In 5 stappen een geschenkpakket samenstellen

Een geschenkpakket geven past bij iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld op een verjaardag, jubileum, uitdiensttreding, tijdens de feestdagen of om iemand beterschap te wensen. Een geschenkpakket zélf samenstellen maakt het nog specialer. Ga jij voor iemand een geschenkpakket samenstellen? Volg ons stappenplan voor een geslaagd resultaat!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Stap 1: voor wie ga je een geschenkpakket samenstellen?

Een persoonlijk geschenkpakket vol lekkernijen en kleinigheidjes is het allerleukste om te krijgen! Het laat zien dat je er echt moeite in hebt gestopt en die persoon waardeert. Bedenk daarom van te voren voor wie je een geschenkpakket gaat samenstellen. Is de ontvanger alleen, woont hij of zij samen (dan kun je iets toevoegen waar ze samen van kunnen genieten), volgt de ontvanger een speciaal dieet of is hij of zij bewust bezig met duurzaamheid? Je wilt natuurlijk niet aankomen met een heerlijke chocolademelk en slagroom bij iemand met een koemelkallergie. Vraag het eventueel na bij een goede bekende of familielid van de ontvanger van jouw geschenkpakket. 

Stap 2: voor welke gelegenheid ga je een geschenkpakket samenstellen?

Niet elk geschenkpakket is gepast voor iedere gelegenheid. Zo is een verjaardag vaak een stuk feestelijker dan een uitdiensttreding. En met Kerst wil je misschien wat luxere lekkernijen toevoegen en een goede champagne. Ga je een geschenkpakket samenstellen om iemand beterschap te wensen? Dan heeft diegene, afhankelijk van de situatie, waarschijnlijk meer zin in een aromatische kruidenthee en een zacht gebreid dekentje dan in een doos bonbons. Dit is ook het moment om een bijpassend thema te bedenken. Met een thema maak je jouw geschenkpakket nét wat sfeervoller. Denk aan een actief en gezond geschenkpakket, een wellness geschenkpakket of een duurzaam en biologisch geschenkpakket. Dat maakt het uitzoeken van de inhoud ook een stuk eenvoudiger. Het moet immers binnen het thema passen!

Stap 3: de inhoud van je geschenkpakket samenstellen

Het op een na leukste deel van een geschenkpakket samenstellen (want het geven staat natuurlijk om nummer 1): de cadeautjes uitzoeken! Je weet nu voor wie je een geschenkpakket gaat samenstellen, wat de gelegenheid is en je hebt een thema gekozen. Waarschijnlijk heb je daardoor al wat leuke ideetjes gekregen voor de inhoud. Nu is het tijd om na te denken over het budget. Op basis daarvan kun je meer of minder geschenken uitzoeken of misschien een groter of luxer geschenk. Een geschenkpakket kan uit food producten bestaan, maar waarom niet bijpassende non-food items toevoegen? Zo gaat een wellness geschenkpakket goed samen met fijne geurkaarsen. En past een sapcentrifuge uitstekend in een biologisch geschenkpakket. Zo maakt de ontvanger straks zelf de smakelijkste verse sappen met biologische groente en fruit. Daar is goed over nagedacht!

Stap 4: de verpakking van je geschenkpakket

Een bruine inspiratieloze kartonnen doos is zó 2010! Ga je een geschenkpakket samenstellen dan mag je anno 2021 best een beetje uitpakken. Bovendien versterkt een bijpassende verpakking de boodschap achter je geschenkpakket en het thema. Daarnaast draagt dit bij aan de beleving van de ontvanger. Want alleen de verpakking is al waardevol. Wat dacht je van een koelbox voor de campingliefhebber? Een koffer voor de collega die op wereldreis gaat. Of een gepersonaliseerde doos met daarop lieve spreuken en complimentjes waardoor de ontvanger zich direct geliefd voelt.

Stap 5: geef je wensen aan ons door

Bij Kranen zijn we expert in het samenstellen van persoonlijke geschenkpakketten. We beschikken over een enorm assortiment waardoor eigenlijk alles wel mogelijk is. Heb je nog wat hulp nodig bij het bedenken van de inhoud of een thema? Ook hierbij helpen we je graag. Wanneer je een afspraak maakt bij een van onze showrooms bespreken we graag met jou de mogelijkheden. Wij vervullen je wensen, pakken alles mooi in en zorgen dat jouw unieke geschenkpakket op tijd geleverd wordt. Makkelijk, toch? Heb je geen tijd om langs te komen, geen zorgen. We nemen graag je wensen voor een geschenkpakket samenstellen telefonisch of virtueel met je door. Spreken we je snel? Een geschenkpakket samenstellen met meerwaarde doe je bij Kranen.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie