Waar moet je op letten bij het uitzoeken van kerstpakketten?

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van kerstpakketten? En waar kan je een kerstpakket kopen of ga je ze toch liever zelf samenstellen? We delen graag onze beste tips. Zo ben je alvast goed voorbereid op de aankomende feestdagen en wordt de uitreiking een groot succes!

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waar komt het idee van een kerstpakket kopen vandaan?

Laten we eerst helemaal in de kerstgedachte komen. Wist je dat een kerstpakket kopen uit de 19e eeuw stamt? Arbeiders woonden vaak nog in bij de boeren en keerden op tweede kerstdag huiswaarts om met familie te zijn. Als dank voor het harde werken gaven de boeren de arbeiders een mand met voedsel mee. Hierin zat dan bijvoorbeeld kaas, worst en een flesje wijn. Iets waar de familie samen van kon genieten! Luxe eten was voor arbeidersfamilies vaak onbereikbaar en de bewaring ervan was door de koude wintermaanden niet eenvoudig. Dat maakte dit mooie gebaar van de boeren extra welkom.

Deze traditie werd snel opgepikt. Werkgevers door het hele land vonden dat hun personeel ook zo’n mooi geschenk verdienden. Vandaag de dag is een kerstpakket kopen niet meer weg te denken en kijken werknemers het hele jaar uit naar dit prachtige gebaar. Het moderne kerstpakket bestaat niet meer alleen uit voedsel, hoewel dit nog steeds populair is. We vullen ze met leuke presentjes, bonnen voor dagjes uit en organiseren gezellige feesten. Kortom, we pakken flink uit bij het kopen van een kerstpakket. Ook bij Kranen Kerstpakketten stellen we ieder jaar op basis van de laatste trends weer een uniek en verrassend kerstpakketten assortiment samen.

Een kerstpakket kopen vs. zelf maken

Besluit allereerst voor jezelf wat beter past bij jouw situatie: een standaard kerstpakket kopen of toch zelf samenstellen? Om deze keuze makkelijker te maken vertellen we je graag over de voordelen van een kerstpakket kopen of zelf samenstellen.

Wat zijn de voordelen van een kerstpakket zelf samenstellen?

 • Jij kent je werknemers of relatie het allerbeste
 • Hulp en advies bij het samenstellen
 • De mogelijkheid om actuele bedrijfsthema’s terug te laten komen
 • Het is persoonlijk
 • Een kerstpakket zelf samenstellen is leuk
 • Je houdt grip op de kosten
 • Mogelijkheid tot het personaliseren van geschenkartikelen

Wat zijn de voordelen van een kerstpakket kopen?

 • Bespaar veel tijd
 • Keuze uit kant-en-klare kerstpakketten met unieke thema’s
 • Voor ieder budget vele leuke opties
 • Een duidelijk overzicht van de laatste trends

Voor wie ga je een kerstpakket kopen?

Met een kerstpakket waar niet over nagedacht is kun je de plank behoorlijk misslaan. Heb je iemand in het team met een glutenintolerantie, dan wil je die niet naar huis sturen met een feeststol en banketstaaf. Een goed doordacht kerstpakket valt altijd beter in de smaak. Het is namelijk een blijk van waardering. Het ultieme schouderklopje na een jaar hard werken! Stel daarom jezelf altijd eerst de vraag: voor wie ga ik een kerstpakket kopen? Ga je food kerstpakketten kopen, vraag dan van te voren naar dieetwensen en allergenen. Je personeel zal dit zeer op prijs stellen en de eerste punten zijn gescoord! Heb je een duidelijke missie als organisatie? Je werknemers en relaties hebben hoogstwaarschijnlijk affiniteit hiermee. Werknemers van een groene onderneming zullen een duurzaam kerstpakket met open armen ontvangen. Dit maakt het uitzoeken van kerstpakketten een stuk makkelijker!

Waar moet je nog meer op letten bij het uitzoeken van kerstpakketten?

Een kerstpakket kopen kan je zo mooi en persoonlijk maken als je zelf wilt. Natuurlijk moet je rekening houden met een budget en voor wie je het pakket samenstelt. Ken je iemand die het even niet zo breed heeft? Dan zal die persoon superblij zijn met heerlijke etenswaren voor het hele gezin. Of een bon die ze zelf kunnen besteden. Mensen die er wat warmer bijzitten kijken wellicht meer uit naar een luxe geschenk zoals een Rituals pakket of lekkere champagne en kaviaar. Bedenk ook waar je een kerstpakket wilt kopen. Haal je de inhoud bij verschillende winkels, bestel je online of ga je langs bij een bedrijf dat specialiseert in kerstpakketten? Zijn de producten houdbaar en wat gebruik je als verpakking? Wees op tijd met kerstpakketten kopen zodat je niet de leukste items misloopt of de mogelijkheid om je pakketten te personaliseren.

Voordelen van een kerstpakket kopen bij Kranen Kerstpakketten

Heb je besloten om je kerstpakket te kopen? Leuk! Bij Kranen Kerstpakketten zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Ieder jaar tref je dan ook weer vernieuwende en verrassende thema’s én geschenkartikelen bij ons aan. Naast dat je bij ons de keuze hebt uit kant-en-klare kerstpakketten met te gekke thema’s, is het uiteraard ook mogelijk om je pakketten zelf samen te stellen. Zo krijg je advies op maat, helpen we bij het bedenken van een thema en zijn je pakketten 100% persoonlijk. Wij stellen de ontvanger en jouw boodschap centraal. We beschikken over meerdere showrooms waar wij je graag uitnodigen om inspiratie op te doen. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers vertellen wij je graag over de mogelijkheden. Samen stellen we fantastische kerstpakketten samen waar je medewerkers het volgend jaar nog over hebben!

Bezoek onze showroom

Een kerstpakket kopen met meerwaarde

Bij een kerstpakket kopen gaat het om de gedachte die erachter zit en de moeite die je erin stopt. Het is immers een blijk van waardering en een bedankje voor het harde werken. Kijk daarom verder dan alleen het geschenk. En koop een kerstpakket met meerwaarde zodat de ontvanger zich extra speciaal voelt!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie