou een wellness-thema daar bijvoorbeeld erg goed bij passen. Een non-food wellness kerstpakket kan bestaan uit een zachte hamamdoek, natuurlijke geurkaarsen, een heerlijk badzout, etherische oliën en een luxe giftset om de huid te verwennen na een ontspannen bad. Wil je echt alles uit de kast trekken? Voeg dan een voucher toe voor een dagje sauna, daarmee weet je zeker dat je ze in het nieuwe jaar weer helemaal opgeladen terugziet.

Kerstpakket Luxe & Sfeervol

Bestaat je bedrijf uit sportievelingen, dan stellen ze een avontuurlijk kerstpakket vast op prijs! Stuur de ontvanger op avontuur en vul het pakket met handige tools voor onderweg. Zoals een stevige rugzak, robuuste drinkfles, buitenspelletjes, een picknickkleed, fitness tracker, bluetooth oordopjes en een handige koeltas. De mogelijkheden zijn eindeloos met een non-food kerstpakket met thema!

 

 

Een bijzondere verpakking voor je non-food kerstpakket

Heb je een leuk thema voor je non-food kerstpakketten gekozen? Dan maakt een originele verpakking het plaatje helemaal af. Zo kan je voor een avontuurlijk kerstpakket een stevige rugzak vullen met geschenken. Verstop iets in alle vakjes, dan zijn ze bij elke geopende rits opnieuw verrast! Of wat dacht je van een reistrolley? Die zijn lekker ruim en kun je veel in kwijt.

Voor het verpakken van non-food kerstpakketten kan je zo creatief zijn als je wilt. Denk aan een vuurkorf, een prachtige decoratieve mand voor in huis, een duurzame wasmand of een opbergbox. Dan hoef je geen kartonnen dozen te gebruiken die na afloop bij het oud papier eindigen. Zo is je non-food kerstpakket ook nog eens extra duurzaam.

Non-food kerstpakket bijzondere verpakking

Zelf samenstellen vs. een kant-en-klaar non-food kerstpakket

Zelf non-food kerstpakketten samenstellen is natuurlijk ontzettend leuk, maar ook een tijdrovende taak. Zeker wanneer je veel personeel hebt en rekening moet houden met verschillende wensen. Een kant-en-klaar non-food kerstpakket kan dan uitkomst bieden. Zo vind je in onze webshop verschillende non-food kerstpakketten op basis van de laatste trends. En wil je hier nog iets in aanpassen dan regelen we dat gewoon.

 

Zelf samenstellen, maar dan zonder het inpakwerk?

Een non-food kerstpakket samenstellen hoeft niet veel tijd te kosten! Wij helpen je hier graag bij in één van onze showrooms. Met een kerstpakketspecialist maak je een inspirerende tour langs duizenden kerstgeschenken, en maak je kennis met verrassende thema’s en mogelijkheden. Daarna stellen we een uniek kerstpakket samen dat helemaal past bij jouw organisatie en personeel. En de rest regelen wij: van het inpakken tot levering, op kantoor of aan huis. Wil je een feestelijke uitreiking erbij? Ook dat kunnen we tot in de puntjes voor je verzorgen.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kranen Kerstpakketten, voor food en non-food kerstpakketten met meerwaarde.

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie