Kerstgeschenk personeel: zo laat je zien dat je ze écht waardeert

2021 was wederom een bewogen jaar. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor personeel. We troffen massaal maatregelen om elkaar te beschermen en bleven ondanks alles ons beste beentje voorzetten. Laten we daarom het jaar afsluiten met een mooi gebaar. Ben jij nog op zoek naar een kerstgeschenk personeel? Zo laat je zien dat je ze écht waardeert!

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Origineel kerstgeschenk personeel

Met een origineel kerstgeschenk zet je jouw personeel in het (winter)zonnetje. Even geen standaard food pakketten. Maar leuke, verrassende kerstgeschenken waar ze nog lang aan terug zullen denken. De eerste stap is altijd: bedenk wie de ontvanger is. Een persoonlijk kerstgeschenk is namelijk al snel origineel. Ook kun je kiezen voor een origineel thema. Zoals culinair, luxe, stoer, duurzaam & biologisch of lazy sunday. En in plaats van het kerstpakket te vullen met food items, vul het dit jaar eens met originele non-food cadeautjes. Zoals alle benodigdheden voor een gezellige winterbarbecue of ontspannen wellness-momentje. Of alle ingrediënten voor een avontuurlijke kampeertrip. Succes gegarandeerd!

Stoer kerstgeschenk personeel

Werken binnen jouw organisatie allemaal stoere bazen? Mannen en vrouwen die graag de handen uit de mouwen steken, eropuit trekken in de natuur of het hele jaar door de mooiste stukken vlees bereiden op de barbecue. Bij stoer personeel hoort een stoer kerstgeschenk. Verras ze met handige geschenken voor hun volgende klusproject. Of een stevige rugzak gevuld met survival tools. Dan weet je zeker dat jouw kerstgeschenk goed benut zal worden. En wat dacht je van een pakket met handige barbecuetools en verrassende vleeskruiden? Het worden feestdagen om nooit te vergeten!

Culinair kerstgeschenk personeel

Tijdens de feestdagen zetten we graag de mooiste gerechten op tafel. We genieten van al het lekkers in gezelschap van familie en vrienden. Een culinair kerstgeschenk past daar uitstekend bij. En dan bedoelen we niet een pakket vol levensmiddelen. Een culinair kerstgeschenk kan ook bestaan uit trendy non-food artikelen, zoals tapasschaaltjes, een royale hapjesplank, een pizzarette of pizzasteen, een elektrische wokpan of een fondueset. Maak het af met een leuk thema. Bijvoorbeeld Italiaans, Oosters, Mexicaans of Spaans. ¡Buen provecho!

Verzorgend kerstpakket personeel

En soms willen we na een jaar hard werken gewoon even niets. Lekker met de voetjes omhoog, bubbelen in bad en een goed boek lezen met een knisperende haard op de achtergrond. Met een verzorgend wellness kerstgeschenk kan jouw personeel alle stress van het afgelopen jaar loslaten. Met non-food artikelen zoals heerlijk geurende kaarsen, luxe Rituals items, een zachte hamamdoek en een warme plaid om onder weg te kruipen met een goed glas wijn. Mmm… even helemaal zen.

Laat je werknemers zelf een kerstpakket uitzoeken

Een cadeaukaart als kerstgeschenk voor je personeel klinkt misschien onpersoonlijk, maar niets is minder waar. Met de Cadeau4Jou cadeaukaart wordt een website volledig ingericht in de stijl van jouw organisatie. Jouw personeel kan hier vervolgens op inloggen. Ze worden begroet met een persoonlijke kerstboodschap, eventueel met video, waarna ze kunnen kiezen uit honderden originele geschenken. Zo weet je zeker dat je ze niet naar huis stuurt met een geschenk dat achterin de kast verdwijnt.

Kerstgeschenk personeel zelf samenstellen?

Bij Kranen Kerstpakketten vind je originele vooraf samengestelde kerstgeschenken voor personeel. Met ieder jaar nieuwe thema’s en artikelen op basis van de laatste trends. Uiteraard behoort een kerstgeschenk zelf samenstellen voor je personeel ook tot de mogelijkheden. Hiervoor nodigen we je graag uit voor een inspirerende tour door onze showroom. We nemen de tijd om je ideeën en wensen te bespreken en om een gewaardeerd kerstgeschenk samen te stellen voor jouw personeel. Samen gaan we voor het beste resultaat. Zien we je snel?

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie