Lekker lokaal: kies een kerstpakket met streekproducten

Wanneer je een kerstpakket kiest dan wil je dat dit iets unieks is waar je werknemers en/of relaties nog jaren over zullen spreken. Dit kerstpakket moet dan ook de beste producten bevatten en het liefst producten die je niet snel elders tegenkomt. Daarom zijn streekproducten ideaal voor jouw kerstpakket. In deze blog vertellen we je meer over lokale producten voor jouw kerstpakket.

Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!
Ria van Zundert
2021-06-27
Wij werken graag met Kranen Kerstpakketten samen, zij denken mee en zijn positief kritisch bij het samenstellen van de kerstpakketten. Dit kunnen zij doen omdat ze zich in de mensen binnen onze organisatie verplaatsen. Zo komen we gezamenlijk tot pakketten met bruikbare en lekkere artikelen, die voor mijn collega's steeds verrassend zijn. Kranen ontzorgt ons ook met het logistieke traject, zij bezorgen de pakketten tijdig op de door ons aangegeven adressen. Daarnaast voegen zij ook in de pakketten een mooie communicatieboodschap, dit is de finishing touch. Kortom wij zijn heel erg tevreden en blij met de samenwerking!!
Sabine ten Holder
2021-06-25
Het is een feest om bij Kranen Kerstpakketten binnen te lopen en om samen met hen de pakketten samen te stellen. Hun advies, geduld en creativiteit wordt door ons enorm gewaardeerd.

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waarom een streekproducten kerstpakket?

Als je iets unieks zoekt voor jouw ideale kersptakket dan kan het zich soms lonen om dicht bij huis te zoeken, juist op de plek waar je misschien niet verwacht iets bijzonders te vinden. Lokale producten worden vaak met veel liefde en aandacht gemaakt en zijn vaak ook nog eens biologisch. Zo worden ingrediënten van deze producten vaak door het bedrijf zelf geproduceerd en daarom weet dit bedrijf ook precies hoe je een product van topkwaliteit maakt. Daarnaast is het altijd goed om kleinere en lokale ondernemers te steunen. Zij waarderen jouw support vaak het meest! Veel van deze streekproducten zijn onbekend bij de meeste mensen en is het daarom juist leuk om ze in een kerstpakket te krijgen. Zo stimuleer je jouw werknemers en/of relaties om eens iets nieuws te proberen. Wie weet, misschien vinden zij wel hun nieuwe favoriete product!

Wat voor soort streekproducten kunnen er in een kerstpakket?

Momenteel hebben wij vooral streekproducten uit onze regio in het assortiment. Dit zijn streekproducten uit de Achterhoek en Twente. Uit de Achterhoek hebben wij ook verschillende non-foodproducten zoals een paraplu, een ijskraber, een kaartspel en een bieropener met de Achterhoekse vlag, maar ook een leuk boekje met Achterhoekse wijsheden. Voorbeelden van lokale foodproducten uit de Achterhoek en Twente zijn heerlijke aardappelchips, een lekkere notenmix en echte Twentse droge worst.

Dranken

Ook qua dranken is er genoeg te kiezen. Wat dacht je van Nathals? Leuk feitje: Nathals is een Achterhoekse geuzennaam voor iemand die ‘onmundig völle dörst hef’ (heel veel dorst heeft). Wil je Nathals mixen met iets om een lekkere Radler te krijgen? Voeg dan een flesje Waaghals toe. Dit is limonade met lef, zonder prik in een heerlijke citroensmaak, veur wie durft! Ook heerlijk om gewoon zo te drinken natuurlijk!

Een ander bijzonder biertje is de Groene Buizerd. Dit bier komt van de Feestfabriek en het team van Steve Gammage van de Bronckhorster Brewing Company. Zij hebben een heus cannabisbier ontwikkeld, gemaakt met hennep. De Groene Buizerd wordt gebotteld in een 0.75 liter fles en in een 0.33 liter fles. Dit maakt dat je het heerlijk samen met anderen kunt drinken. En dat is ook het idee!

Wil je een biertje met een goed verhaal? Kies dan voor de bieren van Brouwerij de Smokkelaar uit Overdinkel (Twente). Overdinkel was in de vorige eeuw, toen de Europese grenzen nog gesloten waren, een heus smokkeldorp. Hier werden hier veelvuldig koffie, schoenen, boter en kleding gesmokkeld over de grens met Duitsland. Dit zorgde voor een mooi extra zakcentje voor de dorpsbewoners. De meest wilde verhalen gaan nu nog rond over deze smokkelacties. In de nacht luisterden de inwoners geregeld naar het geluid van geloste schoten langs de grens en hoopten ze dat de volgende ochtend vader- of broerlief weer heelhuids thuis zou komen. Dit smokkelverleden leidde tot de inspiratie voor de bieren van Brouwerij de Smokkelaar.

Wil je toch liever wijn? Ook dat is mogelijk. Wijngoed Gelders Laren is gelegen in het kenmerkende coulisselandschap van de Achterhoek. In 2014 hebben zij de regionale wijnlijn Coulisse geïntroduceerd: een prachtig product van eigen bodem. Perfect voor een streekproducten kerstpakket!

Streekproducten uit jouw regio

Alhoewel ons assortiment voornamelijk bestaat uit streekproducten rondom de regio’s van onze showrooms, is het ook zeker mogelijk om streekproducten toe te voegen uit jouw eigen regio. Woon je bijvoorbeeld in Limburg of Brabant? Of kom je helemaal uit het hoge noorden? We kijken dan graag met je mee naar de mogelijkheden voor streekproducten die je aan jouw ideale kerstpakket kunt toevoegen. Je kunt bij ons in de showroom namelijk compleet zelf een kerstpakket samenstellen dat past binnen jouw wensen. Hier staan wij dan klaar om jouw ideeën te bespreken en je te adviseren over de beste producten voor jouw kerstpakket. Maak een afspraak in één van onze showrooms of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie