Geef jouw zorgmedewerkers hét kerstgeschenkpakket wat ze verdienen

Ben je opzoek naar een gewaardeerd kerstpakket voor medewerkers uit de zorg? Wij hebben tal van ideeën die jou zullen inspireren. Op deze manier zorg jij ervoor dat de zorgmedewerkers binnen jouw organisatie hét kerstpakket krijgen wat ze verdienen.

Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024-04-08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024-04-08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024-04-04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022-06-30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022-01-11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021-12-13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021-09-17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021-07-15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021-06-30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021-06-29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Waardering en beloning voor jouw medewerkers

Werken in de zorg is niet niks. Het is hard werken voor de mensen die zorg nodig hebben en daarom erg dankbaar zijn voor hun hulp. Dit vraagt wel een hoop flexibiliteit van de medewerkers in de zorg. We kunnen wel stellen dat zorgmedewerkers extra gewaardeerd en beloond moeten worden voor het harde werk wat ze doen. Juist na de afgelopen jaren waar de zorg erg onder druk stond.

Kerstpakket Welverdiend!Kerstpakket Sfeervolle kerst

Themalijnen die de dankbaarheid en waardering overdragen passen daarom erg goed bij jouw zorgmedewerkers. Met de themalijn Proud sta je stil bij de mooie momenten van het afgelopen jaar en de mensen die zich inzetten voor jouw organisatie. Je verrast je medewerkers met smakelijke producten die luxe uitstralen. Een chique lijn die feestelijk is dankzij de kleurrijke accenten en de boodschap ‘Proud’. Bovendien geef jij je medewerkers door de teksten op de verpakkingen een extra boodschap mee. Een andere themalijn die een perfecte blijk van waardering meegeeft is Welverdiend. Je hebt het hele jaar keihard gewerkt en een paar heerijke relaxte feestdagen verdiend. Lekker onderuit op de bank met een dekentje. Met de producten van Welverdiend sluit je het jaar in alle rust af om vol frisse energie aan het nieuwe jaar te beginnen.

Deze themalijnen in combinatie met fraaie, praktische en bovenal leuke non-foodartikelen zorgen voor een kerstpakket wat de zorgmedewerkers verdienen. Denk aan artikelen zoals een heerlijk warm plaid, servies met leuke teksten, fraaie decoratiesetjes, kaarsen of mooie rug- en fietstassen.

 

Zorg goed voor jezelf en voor een ander

Een actueel thema binnen veel organisaties is duurzaamheid en vitaliteit. Hoe mooi is het om deze boodschap over te brengen via een kerstgeschenkpakket. Een themalijn die hier perfect op aansluit is Bee Friendly. Met deze duurzame en verantwoorde themalijn maak je een bewuste keuze waarbij de producten biologisch, vegan of vegetarisch zijn. Goed voor jou én jouw omgeving. Het is goed te combineren met duurzame non-foodartikelen zoals een mand gemaakt van gedroogde Hyacinten, een hangtuintje met basilicum of een notitieboekje met groeipapier. Daarnaast steun je de werkzaamheden van stichting The Pollinators die streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Met de verrassende upcycle tips geef je een deel van de verpakking ook nog een tweede leven. Kortom, laat je medewerkers genieten van Kerst en geef gelijk een beetje terug aan de natuur.

Kerstpakket Zorg goed voor jezelfKerstpakket Kies bewust

Maar naast het zorgen voor anderen, kun je ook het zorgen voor jezelf centraal zetten. Perfect hiervoor zijn de geschenken met verzorgingsartikelen. Met merken zoals RitualsJanzen en Kumai heb je ruime keuze waarmee jij je zorgmedewerkers kunt verrassen. Doe dit in combinatie met bijvoorbeeld hamamdoeken, een badjas of een luxe weekendtas. Dat maakt het eindejaarsgeschenk toch helemaal af?

 

Zelf met zorg een kerstpakket samenstellen in onze showroom?

Ben je geïnspireerd geraakt of wil een uniek kerstgeschenkpakket samenstellen? Kom dan langs in één van onze showrooms! Een afspraak is zo gemaakt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en nemen uitgebreid de tijd om eerst persoonlijk kennis te maken en vervolgens de wensen en ideeën met elkaar te bespreken. Ook kun je gave extra’s toevoegen bij je kerstpakket zoals een (kerst)boodschap op een kaart, maar ook als videoboodschap! Niets is ons te gek en we halen graag alles voor je uit de kast. We willen er immers alles aan doen om het best gewaardeerde kerstgeschenk samen met jou samen te stellen. Wil je meer informatie over de opties van een kerstpakket voor zorgmedewerkers, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie