3 keer de leukste ideeën voor een bouwvakker kerstpakket

Heb je voornamelijk bouwvakkers in dienst en wil je hen dit jaar een echt bouwvakker kerstpakket geven? In deze blog geven we je een aantal ideeën mee ter inspiratie. Zo weet je zeker dat jouw bouwvakkers dit jaar hét ideale kerstpakket krijgen.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

 

1.   Bouwvakker kerstpakket voor de thuisklusser

Je hebt soms bouwvakkers die niet stil kunnen zitten. Ze zijn het liefst altijd met hun handen bezig, ook als ze niet aan het werk zijn. Zodra ze thuiskomen van een dag klussen op de werkplaats, gaan ze thuis vrolijk verder. Er is altijd wel een project waar ze aan kunnen werken. Voor deze mensen zijn er kerstpakketten beschikbaar waarmee ze altijd de juiste tools hebben voor hun projecten. Zo heb je keuze uit non-foodproducten zoals een gereedschapskist of gereedschapstas, een toolkit met essentials en vele andere handige gadgets. Door zelf een kerstpakket samen te stellen kun je food producten combineren met non-foodproducten. Wat dacht je van lekkere snacks zoals nootjes, chips en worst? Of een lekker biertje voor wanneer een project succesvol is afgerond? Er is keuze uit duizenden producten die met elkaar gecombineerd kunnen worden in hét ultieme kerstpakket. Kom gerust langs in onze showroom om de opties te bespreken!

2.   Bouwvakker kerstpakket voor de gezellige collega

Je hebt ook bouwvakkers die hun werk niet mee naar huis nemen, maar hun goede humeur wel meenemen naar hun werk. Zo’n bouwvakker verbindt het hele team met elkaar. Hij of zij houdt wel van een grapje en tijdens de lunch neemt hij of zij de tijd om met iedereen een praatje te maken. Voor dit type bouwvakker zijn er ook leuke combinaties mogelijk voor een kerstpakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede Mepal broodtrommel waar maar liefst 8 boterhammen in passen, een thermofles van 1,5 liter, of een grote koelbox waar de gehele lunch in past? Maar ook foodproducten zoals kaas, vlees, bier en snacks met een lekkere bite passen perfect in dit kerstpakket. Zo kunnen deze bouwvakkers er elke dag vol tegenaan en kunnen ze voor zichzelf (en anderen) een goede lunch klaarmaken.

3.   Bouwvakker kerstpakket voor de nagenieter

Tot slot heb je ook bouwvakkers die ontzettend kunnen genieten van een goed afgerond project. Het maakt niet uit hoe stressvol het project was, zodra het afgerond is glijdt alle stress van deze bouwvakker af en wil hij of zij niets liever dan de oplevering vieren met zijn of haar collega’s. Voor deze bouwvakkers hebben wij kerstpakketten waarmee je heerlijk kunt nagenieten. Zo kun je deze bouwvakkers verrassen met een BBQ-kerstpakket, of je kunt zelf een kerstpakket samenstellen. Wat dacht je van een kerstpakket met een lekkere wijn of verfrissend bier, gecombineerd met verschillende soorten snacks en lekkernijen? Voeg daar een powerbank of een bluetooth speaker aan toe en je kunt ervan uitgaan dat het project in goede sferen wordt afgerond!

Zelf een kerstpakket samenstellen in onze showroom

Ben je op zoek naar iets unieks en vind je het prettig om een ruime keus te hebben? Kom dan langs in één van onze showrooms. Hier vind je duizenden food- en non-foodproducten waarmee je jouw ideale kerstpakket kunt samenstellen. Wanneer je een afspraak maakt nemen wij uitgebreid de tijd om samen met jou je wensen door te spreken en je te adviseren over de beste keuzes. Vervolgens laten we je dan onze producten zien zodat jij jouw ideale kerstpakket kunt samenstellen. Als je iets extra’s wilt toevoegen, bijvoorbeeld een videoboodschap, dan kan dat ook geregeld worden. Niets is ons te gek en we halen graag alles voor je uit de kast! We stoppen pas als niet alleen jij tevreden bent, maar ook je werknemers blij zijn met hun kerstpakket. Wil je meer informatie over de opties voor een bouwvakker kerstpakket, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie