5 inspirerende ideeën voor een stoer kerstpakket

Verras jouw stoere werknemers of relaties met een stoer kerstpakket. Bijvoorbeeld voor de stoere bazen in de techniek of bouw. Of gewoon voor die stoere werknemers van kantoor die graag hun handen uit de mouwen steken. In deze blog geven we je 5 inspirerende ideeën voor een stoer kerstpakket. Daarmee blaas je de ontvanger ongetwijfeld omver!

Anne Vera Balk

Anne Vera Balk

Wanneer zie ik je?

Ik help je graag persoonlijk in één van onze showrooms. Hier hebben ik en mijn collega’s alle tijd en aandacht voor je.

1. BBQ & Grill kerstpakket

Bij het zien van de eerste zonnestralen slingert half Nederland de barbecue weer aan. Maar ook in de winter zijn we er niet vies van. Vaak zijn het de mannen die zich ontfermen over het vuur en vlees. Het haalt dan ook echt een ‘oergevoel’ naar boven. Wat ons betreft het ideale thema voor een stoer kerstpakket. Met stoere non-food artikelen zoals barbecue tools, briketten, een stoer schort, een BBQ boek vol inspiratie, smaakvolle vleeskruiden en een koeltas gevuld met speciaalbier. Fire it up!

 2. Kerstpakket voor de doe-het-zelver

De leukste verrassing voor werknemers of relaties die graag hun handen uit de mouwen steken: een stoer kerstpakket voor de doe-het-zelver. Met handige non-food artikelen zoals een stoere uitvouwbare gereedschapskist en een werklamp voor elke klus, werkbaar op batterijen en met zaklampfunctie. Daarmee is elke klus snel geklaard! Vul het pakket af met een heerlijke biertje en droge worst als beloning na het harde werken. De ultieme blijk van waardering voor de handige Harry’s (of Harriëtte’s).

 3. Bierproeverij kerstpakket 

Tijdens de feestdagen willen we natuurlijk iets speciaals. Een keer iets anders dan het ‘gewone’ bier uit de supermarkt. Extra leuk dus om een bierproeverij samen te stellen voor jouw werknemers of relaties. Bijvoorbeeld met heerlijke speciaalbieren of lokale bieren uit verschillende streken. Wellicht ontdekken ze zo zelfs hun nieuwe favoriet. Voor de niet-alcoholdrinkers bestaan er steeds meer alcoholvrije alternatieven waarmee je toch een feestelijke proeverij samenstelt. Een stoer kerstpakket voor de bierliefhebber. In combinatie met luxe bierglazen, borrelhapjes en een complete kaasplank kan de avond niet meer stuk. Proost!

4. Kerstpakket voor de avonturier

Stel je een kerstpakket samen voor werknemers of relaties die er graag op uit trekken, een stoere ‘outdoor’ sport beoefenen zoals mountainbiken of graag kamperen? Dan valt een kerstpakket dat draait om naar buiten te gaan zeker in de smaak. Met inspirerende cadeaus zoals een boek waarmee je bijzondere regio’s in Nederland ontdekt. Of praktische survival tools, een stevige thermosfles, stoere rugzak, herbruikbare handwarmers en een krasposter met 100 trekpleisters voor de toerist in eigen land. Een stoer kerstpakket voor echte avonturiers. En een waar ze nog lang over na zullen praten!

5. Boerenborrel kerstpakket

Een ouderwets gezellige boerenborrelavond om een bewogen jaar mee af te sluiten. Wie houdt er niet van? Met de allerlekkerste borrelhapjes uit de streek zoals droge worsten, bierworsten, heerlijke kazen van zacht tot pittig, roggebrood, vijgencompote, feestelijke streekbiertjes en meer. Dat is pas genieten! Met een robuuste borrelplank, stoere vuurkorf, prikkers, servetten en schaaltjes maak je dit stoere kerstpakket compleet. De ontvanger hoeft alleen nog maar de gasten te regelen. Het wordt een avond om niet te vergeten!

 Meer inspiratie voor een stoer kerstpakket? 

Kom eens langs in onze showroom! Hier word je geïnspireerd door duizenden food en non-food artikelen. Tijdens een showroomafspraak vertellen we je graag over de eindeloze mogelijkheden en voorzien we je van eerlijk advies. Samen stellen we een stoer kerstpakket samen dat past bij jouw stoere werknemers of relaties. Of neem een kijkje in onze webshop waar wij verschillende kerstpakketten met bijzondere thema’s voor je hebben klaargezet. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Navigatie

Bezoek onze

Showroom

We nodigen je van harte uit om de vele mogelijkheden voor je kerstgeschenk zelf te komen bekijken en samen te stellen in onze showroom. Uiteraard helpen wij je bij het kiezen van de geschenken die helemaal bij je bedrijf en medewerkers passen.

Bekijk onze

Webshop

Kies je liever zelf een kerstpakket uit? In onze webshop vind je de speciaal door ons samengestelde kerstpakketten met vele verschillende producten en thema’s. Wil je ook een eigen product aan het pakket toevoegen? Dat kan zeker!

Of laat je werknemers

Zelf kiezen

Met Cadeau4Jou geef je jouw werknemers de mogelijkheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hen past.

Bekijk reeds samengestelde pakketten

Inspiratie