Zo waardeer je jouw medewerkers uit de industriebranche het best

In plaats van een ‘standaard’ kerstpakket kun je ook gaan voor een eindejaarsgeschenk dat speciaal voor de medewerkers uit de industriebranche is samengesteld. Kan dat? Echt wel! Met ons grote productaanbod, vele themalijnen en presentatie op beleving is er binnen elke branche en voor elke organisatie een uniek kerstpakket samen te stellen!

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Steengoede medewerkers

Er ligt momenteel nogal een vergrootglas op de industriesector. Dat vraagt veel van jouw medewerkers. Waar we twee jaar lang te maken hadden met het coronavirus, staat nu de wereldhandel flink onder druk en kampt ook jouw branche met behoorlijke personeelstekorten. De vraag is enorm, maar door logistieke belemmeringen kan de industrie slechts gematigd verder groeien. Hoe zorg je dan voor de waardering waar jouw medewerkers recht op hebben? Wat te denken van een kerstpakket waarmee ze zich helemaal uit kunnen leven. Met de Zweedse Fakkel krijgen je medewerkers een regelrechte sfeermaker voor in de tuin of op balkon. Naast dat het een sfeervolle muggenverjager is, is de fakkel ook uiterst diervriendelijk.

Geniet daarbij van een heerlijke Spaanse San Miguel Fresco die perfect te combineren is met de sliced serrano, olijven en kaaspuntjes. En vergeet de focaccette met de pesto en aioli dip niet!

Ook hebben we gedacht aan een heerlijk dinermoment. Met de Senza Baking Stone, een pizzabodem mix en pizzasaus kunnen jouw medewerkers een eigen pizza maken! Je kunt wel stellen dat dit een geschenkpakket is met inhoud en die duidelijk de waardering aan jouw medewerkers laat blijken.

Bereid je medewerkers voor op de winter

Waar maak je jouw collega’s nog meer blij mee? Met praktische artikelen in combinatie met lekkere foodproducten natuurlijk! Om een voorbeeld te noemen: een extra grote Mepal lunchbox voor de stevige trek in combinatie met een matte RVS waterfles die warme en koude dranken langdurig op temperatuur houdt. Geschenkartikelen die altijd en voor iedereen van pas komen. Én van goede kwaliteit.

Of wat vind je van de Norländer multifunctionele gereedschaps tool? Hiermee kun je alle kanten op. Het bevat namelijk een blikopener, mes, platkopschroevendraaier, liniaal, flesopener, 4-posities moersleutel, vleugelmoersleutel, zaag, kompas, 2-posities moersleutel en een sleutelhanger gat. Hoe praktisch wil je het hebben!

Een ander voorbeeld, om je medewerkers winterklaar te krijgen, is een mooie warme wintermuts waarbij tijdens de productie veel liters water zijn bespaard. Dit, samen met de Senza herbruikbare handwarmer, zij een must voor de warme winterdagen. Maar waarom zou je niet alle voorbeelden met elkaar samenvoegen tot één pakket! Dat is precies wat we gedaan hebben, natuurijk in combinatie met heerlijke foodproducten. Dit is toch precies wat jouw medewerkers uit de industriebranche willen hebben?

Stel samen met ons een kerstpakket samen

Je kunt gaan voor de kant-en-klare kerstpakketten uit onze webshop die samengesteld zijn op basis van de laatste trends. Maar met onze showrooms in Vorden en Utrecht bieden we ook de mogelijkheid om samen een uniek kerstpakket samen te stellen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en we nemen uitgebreid de tijd om eerst persoonlijk kennis te maken en de wensen en ideeën met elkaar te bespreken. Wij hebben ruime ervaring met organisaties met 500+ en 2.000+ medewerkers en kunnen daarom perfect aan je wensen voldoen. Ook kun je gave extra’s toevoegen aan je kerstpakket zoals een (kerst)boodschap op een kaart, maar ook als videoboodschap! Niets is ons te gek en we halen graag alles voor je uit de kast.

Een showroomafspraak is zo gemaakt. Zo kom je samen met onze experts tot een eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers uit de industriebranche die waardering overbrengt. Een geschenk met meerwaarde én meer waarde. Wil je meer informatie over de opties van een kerstpakket voor jouw medewerkers, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie