Zo kies je het beste luxe kerstpakket

Wil je deze kerst echt groots uitpakken en jouw werknemers en/of relaties een luxe kerstpakket geven? Dat kan! Wij bieden diverse opties voor luxe kerstpakketten in verschillende prijsklassen. Luxe hoeft namelijk niet duur te zijn. In deze blog vertellen we hoe je een luxe kerstpakket kiest dat bij jouw wensen en ideeën past.

Martijn de Waard

Martijn de Waard

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Waarom kiezen voor een luxe kerstpakket?

Jouw werknemers maken zich hard voor jouw bedrijf en dat is wel een bedankje waard. Het laatste wat je dan wilt is dat jouw werknemers zich niet gewaardeerd voelen omdat ze een standaard kerstpakket krijgen waar weinig tijd en aandacht in gestoken is. Een luxe kerstpakket heeft ook een luxe uitstraling en daardoor krijgen jouw werknemers bij het moment van ontvangst al het idee dat hun inzet gewaardeerd wordt. Daarnaast vindt iedereen het fijn om zo af en toe verwend te worden. Dit geldt ook voor jouw relaties, welke net zoveel waardering verdienen! Met ons ruime assortiment is er genoeg keuze uit verschillende luxe food- en non-foodproducten.

Luxe non-foodproducten

Non-foodproducten zijn vaak de basis van het kerstpakket. Wij hebben een ontzettend ruim assortiment met luxe hoge kwaliteit non-foodproducten die passen bij veel verschillende soorten kerstpakketten. De non-foodproducten variëren van bluetooth speakers tot Zest fleeceplaids en van Bestron keukenapparatuur tot hoge kwaliteit reiskoffers. Deze producten zijn een mooie aanvulling voor jouw luxe foodpakket, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een compleet non-food kerstpakket samen te stellen. In onze showroom bespreken wij graag jouw wensen en geven wij eerlijk advies over zowel food- als non-foodproducten.

Luxe foodpakket

Ons assortiment foodproducten bestaat enkel en alleen uit producten van de hoogste kwaliteit. Wij willen namelijk niets minder dan het allerbeste voor onze klanten. Niet alleen de producten zelf zijn van hoge kwaliteit, ook de verpakkingen van deze producten spreken tot de verbeelding. Zo hebben wij bijvoorbeeld de “Thank You” lijn met complimenten op de verpakkingen en de “Many Thanks” lijn met luxe goud en zwarte verpakkingen.

Welke producten je in een luxe foodpakket verwerkt hangt af van je wensen en ideeën. Het kan zijn dat zijn dat je bijvoorbeeld rekening wilt houden met bepaalde dieetwensen of voorkeuren. Of misschien heb je wel een thema in gedachten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een themapakket met een bepaalde keuken, zoals Italiaans of Oosters, maar je kunt ook kiezen voor een pakket met heerlijke snacks en verwennerijen. Een luxe foodpakket is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

Luxe wellnesspakket

Wanneer men denkt aan luxe dan denkt men ook vaak aan uitgebreide verzorging. Denk aan een dagje in de spa, of gewoon thuis in bad met heerlijke badolie en een wijntje. Na een jaar hard werken hebben jouw werknemers en/of relaties zo’n moment van ontspanning wel verdiend! Met onze wellnessproducten is het vrij eenvoudig om jouw werknemers dit gevoel van verzorgende luxe te geven. Wij bieden veel verschillende soorten A-merk verzorgingsproducten, zoals de producten van Rituals, Janzen en Kumai. Deze producten zijn erg geliefd bij vrouwen, maar ook mannen vinden steeds vaker hun weg naar deze merken. Om een luxe wellnesspakket af te maken kun je ervoor kiezen om foodproducten toe te voegen, evenals andere non-foodproducten. Wat dacht je van een luxe Zest fleeceplaid, geurkaarsen of een badjas? Voeg chocola, wijn of andere luxe foodproducten toe en je hebt een heerlijk wellnesspakket voor jouw werknemers en/of relaties.

Kom langs in onze showroom

Wij hebben veel kant-en-klare luxe kerstpakketten beschikbaar in onze webshop, maar het kan zijn dat je zelf een pakket wilt samenstellen of een bestaand pakket wilt aanpassen. Dat kan in onze showroom! Wanneer je één van onze showrooms bezoekt helpen wij je met het samenstellen van het perfecte luxe kerstpakket voor jouw werknemers en/of relaties. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en adviseren je over de producten die hierbij passen. Deze producten kun je vervolgens bekijken en zo zelf de kiezen welke producten je graag in jouw kerstpakket terug wilt laten komen. Ook het toevoegen van een persoonlijke (video) boodschap of eventuele andere extra’s is zeker mogelijk. We hallen alles uit de kast om te zorgen dat jij tevreden bent en dat jouw werknemers en/of relaties het ultieme luxe kerstpakket krijgen! Maak een afspraak in één van onze showrooms of neem contact op voor meer informatie.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie