Geef jouw zorgmedewerkers hét kerstgeschenkpakket wat ze verdienen

Ben je opzoek naar een gewaardeerd kerstpakket voor medewerkers uit de zorg? Wij hebben tal van ideeën die jou zullen inspireren. Op deze manier zorg jij ervoor dat de zorgmedewerkers binnen jouw organisatie hét kerstpakket krijgen wat ze verdienen.

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

Waardering en beloning voor jouw medewerkers

Werken in de zorg is niet niks. Het is hard werken voor de mensen die zorg nodig hebben en daarom erg dankbaar zijn voor hun hulp. Dit vraagt wel een hoop flexibiliteit van de medewerkers in de zorg. We kunnen wel stellen dat zorgmedewerkers extra gewaardeerd en beloond moeten worden voor het harde werk wat ze doen. Juist na de afgelopen jaren waar de zorg erg onder druk stond.

Themalijnen die de dankbaarheid en waardering overdragen passen daarom erg goed bij jouw zorgmedewerkers. Met de themalijn Proud sta je stil bij de mooie momenten van het afgelopen jaar en de mensen die zich inzetten voor jouw organisatie. Je verrast je medewerkers met smakelijke producten die luxe uitstralen. Een chique lijn die feestelijk is dankzij de kleurrijke accenten en de boodschap ‘Proud’. Bovendien geef jij je medewerkers door de teksten op de verpakkingen een extra boodschap mee. Een andere themalijn die een perfecte blijk van waardering meegeeft is Welverdiend. Je hebt het hele jaar keihard gewerkt en een paar heerijke relaxte feestdagen verdiend. Lekker onderuit op de bank met een dekentje. Met de producten van Welverdiend sluit je het jaar in alle rust af om vol frisse energie aan het nieuwe jaar te beginnen.

Deze themalijnen in combinatie met fraaie, praktische en bovenal leuke non-foodartikelen zorgen voor een kerstpakket wat de zorgmedewerkers verdienen. Denk aan artikelen zoals een heerlijk warm plaid, servies met leuke teksten, fraaie decoratiesetjes, kaarsen of mooie rug- en fietstassen.

 

Zorg goed voor jezelf en voor een ander

Een actueel thema binnen veel organisaties is duurzaamheid en vitaliteit. Hoe mooi is het om deze boodschap over te brengen via een kerstgeschenkpakket. Een themalijn die hier perfect op aansluit is Bee Friendly. Met deze duurzame en verantwoorde themalijn maak je een bewuste keuze waarbij de producten biologisch, vegan of vegetarisch zijn. Goed voor jou én jouw omgeving. Het is goed te combineren met duurzame non-foodartikelen zoals een mand gemaakt van gedroogde Hyacinten, een hangtuintje met basilicum of een notitieboekje met groeipapier. Daarnaast steun je de werkzaamheden van stichting The Pollinators die streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Met de verrassende upcycle tips geef je een deel van de verpakking ook nog een tweede leven. Kortom, laat je medewerkers genieten van Kerst en geef gelijk een beetje terug aan de natuur.

Maar naast het zorgen voor anderen, kun je ook het zorgen voor jezelf centraal zetten. Perfect hiervoor zijn de geschenken met verzorgingsartikelen. Met merken zoals RitualsJanzen en Kumai heb je ruime keuze waarmee jij je zorgmedewerkers kunt verrassen. Doe dit in combinatie met bijvoorbeeld hamamdoeken, een badjas of een luxe weekendtas. Dat maakt het eindejaarsgeschenk toch helemaal af?

 

Zelf met zorg een kerstpakket samenstellen in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt of wil een uniek kerstgeschenkpakket samenstellen? Kom dan langs in één van onze showrooms! Een afspraak is zo gemaakt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en nemen uitgebreid de tijd om eerst persoonlijk kennis te maken en vervolgens de wensen en ideeën met elkaar te bespreken. Ook kun je gave extra’s toevoegen bij je kerstpakket zoals een (kerst)boodschap op een kaart, maar ook als videoboodschap! Niets is ons te gek en we halen graag alles voor je uit de kast. We willen er immers alles aan doen om het best gewaardeerde kerstgeschenk samen met jou samen te stellen. Wil je meer informatie over de opties van een kerstpakket voor zorgmedewerkers, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie