Kies dit jaar voor een digitale kerstmarkt

Wil je dit jaar eens iets anders geven dan een kerstpakket, maar wil je er wel zeker van zijn dat iedereen iets krijgt wat hij of zij leuk vindt? Organiseer dan een digitale kerstmarkt! In deze blog vertellen we je er meer over.

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Wat is een digitale kerstmarkt?

Een digitale kerstmarkt werkt ongeveer hetzelfde als een fysieke kerstmarkt. Het is een plek waar je kunt shoppen voor cadeau’s en gezellig met elkaar kunt borrelen. Deze digitale kerstmarkt maakt gebruik van visuals en audio in kerstsferen waardoor jouw collega’s echt een kerstgevoel krijgen.

Hoe werkt het?

Als eerst geef je jouw collega’s een voucher voor de digitale kerstmarkt. Deze kun je hen persoonlijk uitreiken, of we kunnen regelen dat ze bij elke collega thuis worden bezorgd. Met deze voucher kunnen jouw collega’s inloggen op de digitale kerstmarkt, welke de vorm heeft van een webshop. In deze digitale kerstmarkt worden jouw collega’s rondgeleid langs allerlei kraampjes in diverse categorieën zoals geschenken, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en goede doelen. Heeft jouw collega een kraampje gevonden dat hij of zij leuk vindt? Als hij of zij op het kraampje klikt, wordt diegene doorgelinkt naar een webshoppagina binnen de gekozen categorie. Hier kan jouw collega dan kiezen uit ruim 1500 cadeau’s, cadeaukaarten en meer! Zo krijgt hij of zij altijd iets waar hij of zij blij van wordt.

Hoeveel jouw collega’s te besteden hebben hangt af van wat je budget is. Dit budget wordt omgezet in punten die jouw collega’s kunnen inwisselen voor cadeaus. De digitale kerstmarkt fungeert als een webshop en deze is in te richten in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo geef je jouw collega’s echt het gevoel dat de digitale kerstmarkt exclusief voor hen is. Het is dus eigenlijk een privé kerstmarkt!

De cadeaus kunnen eenvoudig thuisbezorgd worden. Zo heb je er vrijwel geen omkijken meer naar.

Waarom een digitale kerstmarkt?

Er is in de afgelopen jaren veel veranderd. Bedrijven zijn meer online gaan werken en ook zijn er veel bedrijven die hebben besloten om mensen aan te nemen die op afstand werken. Het kan daarom heel leuk zijn om ook in dezelfde online sfeer een kerstmarkt en kerstborrel te organiseren. Zeker als jouw collega’s verspreid zijn over het hele land is het handig om online het jaar samen af te sluiten.

Daarnaast heeft de digitale kerstmarkt een ruim assortiment met geschenken, wat het makkelijk maakt om ervoor te zorgen dat iedereen iets krijgt waar hij of zij blij van wordt. Het laatste wat je wil is namelijk een kerstgeschenk geven waar iemand niets aan heeft of niet blij mee is. Door te kiezen voor een digitale kerstmarkt voorkom je zulke problemen.

De digitale kerstborrel kan iedereen vanuit huis bijwonen, wat ideaal is voor mensen die verder weg wonen of om wat voor reden dan ook thuis moeten blijven. Daarnaast is er stiekem niks fijner dan lekker thuis met een borrel op de bank te zitten, al helemaal met de gezelligheid van je collega’s erbij!

Wil je jouw collega’s voorzien van een borrel pakket voor bij de digitale borrel? Wij bieden ook brievenbus borrel kerstpakketten aan in onze webshop. Zo zorg je ervoor dat iedereen een hapje en een drankje heeft!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de digitale kerstmarkt en de mogelijkheden hiervan? We helpen je graag verder! Ben je ook benieuwd naar onze mogelijkheden in kerstpakketten? Kijk dan in onze webshop of maak een afspraak in onze showroom als je van plan bent zelf een kerstpakket samen te stellen. Hoe dan ook hopen we graag van je te horen, dus neem gerust contact met ons op!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie