Rituals: een bijzonder kerstpakket

Wil je dit jaar eens een keer iets bijzonders geven aan je werknemers en/of relaties waardoor zij zich echt gewaardeerd voelen? Ga dan voor een Rituals kerstpakket. Er zijn veel mogelijkheden voor Rituals kerstpakketten in combinatie met andere fantastische non-foodproducten. In deze blog vertellen we je er meer over.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Wat is Rituals?

Rituals is een ontzettend populair cosmeticamerk dat met name geliefd is bij vrouwen. De verzorgingsproducten van Rituals zijn van hoge kwaliteit en laten de ontvanger zich heerlijk verzorgd voelen. Je kunt hierbij denken aan lichaamsverzorgingsproducten zoals bodylotion en douchegel, maar ook een lekkere parfum. Alhoewel Rituals dus met name geliefd is bij vrouwen, zijn er ook steeds meer mannen die gebruik maken van dit merk. Je hoeft je mannelijke werknemers en/of relaties dus niet gelijk uit te sluiten!

Waarom een Rituals kerstpakket?

Bijna iedereen vindt het belangrijk om goed verzorgd te zijn en ook lekker te ruiken. De term “self care” komt steeds vaker voor omdat mensen nu ook vaker de tijd nemen om zichzelf goed te verzorgen. Dit is enorm belangrijk natuurlijk, dus met een Rituals kerstpakket stimuleer je jouw werknemers en/of relaties om een moment voor henzelf te nemen na al het harde werk van het afgelopen jaar. Niets is fijner dan een lekker warm bad met heerlijk geurende badolie, om jezelf daarna lekker te verzorgen met een fijne body butter.

Voeg iets extra’s toe

Wil je jouw werknemers en/of relaties nog verder in de watten leggen? Combineer een Rituals kerstpakket dan met iets anders! Wat dacht je van een luxe trolley of een hamam doek voor een wellness moment in je eigen badkamer? Wanneer je één van onze showrooms bezoekt laten we je graag ons gehele assortiment zien. Samen met jou stellen we dan jouw perfecte kerstpakket samen en zorgen we ervoor dat het een onvergetelijk geschenk wordt!

Persoonlijke boodschap

Wil je het Rituals kerstpakket nóg persoonlijker maken? Dat kan! Voeg bijvoorbeeld een fraaie kerstkaart toe met een persoonlijke videoboodschap voor de ontvanger. Je kunt zelf een kerstkaartontwerp aanleveren, of kiezen voor één van onze kerstkaartontwerpen, welke vervolgens te personaliseren zijn met een bedrijfslogo. Je maakt een persoonlijke video voor jouw medewerkers en/of relaties en stuurt deze naar ons. Vervolgens wordt deze video gekoppeld aan een QR-code. Wanneer jouw werknemers en/of relaties dan de QR-code scannen krijgen zij de video te zien. Zo kun je hen persoonlijk bedanken voor hun inzet en samenwerking!

Een Rituals geschenk het hele jaar door

Wist je dat we ook speciale Rituals geschenken hebben die het hele jaar door aan te schaffen zijn? Deze zijn perfect voor veel verschillende gelegenheden zoals de Dag van de Zorg, Pasen of als eindejaarspakket. Niet alleen voor deze speciale dagen zijn de Rituals geschenken perfect, maar ze zijn ook ideaal om te geven aan een collega, bijvoorbeeld wanneer deze een bepaald aantal jaar in dienst is, of als verjaardagscadeau of sinterklaascadeau. Onze geschenken zijn in grote en kleine oplages te bestellen. In onze webshop kun je meer informatie vinden over de Rituals geschenken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Rituals kerstpakketten en alle mogelijke opties? Of heb je een vraag over het samenstellen van jouw perfecte kerstpakket? We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak in één van onze showrooms. Hopelijk zien we je snel!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie