In 5 stappen een geschenkpakket samenstellen

Een geschenkpakket geven past bij iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld op een verjaardag, jubileum, uitdiensttreding, tijdens de feestdagen of om iemand beterschap te wensen. Een geschenkpakket zélf samenstellen maakt het nog specialer. Ga jij voor iemand een geschenkpakket samenstellen? Volg ons stappenplan voor een geslaagd resultaat!

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Stap 1: voor wie ga je een geschenkpakket samenstellen?

Een persoonlijk geschenkpakket vol lekkernijen en kleinigheidjes is het allerleukste om te krijgen! Het laat zien dat je er echt moeite in hebt gestopt en die persoon waardeert. Bedenk daarom van te voren voor wie je een geschenkpakket gaat samenstellen. Is de ontvanger alleen, woont hij of zij samen (dan kun je iets toevoegen waar ze samen van kunnen genieten), volgt de ontvanger een speciaal dieet of is hij of zij bewust bezig met duurzaamheid? Je wilt natuurlijk niet aankomen met een heerlijke chocolademelk en slagroom bij iemand met een koemelkallergie. Vraag het eventueel na bij een goede bekende of familielid van de ontvanger van jouw geschenkpakket. 

Stap 2: voor welke gelegenheid ga je een geschenkpakket samenstellen?

Niet elk geschenkpakket is gepast voor iedere gelegenheid. Zo is een verjaardag vaak een stuk feestelijker dan een uitdiensttreding. En met Kerst wil je misschien wat luxere lekkernijen toevoegen en een goede champagne. Ga je een geschenkpakket samenstellen om iemand beterschap te wensen? Dan heeft diegene, afhankelijk van de situatie, waarschijnlijk meer zin in een aromatische kruidenthee en een zacht gebreid dekentje dan in een doos bonbons. Dit is ook het moment om een bijpassend thema te bedenken. Met een thema maak je jouw geschenkpakket nét wat sfeervoller. Denk aan een actief en gezond geschenkpakket, een wellness geschenkpakket of een duurzaam en biologisch geschenkpakket. Dat maakt het uitzoeken van de inhoud ook een stuk eenvoudiger. Het moet immers binnen het thema passen!

Stap 3: de inhoud van je geschenkpakket samenstellen

Het op een na leukste deel van een geschenkpakket samenstellen (want het geven staat natuurlijk om nummer 1): de cadeautjes uitzoeken! Je weet nu voor wie je een geschenkpakket gaat samenstellen, wat de gelegenheid is en je hebt een thema gekozen. Waarschijnlijk heb je daardoor al wat leuke ideetjes gekregen voor de inhoud. Nu is het tijd om na te denken over het budget. Op basis daarvan kun je meer of minder geschenken uitzoeken of misschien een groter of luxer geschenk. Een geschenkpakket kan uit food producten bestaan, maar waarom niet bijpassende non-food items toevoegen? Zo gaat een wellness geschenkpakket goed samen met fijne geurkaarsen. En past een sapcentrifuge uitstekend in een biologisch geschenkpakket. Zo maakt de ontvanger straks zelf de smakelijkste verse sappen met biologische groente en fruit. Daar is goed over nagedacht!

Stap 4: de verpakking van je geschenkpakket

Een bruine inspiratieloze kartonnen doos is zó 2010! Ga je een geschenkpakket samenstellen dan mag je anno 2021 best een beetje uitpakken. Bovendien versterkt een bijpassende verpakking de boodschap achter je geschenkpakket en het thema. Daarnaast draagt dit bij aan de beleving van de ontvanger. Want alleen de verpakking is al waardevol. Wat dacht je van een koelbox voor de campingliefhebber? Een koffer voor de collega die op wereldreis gaat. Of een gepersonaliseerde doos met daarop lieve spreuken en complimentjes waardoor de ontvanger zich direct geliefd voelt.

Stap 5: geef je wensen aan ons door

Bij Kranen zijn we expert in het samenstellen van persoonlijke geschenkpakketten. We beschikken over een enorm assortiment waardoor eigenlijk alles wel mogelijk is. Heb je nog wat hulp nodig bij het bedenken van de inhoud of een thema? Ook hierbij helpen we je graag. Wanneer je een afspraak maakt bij een van onze showrooms bespreken we graag met jou de mogelijkheden. Wij vervullen je wensen, pakken alles mooi in en zorgen dat jouw unieke geschenkpakket op tijd geleverd wordt. Makkelijk, toch? Heb je geen tijd om langs te komen, geen zorgen. We nemen graag je wensen voor een geschenkpakket samenstellen telefonisch of virtueel met je door. Spreken we je snel? Een geschenkpakket samenstellen met meerwaarde doe je bij Kranen.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie