Bier of wijn kerstpakket? Zo kies je het perfecte drankenpakket

Rond de feestdagen schiet de alcoholverkoop omhoog. Niet zo gek eigenlijk, want de meeste mensen vieren de feestdagen met vrienden en familie en daar hoort natuurlijk ook een drankje bij. Daarom is het geven van een bier of wijn kerstpakket een ideale afsluiter van het jaar. Jouw werknemers en/of relatie kunnen dan met een lekker dankje gezellig het nieuwe jaar inluiden. Maar hoe kies je nu het perfecte dranken kerstpakket? In deze blog vertellen we je er meer over.

Liever in de showroom zelf samenstellen?

“Ik inspireer je graag!”

Bier kerstpakket

Bier is bij veel mensen geliefd, maar niet iedereen drinkt hetzelfde. Veel mensen hebben een voorkeur voor een bepaald merk of een bepaalde biersoort. Het achterhalen van de favorieten van jouw werknemers kan lastig zijn en als je een groot bedrijf hebt is het haast onmogelijk om met iedereen rekening te houden. Maar dat wil niet zeggen dat het ook onmogelijk is om een geschikt bierpakket te schenken.

Juist omdat er zoveel verschillende soorten bieren zijn kan een bierpakket jouw werknemers en/of relaties de mogelijkheid geven om eens iets anders te proberen. Denk bijvoorbeeld aan lokaal bier of een speciaalbiertje. Maar ook de bekendere merken kunnen zomaar eens verrassend uit de hoek komen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een bier kerstpakket waarmee je jouw werknemers en/of relaties blij kunt maken. We laten je graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.

Wijn kerstpakket

Net als bier is ook wijn bij velen geliefd en wederom drinkt lang niet iedereen hetzelfde. De één houdt van droge wijn, de ander van zoet, en weer een ander heeft liever rood in plaats van wit. Het is lastig om hier rekening mee te houden, maar gelukkig wordt wijn tijdens de feestdagen vaak niet alleen gedronken. Veel mensen halen verschillende soorten wijn in huis voor hun familie en vrienden en vaak worden deze dan samen geproeft. Bij veel wijnen is de ervaring en het gezelschap onderdeel van de beleving van de wijn en dat maakt wijn een ideaal geschenk voor tijdens de feestdagen. Door meerdere verschillende wijnen samen te voegen in één wijn kerstpakket geef je jouw werknemers/relaties een pakket waar ze nog vele avonden plezier van zullen hebben!

Food- en non-foodproducten

De meeste mensen vinden het lekker om wat te eten bij het drinken van bier en wijn. Veelal wordt er dan gekozen voor kleine snacks of borrelhapjes. Deze zijn dan ook ideaal om te geven bij een bier of wijn kerstpakket. Zo kun je ervoor kiezen om een paar soorten bier te combineren met snacks zoals chips, nootjes en (bier)worst. Of je combineert twee flessen wijn met toastjes en een compleet kaasplankje. Je kunt bier en wijn ook makkelijk combineren met een thema pakket. Zo past wijn bijvoorbeeld perfect bij een Italiaans kerstpakket en past bier goed bij een stoer BBQ-kerstpakket.

Andere alcoholische dranken

Wil je iets meer variatie? Kies dan om bier en wijn te combineren in één pakket, of om andere dranken toe te voegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker likeurtje, een goede fles champagne of een cocktail? Ideaal voor tijdens de feestdagen wanneer er tijdens kerstdiners en op oudjaarsdag gezellig gedronken wordt met familie en vrienden.

Alcoholvrij

Wil je toch liever geen alcohol geven, bijvoorbeeld vanwege een geloofsovertuiging of een code of conduct? Ook dan kunnen wij je zeker verder helpen. We hebben veel feestelijke, alcoholvrije alternatieven zoals alcoholvrij bier, alcoholvrije wijn, 0.0% frozen cocktails, alcoholvrije cocktails en alcoholvrije prosecco. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Zelf een bier of wijn kerstpakket samenstellen

In onze webshop vind je een aantal samengestelde kerstpakketten waar je uit kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een kerstpakket samenstellen in onze showroom. Hier vind je duizenden food- en non-foodproducten waarmee je jouw ideale kerstpakket kunt samenstellen. Tijdens jouw showroomafspraak bespreken wij samen jouw wensen en geven wij eerlijk advies over welke producten goed binnen deze wensen passen. Vervolgens laten we je alle producten zien zodat jij precies weet wat je jouw werknemers en/of relaties straks gaat geven. Ook kun je personalisaties toevoegen en zijn er verschillende opties voor de uitreiking van een kerstpakket. We bespreken het graag met je! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie