Rituals: een bijzonder kerstpakket

Wil je dit jaar eens een keer iets bijzonders geven aan je werknemers en/of relaties waardoor zij zich echt gewaardeerd voelen? Ga dan voor een Rituals kerstpakket. Er zijn veel mogelijkheden voor Rituals kerstpakketten in combinatie met andere fantastische non-foodproducten. In deze blog vertellen we je er meer over.

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Wat is Rituals?

Rituals is een ontzettend populair cosmeticamerk dat met name geliefd is bij vrouwen. De verzorgingsproducten van Rituals zijn van hoge kwaliteit en laten de ontvanger zich heerlijk verzorgd voelen. Je kunt hierbij denken aan lichaamsverzorgingsproducten zoals bodylotion en douchegel, maar ook een lekkere parfum. Alhoewel Rituals dus met name geliefd is bij vrouwen, zijn er ook steeds meer mannen die gebruik maken van dit merk. Je hoeft je mannelijke werknemers en/of relaties dus niet gelijk uit te sluiten!

Waarom een Rituals kerstpakket?

Bijna iedereen vindt het belangrijk om goed verzorgd te zijn en ook lekker te ruiken. De term “self care” komt steeds vaker voor omdat mensen nu ook vaker de tijd nemen om zichzelf goed te verzorgen. Dit is enorm belangrijk natuurlijk, dus met een Rituals kerstpakket stimuleer je jouw werknemers en/of relaties om een moment voor henzelf te nemen na al het harde werk van het afgelopen jaar. Niets is fijner dan een lekker warm bad met heerlijk geurende badolie, om jezelf daarna lekker te verzorgen met een fijne body butter.

Voeg iets extra’s toe

Wil je jouw werknemers en/of relaties nog verder in de watten leggen? Combineer een Rituals kerstpakket dan met iets anders! Wat dacht je van een luxe trolley of een hamam doek voor een wellness moment in je eigen badkamer? Wanneer je één van onze showrooms bezoekt laten we je graag ons gehele assortiment zien. Samen met jou stellen we dan jouw perfecte kerstpakket samen en zorgen we ervoor dat het een onvergetelijk geschenk wordt!

Persoonlijke boodschap

Wil je het Rituals kerstpakket nóg persoonlijker maken? Dat kan! Voeg bijvoorbeeld een fraaie kerstkaart toe met een persoonlijke videoboodschap voor de ontvanger. Je kunt zelf een kerstkaartontwerp aanleveren, of kiezen voor één van onze kerstkaartontwerpen, welke vervolgens te personaliseren zijn met een bedrijfslogo. Je maakt een persoonlijke video voor jouw medewerkers en/of relaties en stuurt deze naar ons. Vervolgens wordt deze video gekoppeld aan een QR-code. Wanneer jouw werknemers en/of relaties dan de QR-code scannen krijgen zij de video te zien. Zo kun je hen persoonlijk bedanken voor hun inzet en samenwerking!

Een Rituals geschenk het hele jaar door

Wist je dat we ook speciale Rituals geschenken hebben die het hele jaar door aan te schaffen zijn? Deze zijn perfect voor veel verschillende gelegenheden zoals de Dag van de Zorg, Pasen of als eindejaarspakket. Niet alleen voor deze speciale dagen zijn de Rituals geschenken perfect, maar ze zijn ook ideaal om te geven aan een collega, bijvoorbeeld wanneer deze een bepaald aantal jaar in dienst is, of als verjaardagscadeau of sinterklaascadeau. Onze geschenken zijn in grote en kleine oplages te bestellen. In onze webshop kun je meer informatie vinden over de Rituals geschenken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Rituals kerstpakketten en alle mogelijke opties? Of heb je een vraag over het samenstellen van jouw perfecte kerstpakket? We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak in één van onze showrooms. Hopelijk zien we je snel!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie